06 Eylül 2012, Perşembe 13:42:34

BAKAN YILDIRIM RESMİ AÇILIŞI YAPTI

Türkiye'nin Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı Airex'in resmi açılışı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yapıldı. Bakan Yıldırım, AirportHaber standını da gezdi..
  • Kravat takmak insanlara ağır geliyor herhalde. Çok ayıp bence. Ondan başka da kravat takmayan yok. Desenize hedef belli zaten.
  • klasik memur zihniyetine sahip 50 lerden kalma tek tip arkadaslar hemen kendini belli etmis. yaka kartı bile takması gerekirdi size göre. dunya o zamana göre biraz degisti tabi naparsın. utanıcaksan kendinden baslayabilirsin. o adam cumhuriyet tarihinin en faal ve en başarılı ulaştırma bakanı. severek takip ediyoruz.
  • Devlet veya başka bir kurum adına davetli gelmiş kişiler adına geldiği kurumu temsil eder. Burda da bakan bey Türkiye cumhuriyeti ni ,ulaştırma bakanı olarak temsil ettiğine göre resmi bir açılış var. Bu makamlara gelmiş insanlara nerde nasıl ne giyileceğini öğreticek değiliz ama durum ortada .Kravat takmak medeniyet göstergesidir siz şahsınıza davete gidersiniz Ahmet oğlu Mehmet diye problem yok çünkü temsil yok bireysel ,iyi o zaman airbus ceo suda şortla fuara gelsin o zaman yazık............
  • Kahyası mısınız adamın, ister kravat takar ister takmaz. Kravat papyon smokin meraklılarının memleketi ne hale getirdiklerini biz çok iyi biliyoruz.
  • cag atlamak kominikasyonunu ulasimini, uretimini yabancilara satmakla mi oluyor bir ogren bakalim burkay kardes, bir makami temsil ediyorsan onu uygun olacaksin bu sekilcilik degil saygidir halka saygidir ise saygidir....
  • hiç gıcırtı gelmiyor... iyi yağlanmış...
  • Valla ben atlanmis bir cag goremiyorum. Yoldan cikmis thy, ona buna verilmis ihaleler, herkes cikarina bakiyor. Thy den haklarini alamayanlara bir seyler yapilsin once, cag atlariz sonra. Bakana saygimiz var da onun bizlere ve havaciliga olan saygisini fotolar gosteriyor sen yorma kendini
  • Bakan bey insan evet, ya digerleri ne ozaman? Edep edep diye kendilerini paraplarlar, su hale bak. Sekilcilikle ne alakasi var, her yerin bir usulu adabi vardir. Sen devleti temsil ediyorsun, sen bakansin! Bu sekilde ortalikta dolasamazsin! Sekilciymis, her seyi azalta ufalta oluyor ne oluyorsa. Ayrica da kimse adamin iyi yaptiklarina bir sey demiyor, olayi carpitmayalim. Bu iktidar gidince, arkadan neler oldugunu gorecegiz, o zaman da boyle konusabilecek misin bakalim? Kimse kazik cakmiyor!
  • Yorimcu arkadas, Bakan Bey insan degilmi. Ayrica fuar resmi toplantimi. Takim elbisesini giyimis kravat takmamis. Ya yapma bu kadar sekilci olmayalim lutfen. Ayrica bir kendini bilmezde cubbe demis, haddini bil. O bakan sayesinde Turkiye, Havacilikda, denizde karada demiryollarinda, iletisimde cag atladi. Azicik saygin olsun.
  • AIREX 2012 / A380 REZILLIGI -geliyor geldi haberleri yapiyorsunuz guzel ama vatandasimiz icine girip gorebiliyormu bunu okadar kisi hefesle gidip davetsiyesi olmadigi icin alinmiyor ucaga (only by invition)_bu konuda airport haber olarak uzerinize duseni yapin lutfen !!cifte standart olmaz boyle fuarlarda bu bir havacilik fuaridir madem ki ucagi gostermek istemiyorlar TURK halkina getirmesinler oyle degilmi .saygilar

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı Airex, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı törenle resmi olarak kapılarını ziyaretçilere açtı.

Bakan Yıldırım, Airex'te 3'üncü havalimanı ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanının ilk etabını 2016 yılından itibaren açmayı hedeflediklerini söyledi.

Çok sayıda havacılık şirketinin katıldığı fuarda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, havacılık sektörünün tek sesi olan AirportHaber'in standını da ziyaret etti.

İŞTE AÇILIŞTAN GÖRÜNTÜLER

BAKAN YILDIRIM RESMİ AÇILIŞI YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kravat ~ 12 yıl önce
Kravat takmak insanlara ağır geliyor herhalde. Çok ayıp bence. Ondan başka da kravat takmayan yok. Desenize hedef belli zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
klasik memur zihniyetine sahip 50 lerden kalma tek tip arkadaslar hemen kendini belli etmis. yaka kartı bile takması gerekirdi size göre. dunya o zamana göre biraz degisti tabi naparsın. utanıcaksan kendinden baslayabilirsin. o adam cumhuriyet tarihinin en faal ve en başarılı ulaştırma bakanı. severek takip ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medeniyet yuları ~ 12 yıl önce
Devlet veya başka bir kurum adına davetli gelmiş kişiler adına geldiği kurumu temsil eder. Burda da bakan bey Türkiye cumhuriyeti ni ,ulaştırma bakanı olarak temsil ettiğine göre resmi bir açılış var. Bu makamlara gelmiş insanlara nerde nasıl ne giyileceğini öğreticek değiliz ama durum ortada .Kravat takmak medeniyet göstergesidir siz şahsınıza davete gidersiniz Ahmet oğlu Mehmet diye problem yok çünkü temsil yok bireysel ,iyi o zaman airbus ceo suda şortla fuara gelsin o zaman yazık............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şahin ~ 12 yıl önce
Kahyası mısınız adamın, ister kravat takar ister takmaz. Kravat papyon smokin meraklılarının memleketi ne hale getirdiklerini biz çok iyi biliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 12 yıl önce
cag atlamak kominikasyonunu ulasimini, uretimini yabancilara satmakla mi oluyor bir ogren bakalim burkay kardes, bir makami temsil ediyorsan onu uygun olacaksin bu sekilcilik degil saygidir halka saygidir ise saygidir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burkay'dan ~ 12 yıl önce
hiç gıcırtı gelmiyor... iyi yağlanmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burkay ~ 12 yıl önce
Valla ben atlanmis bir cag goremiyorum. Yoldan cikmis thy, ona buna verilmis ihaleler, herkes cikarina bakiyor. Thy den haklarini alamayanlara bir seyler yapilsin once, cag atlariz sonra. Bakana saygimiz var da onun bizlere ve havaciliga olan saygisini fotolar gosteriyor sen yorma kendini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burkay a ~ 12 yıl önce
Bakan bey insan evet, ya digerleri ne ozaman? Edep edep diye kendilerini paraplarlar, su hale bak. Sekilcilikle ne alakasi var, her yerin bir usulu adabi vardir. Sen devleti temsil ediyorsun, sen bakansin! Bu sekilde ortalikta dolasamazsin! Sekilciymis, her seyi azalta ufalta oluyor ne oluyorsa. Ayrica da kimse adamin iyi yaptiklarina bir sey demiyor, olayi carpitmayalim. Bu iktidar gidince, arkadan neler oldugunu gorecegiz, o zaman da boyle konusabilecek misin bakalim? Kimse kazik cakmiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burkay ~ 12 yıl önce
Yorimcu arkadas, Bakan Bey insan degilmi. Ayrica fuar resmi toplantimi. Takim elbisesini giyimis kravat takmamis. Ya yapma bu kadar sekilci olmayalim lutfen. Ayrica bir kendini bilmezde cubbe demis, haddini bil. O bakan sayesinde Turkiye, Havacilikda, denizde karada demiryollarinda, iletisimde cag atladi. Azicik saygin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REZILLIGE BAK ~ 12 yıl önce
AIREX 2012 / A380 REZILLIGI -geliyor geldi haberleri yapiyorsunuz guzel ama vatandasimiz icine girip gorebiliyormu bunu okadar kisi hefesle gidip davetsiyesi olmadigi icin alinmiyor ucaga (only by invition)_bu konuda airport haber olarak uzerinize duseni yapin lutfen !!cifte standart olmaz boyle fuarlarda bu bir havacilik fuaridir madem ki ucagi gostermek istemiyorlar TURK halkina getirmesinler oyle degilmi .saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000