25 Aralık 2013, Çarşamba 09:41:53

BAKAN YILDIRIM VEDA EDİYOR

Kabinede revizyon yapması beklenen Başbakan Erdoğan, Pakistan’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a son kez bir bakan olarak ikili anlaşmaya imza attırdı.
  • Yolcu yolunda gerek. Hadi bakalım zabıtalıkta şansını dene ama izmirde hiç bir şansın yok. Kim ne yapsın seni
  • Bakanımızın görevini bırakması ile birlikte TCDD ve DHMI'de Erzincan'lılık dönemi de bitecek. Tüm Erzincan'lılara geçmiş olsun...
  • Haha. Hala yorumcular birşeyler söylemeye çamur atmaya çalışıyor. Ama onlarda çok iyi biliyor seçim günü kimin hala iktidarda olacağını o yüzden lütfen çok fazla ağız yormayalım gereği yok. Bir bakan gider bir bakan gelir bunda çok fazla konuşacak da birşey yok. Hükümetin herhangi bir onayı olmadan ülkemizde ki bakanlıkların hiçbirinin bir halta yaramadığını düşünürsek çok da önemli bir kayıp değil bu yaşanan kabine değişin olayları.
  • Çok emek harcadınız. Çok başarılı oldunuz. 10 yıl hiçbir leke almadınız. Ne oldu da seçim öncesi şimdi iftira kampanyasına girişildi, hava uygun, çamur at izi kalsın.
  • Sayın Bakanın yolu açık olsun. Bu ülkeye yaptığı hizmetleri unutmayacağız.
  • Asil husrani Izmir'de yasayacak. Bir ihtimal de yerel secimden evvel yaristan cekilebilir. Akp nin genel durumuna bagli
  • Yolun sonu gorunuyor..
  • sen kendini yandaş basınla yüzyılın bakanı ilan et, şakşaklattır sonra rüşvetten hapislerde çürü, hatta idam edil. bak sen ya :) binali yolun sonundasın
  • Defol
  • Kazanamıycan yere giderek makamından olma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kabinede yarın yapması beklenen revizyonla ilgili ilk sinyali, Pakistan’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a, iki ülke arasında ortak anlaşma imzalanırken “Gel, son imzanı at” diyerek verdi.

Erdoğan, Pakistan ziyaretinin ikinci gününde dün Lahor’dan İslamabad’a geçti. Erdoğan, burada Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile görüştü. Görüşmede, Pakistan ile Türkiye arasında iki anlaşma imzalandı. Bu anlaşmalardan birine imzayı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Bakan Yıldırım attı. İmza töreni öncesi Erdoğan, kısa süre içinde revizyon yapacağı mesajı verdi. Ulaştırma alanında atılan anlaşma öncesi Erdoğan, Bakan Yıldırım’a, “Gel, son imzanı at” dedi.

REVİZYON YAKIN

Yerel seçimler öncesi Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday oldukları açıklanan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'in de kabin revizyonu öncesi görevlerini bırakması bekleniyor.

Öte yandan, kabinede beklenen revizyon öncesi 17 Aralık tarihinde yapılan "Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu" kapsamında oğulları tutuklanan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler, görevlerini bıraktıklarını açıkladı. 

BAKAN YILDIRIM VEDA EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yolcu yolunda gerek. Hadi bakalım zabıtalıkta şansını dene ama izmirde hiç bir şansın yok. Kim ne yapsın seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğer Canlı ~ 10 yıl önce
Bakanımızın görevini bırakması ile birlikte TCDD ve DHMI'de Erzincan'lılık dönemi de bitecek. Tüm Erzincan'lılara geçmiş olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mücahit ~ 10 yıl önce
Haha. Hala yorumcular birşeyler söylemeye çamur atmaya çalışıyor. Ama onlarda çok iyi biliyor seçim günü kimin hala iktidarda olacağını o yüzden lütfen çok fazla ağız yormayalım gereği yok. Bir bakan gider bir bakan gelir bunda çok fazla konuşacak da birşey yok. Hükümetin herhangi bir onayı olmadan ülkemizde ki bakanlıkların hiçbirinin bir halta yaramadığını düşünürsek çok da önemli bir kayıp değil bu yaşanan kabine değişin olayları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirli ~ 10 yıl önce
makarnacı.. birde konuşabilsen ne dediğini anlayabilsek...
Bilen bilir ~ 10 yıl önce
Çok emek harcadınız. Çok başarılı oldunuz. 10 yıl hiçbir leke almadınız. Ne oldu da seçim öncesi şimdi iftira kampanyasına girişildi, hava uygun, çamur at izi kalsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın Bakanın yolu açık olsun. Bu ülkeye yaptığı hizmetleri unutmayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Asil husrani Izmir'de yasayacak. Bir ihtimal de yerel secimden evvel yaristan cekilebilir. Akp nin genel durumuna bagli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yolun sonu gorunuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 10 yıl önce
sen kendini yandaş basınla yüzyılın bakanı ilan et, şakşaklattır sonra rüşvetten hapislerde çürü, hatta idam edil. bak sen ya :) binali yolun sonundasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Defol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gitme ~ 10 yıl önce
Kazanamıycan yere giderek makamından olma

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000