24 Ocak 2016, Pazar 09:08:31

Bakan Yıldırım; 'Adnan Menderes için yatırım planlaması var'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir için öngördüğü 35 İzmir için 35 Proje başlıklı eylem planı hakkında açıklamalarda bulundu.
  • adnan menderes havalimanı çağın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapıldı. tuvaletler 1 kişilik, gatelerin arasında bu dolu hadi bakalım öbürüne yürü a oda dolu e uçağın kapısı 1 km arkada kaldı çağın gereksinimlerine gerçekten cevap vermiş
  • Kışın sinek avlayan terminali canlandıracak birşeyler yap önce.. İstanbuldaki transitlerin bir bölümünü izmir e kaydır. Her mevsim uçak olsun. dışhatlara kışın inen 4-5 uçakla terminal yürümüyor. gece 12 den sonra ertesi gün 13-14 e kadar uçak yok. bazı günler 16 ya kadar.. hayallerle bu gemi yürümüyor. uçak olmadıktan sonra değil 2-3 on tane alan yapmışsın neye yarar?
  • Izmir'li chp yi secip her secim sonrasi rezilligi yaziyor. chp li belediyeler hizmet uretmedigi gibi hukumetin yapacagi hizmetleride engelleme pesindeler. Ey Izmir halki ideolojik tercihleriniz izmir'i batiriyor. Sizde beraber batiyorsunuz.
  • Şu Çukurova Havalimanınada bir el atıversen on numara adamsın aslında hani sivil havacılık mezunuyuz bekliyoruz işsiziz bak kpssye gircez shgm için torpillilerden biraz kısarsan atanacaz inşallah ama sen yine şu çukurovayada bir el atıverde garantimiz olsun bakanım saygılar sevgiler :))
  • Izmir kocaköy belediyesi ne yapiyor chp secmeni kadar kör secmen yok
  • Evet o zaman daha cok yabanci pilot ve personele is sansi dogacak,ne buyuk sansizlik turkum diyene.
  • Yeni iç hatlar terminali İzmir için gayet yeterli durumda. Dış hatlarda ise sadece yaz sezounun bazi dönemlerinde yoğunluk yaşanıyor. İzmir'e havalimanı yapmak yerine öncelik aktarmasız dış hat uçuşlarının artırılmasına verilmeli.
  • 2.pisti isteyen arkadaşlar izmirde zaten 2 pist olduğunu bi bilse....
  • İzmirli cumhuriyetçiler ve ulusalcılar her zaman olduğu gibi ; akp pis , derler ve tüm bu mimetlerden en çok kendileri faydalanırlar. Hadi kolay gelsin. . . Şimdi beğenmedimler ardı sıra gelir bu yorumun altına (: (:
  • Sabiha Gökçen için 6 aydır pist altyapı ve çevre düzenlemesi için altyapım şirketleri tarafından şantiye kuruldu, bölgedeki su tahliye kanalları için çok ciddi bir çalışma yapılıyor, onlarca iş makinesi çalışıyor, bu şantiye E5 den Havalimanına giden yolda, Aydınlı çıkışını geçerken hemen sol tarafta görünüyor. Tabii bunlar sadece alt yapı hazırlık çalışmaları.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir için öngördüğü 35 İzmir için 35 Proje başlıklı eylem planı hakkında açıklamalarda bulundu.

Söz konusu 35 projeden 25’ine başlanıldığını belirten Yıldırım, bu projelerden 7’sinin her türlü engellemeye rağmen hayata geçtiğini vurgulayıp, tüm projelerin de tamamlanacağını söyledi.

Adnan Menderes Havalimanı’nı çağın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde büyüttüklerini de belirten Yıldırım, gerekirse İzmir’e ikinci hatta üçüncü havaalanını da kurabileceklerini dile getirdi. İzmir’in geleceğinin bunun sinyallerini şimdiden verdiğini de vurgulayan Yıldırım, şu anda İzmir Adnan Menderes Havalimanı mevcut tesislerin deprem güçlendirmesi, apron ile taksi yolları yapımı, çevre güvenlik yolunun ve dahili yolların rehabilitasyonu ile çevre tel örgüsü imalatlarının nizami hale getirilmesi projeleri için de toplamda 186 milyon TL’lik yatırım yapılmasının planlandığını söyledi.

Bakan Yıldırım; 'Adnan Menderes için yatırım planlaması var'

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

7 ~ 8 yıl önce
adnan menderes havalimanı çağın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapıldı. tuvaletler 1 kişilik, gatelerin arasında bu dolu hadi bakalım öbürüne yürü a oda dolu e uçağın kapısı 1 km arkada kaldı çağın gereksinimlerine gerçekten cevap vermiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirli ~ 8 yıl önce
Kışın sinek avlayan terminali canlandıracak birşeyler yap önce.. İstanbuldaki transitlerin bir bölümünü izmir e kaydır. Her mevsim uçak olsun. dışhatlara kışın inen 4-5 uçakla terminal yürümüyor. gece 12 den sonra ertesi gün 13-14 e kadar uçak yok. bazı günler 16 ya kadar.. hayallerle bu gemi yürümüyor. uçak olmadıktan sonra değil 2-3 on tane alan yapmışsın neye yarar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakip ~ 8 yıl önce
Izmir'li chp yi secip her secim sonrasi rezilligi yaziyor. chp li belediyeler hizmet uretmedigi gibi hukumetin yapacagi hizmetleride engelleme pesindeler. Ey Izmir halki ideolojik tercihleriniz izmir'i batiriyor. Sizde beraber batiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İdeoloji ~ 8 yıl önce
Sizin ideolojiniz de ülkeyi batırdı. 3 dünya ülkesi olduk. Yine allahtan izmir okumuş ve aydın da paçayı kurtarıyor
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Izmirliler ne okumus yaa tomiks Texas ve rin tin tin sanirim ,kardesim ne sacmlaion yaa ege bolgesinden daha geri kalmis bir bolge varmi?
Cadı havacı ~ 8 yıl önce
Şu Çukurova Havalimanınada bir el atıversen on numara adamsın aslında hani sivil havacılık mezunuyuz bekliyoruz işsiziz bak kpssye gircez shgm için torpillilerden biraz kısarsan atanacaz inşallah ama sen yine şu çukurovayada bir el atıverde garantimiz olsun bakanım saygılar sevgiler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izmir ~ 8 yıl önce
Izmir kocaköy belediyesi ne yapiyor chp secmeni kadar kör secmen yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Evet o zaman daha cok yabanci pilot ve personele is sansi dogacak,ne buyuk sansizlik turkum diyene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBJ ~ 8 yıl önce
Yeni iç hatlar terminali İzmir için gayet yeterli durumda. Dış hatlarda ise sadece yaz sezounun bazi dönemlerinde yoğunluk yaşanıyor. İzmir'e havalimanı yapmak yerine öncelik aktarmasız dış hat uçuşlarının artırılmasına verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pisbucalı ~ 8 yıl önce
2.pisti isteyen arkadaşlar izmirde zaten 2 pist olduğunu bi bilse....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirliler... ~ 8 yıl önce
İzmirli cumhuriyetçiler ve ulusalcılar her zaman olduğu gibi ; akp pis , derler ve tüm bu mimetlerden en çok kendileri faydalanırlar. Hadi kolay gelsin. . . Şimdi beğenmedimler ardı sıra gelir bu yorumun altına (: (:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet izmirli ~ 8 yıl önce
oncelikle her ne olursa olsun yapilan herkesin vergisiyle yapiliyor, dolayisiyla kullanmamak elbette ki sacmaliktir. karsi cikma konusuna gelince herkes verdigi verginin karsiligini onceliklerine gore geri almak ister, bu sizin icin havalimani olur, benim icin cami, baskasina okul. en cok nimetten yararlanma demisken de istanbul izmir kocaeli gibi sanayisi gelismis sehirler, verdikleri vergiyi geri almada en cok adaletsizlige maruz kalan sehirlerdir. http://www.kto.org.tr/d/file/iller-bazinda-butce-gelir-gider-dengesi--ocak-2014.pdf
izmirli ~ 8 yıl önce
verdiğimiz vergilerin adam gibi karşılığı geri gelse daha ne yatırımlar olur burada. en çok vergi alınan şehirlerden biri ama buna oranla en az geri dönüşü olan yer izmir, oy vermiyoruz diye it muamelesi yapıyorlar sözde. metro için durdurma kararı çıkaranlar ılımlı yaklaşıp oy almaya çalışıyor. :) izmir'e 2. 3. havaalanı lazım değil, direkt yurtdışı seferleri daha çok lazım. sabah 5'ten gece yarılarına kadar neredeyse her saat istanbul uçuşu var ve çoğu dolu gidiyor, insanlar oradan aktarma yapıyor maalesef.
Pis ~ 8 yıl önce
Evet pis derler. Temiz mi ? İzmirliler okumuş aydın insanlardır. Bakan bey izmirde belediye başkanı bile olamadı.
"Pis" arkadaşa ~ 8 yıl önce
Sen hiç o aydın, okumuş(!) İzmirliler ile metroya bindin mi? İzban veya İzmir Metro ile bir yerlere gitte bi bak bakalım nasıl medeni(!), aydın(!) ve de entellektüel(!) insanlar.
İrfan ~ 8 yıl önce
Sabiha Gökçen için 6 aydır pist altyapı ve çevre düzenlemesi için altyapım şirketleri tarafından şantiye kuruldu, bölgedeki su tahliye kanalları için çok ciddi bir çalışma yapılıyor, onlarca iş makinesi çalışıyor, bu şantiye E5 den Havalimanına giden yolda, Aydınlı çıkışını geçerken hemen sol tarafta görünüyor. Tabii bunlar sadece alt yapı hazırlık çalışmaları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000