13 Aralık 2013, Cuma 09:48:22

BAKAN YILDIRIM VEDA ETTİ!

Yerel seçimlerde İzmir'den AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen bakan Binali Yıldırım, Meclis Genel Kurulu'nda vedalaştı.
  • gelmiş gecmiş en çalışkan bakan. Tşk
  • Basbakan olacak adami belediye baskani yapmak herseyden once Turkiye ye haksizlik yapmak sonrada bakanimiza saygisizlik yapmaktir..boyle degerler kolay kolay yetismiyo..
  • Selamun Aleyküm öncelikle sayın bakanımızın türkiyenin karayollarından tutunda deniz hava heryerde alınteri vardır.Ve kendisini bu hükümetteki en kral bakan olarak görüyorum inşallah başbakan ve cumhurbaşkanı olarakda görmek isterim ayrıca chp nin kalesi olan bir şehirde izmirden girmesini istemezdim ordan sayın başbakan girseydi keşke ben chp li değilim chp ye de oy vermedim başbakan İzmirlileri çok kızdırdı yani parti içinde kibarca tasviye mi bu bunuda anlamadım? İnşallah İzmirden kazanır İnşallah çanakkaleyide akp kazanır inşallah mersinide kazanır inşallah eskişehiride kazanır isterim kazansınlar ama kendi içlerinde başarılı insanları harcamasınlar
  • Sayın Bakanım yaptıkların yapacaklarının göstergesidir.Az laf çok iş ile ulaşımda Türkiye çağ atlamıştır.Allah yar ve yardımcınız olsun. Yürekten destekliyoruz.
  • Tebriginda bir siniri var kardesim. 10 yorumda 9 tane tebrik yazan hep ayni uygulama. Gereksiz bir yere yorum yapmaya ne kadar da hevesliymis!
  • doğrudan bir bakanın burada aday gösterilmesi yerine yerel bir aday daha başarılı olabilirdi. fazla tepki alacağı gibi, şansı da yok.
  • Sayın Bakan gerçekten çok iyi işler yaptı. Çıtayı çok yükseltti. Teşekkürler bakanım. Yolunuz açık olsun.
  • Tarih Binali Yildirim gibi Ulastirma Bakani yazmadi. Allah Binali Beyden razi olsun. Binali Bey benim gonlumdeki Basbakandir.
  • Ne veda etmesi? Seçimi kazanamazsa tekrar bakanlığa dönmeyecek mi sanki? Kimi kandırıyorsunuz? Bu arada Bakanlığın bütün olanakları emrine amede olacak. Yani seçim hiç te adil olayacak. Zaten arkadaşlar adil nedir bilmez...
  • Vizyoner ve caliskan biri Binali Bey. Kendisine Izmir' de basarilar diliyorum. Izmir' i cok ezmeden ve özgür yapisini bozmadan calisir umarim.

TBMM Genel Kurulu'nda 2014 yılı bütçesinin görüşülmesinde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, seyahat miktarının iki kat arttığını belirterek kazaların üç kart artmasına rağmen ölümlü kaza miktarının 2003 yılındaki seviyede kaldığını ifade etti.

"NANKÖR DEĞİLİZ, YAPILANI TAKTİR EDERİZ"

Ölümlü kazalarda yüzde 54 azalma olduğunu dile getiren Yıldırım, 2003 yılında da şimdi de 3 bin 800'de kaldığını ifade etti. Tren yollarının bağımsızlık, tarih ve kültürümüz olduğunu anlatan Yıldırım, 70'inin üzerinde Ulaştırma Bakanı olduğunu hatırlatarak herkesin bu ülkeye katkısı olduğunu belirterek teşekkür etti. "Nankör değiliz, yapılanı da takdir ederiz. Bu da yapılması lazım." dedi. Ulaştırma Bakanlarının ortalama ömürlerinin 8 ay olduğunu belirten Yıldırım, kendisinin 11 yıldır görevde olduğunu ifade etti. Bir bakanın 8 ayda ne yapacağını soran Yıldırım, "Tebrikleri alır, kurumlardan brifing alır ve valizini toplar." diye konuştu. Kamu kaynağı olarak yollar için 153 milyar lira harcadıklarını dile getiren Yıldırım, alternatif finans yöntemlerine de başvurduklarını ifade etti. Milli hızlı treni de yapacaklarını vurgulayan Yıldırım, yapılan icraatları haritalarla gösterdi.

GENEL KURUL'DA VEDALAŞTI

Konuşmasının sonunda ise Yerel seçimlerde Izmir'den Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı belirtilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Meclis Genel Kurulu'nda vedalaştı. Bakan Yıldırım, "Ne kadar burada oluruz bilemiyorum ama 11 yıl içinde verdiğiniz her türlü destek, katkı için teşekkür ediyorum. Bütçenin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

BAKAN YILDIRIM VEDA ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
gelmiş gecmiş en çalışkan bakan. Tşk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Basbakan olacak adami belediye baskani yapmak herseyden once Turkiye ye haksizlik yapmak sonrada bakanimiza saygisizlik yapmaktir..boyle degerler kolay kolay yetismiyo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zafer senindir ~ 10 yıl önce
Selamun Aleyküm öncelikle sayın bakanımızın türkiyenin karayollarından tutunda deniz hava heryerde alınteri vardır.Ve kendisini bu hükümetteki en kral bakan olarak görüyorum inşallah başbakan ve cumhurbaşkanı olarakda görmek isterim ayrıca chp nin kalesi olan bir şehirde izmirden girmesini istemezdim ordan sayın başbakan girseydi keşke ben chp li değilim chp ye de oy vermedim başbakan İzmirlileri çok kızdırdı yani parti içinde kibarca tasviye mi bu bunuda anlamadım? İnşallah İzmirden kazanır İnşallah çanakkaleyide akp kazanır inşallah mersinide kazanır inşallah eskişehiride kazanır isterim kazansınlar ama kendi içlerinde başarılı insanları harcamasınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemşehri ~ 10 yıl önce
Sayın Bakanım yaptıkların yapacaklarının göstergesidir.Az laf çok iş ile ulaşımda Türkiye çağ atlamıştır.Allah yar ve yardımcınız olsun. Yürekten destekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsung Uygulamasi ~ 10 yıl önce
Tebriginda bir siniri var kardesim. 10 yorumda 9 tane tebrik yazan hep ayni uygulama. Gereksiz bir yere yorum yapmaya ne kadar da hevesliymis!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir ~ 10 yıl önce
doğrudan bir bakanın burada aday gösterilmesi yerine yerel bir aday daha başarılı olabilirdi. fazla tepki alacağı gibi, şansı da yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın Bakan gerçekten çok iyi işler yaptı. Çıtayı çok yükseltti. Teşekkürler bakanım. Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tarih Binali Yildirim gibi Ulastirma Bakani yazmadi. Allah Binali Beyden razi olsun. Binali Bey benim gonlumdeki Basbakandir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarihe yazacak ~ 10 yıl önce
bencede evet tarih boyle camiaya zarar veren ve masum 57 kisinin ispartada olumune sebep olan bir bakani tarih bakalim ne diye yazacak gorecegiz,her turlu yolsuzluk ve rusvetin,sirketlere baskinin ve olumlu kazalarin had safhada oldugu bir bakan tarih gercekten de yazmadi.daha fazla yalakalik yapipda kuculmeyin azicik beyin birazck sahsiyet....
Ne vedası? ~ 10 yıl önce
Ne veda etmesi? Seçimi kazanamazsa tekrar bakanlığa dönmeyecek mi sanki? Kimi kandırıyorsunuz? Bu arada Bakanlığın bütün olanakları emrine amede olacak. Yani seçim hiç te adil olayacak. Zaten arkadaşlar adil nedir bilmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyoner ~ 10 yıl önce
Vizyoner ve caliskan biri Binali Bey. Kendisine Izmir' de basarilar diliyorum. Izmir' i cok ezmeden ve özgür yapisini bozmadan calisir umarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000