03 Aralık 2015, Perşembe 10:35:58

Bakan Yıldırım tüm kuruluşları topluyor

Ulaştırma Bakanlığı’na yeniden getirilen Binali Yıldırım, bıraktığı yerden yeniden başladı. Yıldırım’a bağlı tüm kuruluşlarda adeta seferberlik ilan edildi. Ulaştırmaya bağlı tüm kuruluşlar Cumartesi günü bakanın huzuruna çıkacaklar. Peki neden?
  • THY Amerika kargonun basi feto'nun adami. Herkes biliyor ama birsey yapan yok.
  • Thy ve iştiraklerinde fetocular hala aktif. Thy yurtdışı temsilcilikleri incelensin. Tgs de yine sacma atamalar,saçma görevden almalar devam ediyor. Yönetim emaneten duruyor gibi. Torpille mudur sef olanlarin beceriksizleri değil de emektarlar iftiralar ile harcaniyor. İnsanlar dertlerini anlatacak yetkili bulamıyorlar.
  • Sayin bakanim, bu THY de atama bekleyenler, sendikacilar, TGS de alim yok mu diye cirpinip bagirip duranlar sayin bakanim sende cok iyi biliyorsun ki bunlarin hepsi ucuzcu, calismadan uretmeden yapmadan etmeden kissadan hisse kose kapmaya calisanlar. Bunlara prim vermeyiniz yolunuz dogrudur siz en dogrusunu zaten bilirsiniz. Bilmediginiz onemli bir hatirlatma yapmak isterim artik bu ulkede THK kalmamistir, artik ulkemizin bakanliga bagli bir sportif-genel havacilik federasyonu vardir. Lutfen federasyonu destekleyiniz ve artik genel havaciligin hak ettigi yere gelmesini saglayiniz. Sn bakanim siz en iyi bilirsiniz ancak DHMI genel muduru olarak sayin serdar mudurum en dogrusudur O.birdal yalakasi ile karsilastirilacak olursa.
  • Sn Sn Binali bey Iki yil onceki sizin biraktiktan sonra THY pilot adayi alimlarina lutfen geti donup bakin Sizin zamaninizdaki adalet kul hakki yerindemi diye Tum sinavlari tek seferde gecen bes dakikalik mulakattan elenen Pilot adaylarinin dosyalari tekrar incelensin DLR2 sinavinin zamani gecmeden adaylar tekrar cagrilmasi konusunda arastirma baslatin Sn Basbakanimizin dedigi gibi sen ben olmasin Bileginin hakki ile sinavlari kazanan adaylara Bir sans daha taninmasi konusuna lutfen el atin
  • Saw havalimanı nı heas in elinden alsınlar artık DHMİ istiyoruz ..
  • helall syın bbinali beyy helall allah kolaylıklar versin
  • orhan beyin göreve getirdiği,görevden alınınca yeni genel müdür duyar-görür diye binali bey ve orhan beyden köşe bucak kaçanlar şimdi denizin ortasında can yeleksiz imdat diyorlar....
  • Sayın bakanım şu thkya bir elatin tez zamanda.insanlar aylardır maaş alamıyor perişan oldular. Devletin gücünü gösterin cumlealeme ibret olsun.
  • Orhan BİRDAL'ın neyini geri istiyorsun.Yetmedimi daha.Ölene kadar kalsın istersen.Kafanız bukadar geri işte...
  • Partisini gram kadar sevmem ancak icraat adamıdır kendisi. Havacılık kotu durumda, sektor thy etrafinda tekellesiyor. Yeni sirketler kurulamiyor. Umarim bunları gorur ve hem shgm hem de ozel sektore destek verir. Başarılar dilerim

Ulaştırma Bakanlığı’na yeniden getirilen Binali Yıldırım, bıraktığı yerden yeniden başladı. Yıldırım’a bağlı tüm kuruluşlarda adeta seferberlik ilan edildi. Ulaştırmaya bağlı tüm kuruluşlar Cumartesi günü bakanın huzuruna çıkacaklar. 

Cumhuriyet tarihinin en uzun Ulaştırma Bakanlığını yapan Binali Yıldırım, yıldırım hızı ile çalışmalara başladı. Bakanlığa gelir gelmez kaskını, tulumunu giyerek Gebze-Halkalı demiryolu hattı için denetlemeler yapan Binali Yıldırım, Gebze’den Halkalı’ya 105 dakikada ulaşılacak hattın bir an önce bitirilmesi talimatını vermişti.

İki yıl önce bıraktığı makama tekrar dönen Binali Yıldırım’ın Cumartesi günü kendisine bağlı tüm kuruluşları toplantıya çağırdı.
Şimdi başta Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü olmak üzere SHGM ve diğer kurumlar Binali Yıldırım’a brifing vermek üzere harıl harıl çalışıyor.

Binali Yıldırım’ın birifingler sonrası yeni yol haritasını belirleyeceği kaydediliyor.

©Airporthaber.com

Bakan Yıldırım tüm kuruluşları topluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Tugba ~ 8 yıl önce
THY Amerika kargonun basi feto'nun adami. Herkes biliyor ama birsey yapan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paralel temizliği ~ 8 yıl önce
Thy ve iştiraklerinde fetocular hala aktif. Thy yurtdışı temsilcilikleri incelensin. Tgs de yine sacma atamalar,saçma görevden almalar devam ediyor. Yönetim emaneten duruyor gibi. Torpille mudur sef olanlarin beceriksizleri değil de emektarlar iftiralar ile harcaniyor. İnsanlar dertlerini anlatacak yetkili bulamıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Federasyon ~ 8 yıl önce
Sayin bakanim, bu THY de atama bekleyenler, sendikacilar, TGS de alim yok mu diye cirpinip bagirip duranlar sayin bakanim sende cok iyi biliyorsun ki bunlarin hepsi ucuzcu, calismadan uretmeden yapmadan etmeden kissadan hisse kose kapmaya calisanlar. Bunlara prim vermeyiniz yolunuz dogrudur siz en dogrusunu zaten bilirsiniz. Bilmediginiz onemli bir hatirlatma yapmak isterim artik bu ulkede THK kalmamistir, artik ulkemizin bakanliga bagli bir sportif-genel havacilik federasyonu vardir. Lutfen federasyonu destekleyiniz ve artik genel havaciligin hak ettigi yere gelmesini saglayiniz. Sn bakanim siz en iyi bilirsiniz ancak DHMI genel muduru olarak sayin serdar mudurum en dogrusudur O.birdal yalakasi ile karsilastirilacak olursa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Destur ~ 8 yıl önce
Haddini bil. Orhan Birdal a dil uzatmak senin haddin de degil hakkin da. Terbiyeli ol biraz. Mübarek cuma günü insanların arkasından yalan yanlış sallayıp boş yere günaha girme.
DHMI ~ 8 yıl önce
Bu kurum en sonunda dogru mudurunu bulmustur. Serdar bey DHMI nin basina gelmis bulunan en sogru mudurdur. Son derece gelisimci, vizyon sahibi Serdar beyin Sn. Binali Bey ile cok iyi anlasacagi ve Binali beyin bu insani cok iyi destekleyecegi asikardir. Orhan Birdal beyin geri gelmesini isteyen alt takimin sadece menfaati vardir. Bu kurum dahada ileriye gidecekse eger bu sadece Serdar bey yonetiminde olur.
Zeren ~ 8 yıl önce
Sn Sn Binali bey Iki yil onceki sizin biraktiktan sonra THY pilot adayi alimlarina lutfen geti donup bakin Sizin zamaninizdaki adalet kul hakki yerindemi diye Tum sinavlari tek seferde gecen bes dakikalik mulakattan elenen Pilot adaylarinin dosyalari tekrar incelensin DLR2 sinavinin zamani gecmeden adaylar tekrar cagrilmasi konusunda arastirma baslatin Sn Basbakanimizin dedigi gibi sen ben olmasin Bileginin hakki ile sinavlari kazanan adaylara Bir sans daha taninmasi konusuna lutfen el atin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Saw havalimanı nı heas in elinden alsınlar artık DHMİ istiyoruz ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helall ~ 8 yıl önce
helall syın bbinali beyy helall allah kolaylıklar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhm li ~ 8 yıl önce
orhan beyin göreve getirdiği,görevden alınınca yeni genel müdür duyar-görür diye binali bey ve orhan beyden köşe bucak kaçanlar şimdi denizin ortasında can yeleksiz imdat diyorlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Sayın bakanım şu thkya bir elatin tez zamanda.insanlar aylardır maaş alamıyor perişan oldular. Devletin gücünü gösterin cumlealeme ibret olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asal ~ 8 yıl önce
Orhan BİRDAL'ın neyini geri istiyorsun.Yetmedimi daha.Ölene kadar kalsın istersen.Kafanız bukadar geri işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendi kendinize ~ 8 yıl önce
Arkadas kendi kendinize kurup konuşuyorsunuz bos bos. Orhan Birdal bugüne kadar hic talep etmemistir hep talep edilen olmuştur. Bu saatten sonra da Dhmi ye donmez merak etmeyin. Olursa müsteşar olur. Cok ta iyi olur. Insallah olur. Bu ülkenin hayrına olacağı kesin. Başkalarinin hayrına mı olur serrine mı , orasını bilemem.
Binali Bey gercegi ~ 8 yıl önce
Partisini gram kadar sevmem ancak icraat adamıdır kendisi. Havacılık kotu durumda, sektor thy etrafinda tekellesiyor. Yeni sirketler kurulamiyor. Umarim bunları gorur ve hem shgm hem de ozel sektore destek verir. Başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000