21 Şubat 2016, Pazar 16:10:19

Bakan Yıldırım Diyarbakır Havalimanı'nı inceledi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Diyarbakır Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.
  • havuzda su eksildi tabiki,havuz gazeteleri ve kanallari reklam gelirleri dusuk,sadece kamu reklamlari ile olmuyor, isletme maliyetleri yuksek, arkadas bakiyor yeni biryerlerden su bulabilir miyim diye...
  • 12 Şubat günü sabah ve akşam bu havaalanını kullandım. Büyük ve yüksek bir bina yapmışlar. İçi renk olarak sıcak ve hoş. Genel olarak yapı ve işletme düzeni olarak ADB nin %50 küçük versiyonu diyebilirim. Ancak felaket olan bir şey varki o da tuvaletler. Tüm tuvaletler küçük ve kötü malzemeden yapılmış. Özellikle ust kat gidiş kapılarının olduğu bölümde belki 400 kişiye (3 uçak aynı saatlere yakın kalabiliyor aksamları) 15m2 (metrekare) alanda 3 veya 4 kabin ve pisuvar var. Ve bu alanda kullanılmış tüm malzeme 5. Sınıf döküntü malzeme. Tüm musluklar bozuk ve kapanmıyor, pisuvarlar ve Lavabo altları bolca akitiyor, tuvalet sifonlari kırık ve akitiyor. Musluklar adi. Tüm tuvaletlerin zemini atık su+idrar karışımı kaplı. İçerde cork cork yuruyorsunuz tırsa tirsa. Gidiş katının altında da bir bölüm vardı ama kapalı olduğu için inemedim. Ayrıca yine tüm havaalanı içinde bulabildim Priz sayısı da 5 ı geçmez. Ama hakkını yemeyeyim bazı 3 lu koltukların altında kablolar çekili haldeydi ilerde sanırım Priz vesaire dönüstüreceklerdir.
  • Oraya verdiğiniz degerden yüzde birini hatay havalimanına verseniz gelin bakın ne halde!
  • Terörü destekleyen ordakiler vatandaşlıktan çıkarılsın Bu ülkeyi terk etsinler!
  • Fadil Akgunuduz un A 380 kiralayarak Diyarbakir- Maldivler karsilikli seferleri yapma projesi vardi. Maldivlerde ada almisti hatta. Bu seferlerde kullanilacak A 380 hangi havayolundan kiralanacak acaba?
  • Şu THY Diyarbakır Müdürlüğüne vekalet eden garip biri vardı o yokmu orada? Allah aşkına şuraya doğru düzgün birisini atayın bu insancık ya.
  • aferim adamlar her yeri yaksın yıksın sizde ödüllendirin..bravo
  • Umarım pkk ypg bi terör örgütlerini destekleyenler desteklemekden vazgeçer ve bu havalimanın hakkını vererek 1 saat de ulaşım sağlanır
  • Ajanlara müjde artık daha çabuk Bölgeyi karıştırmaya gelecekler
  • Habere ilişkin görselde bulunsaydı keşke. İncelemeler sırasında gazetecilerde orada oluyor iki üç fotoğraf çekmek zor bir şey değil.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Diyarbakır'ı geleceğe taşıyan güzel projeleri yaparken maalesef bir yandan da yapılan yollar patlayıcılarla tahrip ediliyor, çukurlar kazılarak yollar kullanılamaz hale getiriliyor. Kaybeden kim oluyor? Kaybeden Diyarbakırlı oluyor, kaybeden Kürt kardeşlerimiz oluyor" dedi.

Beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ile Diyarbakır'a gelen Bakan Yıldırım, Diyarbakır Havalimanı ile çevre yolu inşaatında incelemelerde bulundu.

Yıldırım, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaretinde yaptığı açıklamada, kentin son yıllarda yol ve hava taşımacılığı konusunda çok önemli atılımlar gerçekleştirdiğini belirterek, bu alandaki çalışmaları yerinde görmek için geldiklerini söyledi.

Diyarbakır Havalimanı'nın sivil tarafında yıllar boyunca çok iptidai şartlarda ve kısıtlamalarla seferler gerçekleştirildiğini anımsatan Yıldırım, bu sıkıntının yapımı tamamlanan yeni terminal binası ile son bulduğunu bildirdi.

"Modern altyapı imkanlarıyla, köprüleri, otoparkları, iç ve dış hat terminalleriyle muazzam bir havalimanı oldu. Diyarbakır'a yakışan güzel bir eser oldu" diyen Bakan Yıldırım, önümüzdeki yıllarda yurt dışı tarifeli seferler de yapılabilmesi için gereken çalışmaları yapacaklarına işaret etti.

Bakan Yıldırım Diyarbakır Havalimanı'nı inceledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ztk ~ 8 yıl önce
havuzda su eksildi tabiki,havuz gazeteleri ve kanallari reklam gelirleri dusuk,sadece kamu reklamlari ile olmuyor, isletme maliyetleri yuksek, arkadas bakiyor yeni biryerlerden su bulabilir miyim diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KÖTÜ MALZEME ~ 8 yıl önce
12 Şubat günü sabah ve akşam bu havaalanını kullandım. Büyük ve yüksek bir bina yapmışlar. İçi renk olarak sıcak ve hoş. Genel olarak yapı ve işletme düzeni olarak ADB nin %50 küçük versiyonu diyebilirim. Ancak felaket olan bir şey varki o da tuvaletler. Tüm tuvaletler küçük ve kötü malzemeden yapılmış. Özellikle ust kat gidiş kapılarının olduğu bölümde belki 400 kişiye (3 uçak aynı saatlere yakın kalabiliyor aksamları) 15m2 (metrekare) alanda 3 veya 4 kabin ve pisuvar var. Ve bu alanda kullanılmış tüm malzeme 5. Sınıf döküntü malzeme. Tüm musluklar bozuk ve kapanmıyor, pisuvarlar ve Lavabo altları bolca akitiyor, tuvalet sifonlari kırık ve akitiyor. Musluklar adi. Tüm tuvaletlerin zemini atık su+idrar karışımı kaplı. İçerde cork cork yuruyorsunuz tırsa tirsa. Gidiş katının altında da bir bölüm vardı ama kapalı olduğu için inemedim. Ayrıca yine tüm havaalanı içinde bulabildim Priz sayısı da 5 ı geçmez. Ama hakkını yemeyeyim bazı 3 lu koltukların altında kablolar çekili haldeydi ilerde sanırım Priz vesaire dönüstüreceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Bu durum hemen hemen tüm havalimanlarında hatta kamu binalarında geçerlidir. İhale kanunu ve ahbap çavuş ilişkisi böyle bir sonuç doğurur. Trabzonda 2 yıldır körük sistemi bekler Dhmi Genel Müdürlüğü duymuyor bile
Dyb Hty ~ 8 yıl önce
Oraya verdiğiniz degerden yüzde birini hatay havalimanına verseniz gelin bakın ne halde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koltuk ~ 8 yıl önce
Hatay havaalanında gidiş karışık alanda 30 40 tane koltuk var. Kapan şanslı diğerleri atakta.
Emirates ~ 8 yıl önce
Emirates yemek servisi disinda butun alanlarda Turk sirketlerinden onde, butun THY yoneticileri bir kac defa Emirates ile ucarsa bu farkliligin kapatilmamasi icin sebep yok, ayni kalitede musteri memnuniyeti kazanilabilir, sunduklari imkanlar cok da farkli degil, sonucta THY de A280 haric ayni ucaklara sahip
Emirates ~ 8 yıl önce
internet 1 dolar, yuzlerce kaliteli film( THY nin film sayisi var ve skorlari dusuk) Amerika, Malezya da codesharing leri iyi, Hostes ler cok guleryuzlu ve genc istekli, 40 tane yayin yapan kendilerine ait radyo kanali var, Internet uzerinden bilet degisimi, guzergah degisimi oldukca kolay, bilet kurallari basit ve acikca yaziyor, slot sayilari hayli fazla, koltuk aralari economy icin 2 inch rakiplerine gore genis, bunlar yapilirsa THY yeniden yuzde 80 uzeri doluluklari yakalayabilir
Bunlara hak değil! ~ 8 yıl önce
Terörü destekleyen ordakiler vatandaşlıktan çıkarılsın Bu ülkeyi terk etsinler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jetpa ~ 8 yıl önce
Fadil Akgunuduz un A 380 kiralayarak Diyarbakir- Maldivler karsilikli seferleri yapma projesi vardi. Maldivlerde ada almisti hatta. Bu seferlerde kullanilacak A 380 hangi havayolundan kiralanacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Müdür Vekili ~ 8 yıl önce
Şu THY Diyarbakır Müdürlüğüne vekalet eden garip biri vardı o yokmu orada? Allah aşkına şuraya doğru düzgün birisini atayın bu insancık ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ykzoo ~ 8 yıl önce
aferim adamlar her yeri yaksın yıksın sizde ödüllendirin..bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnşallah ~ 8 yıl önce
Umarım pkk ypg bi terör örgütlerini destekleyenler desteklemekden vazgeçer ve bu havalimanın hakkını vererek 1 saat de ulaşım sağlanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 8 yıl önce
Ajanlara müjde artık daha çabuk Bölgeyi karıştırmaya gelecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 8 yıl önce
Habere ilişkin görselde bulunsaydı keşke. İncelemeler sırasında gazetecilerde orada oluyor iki üç fotoğraf çekmek zor bir şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000