24 Kasım 2011, Perşembe 12:50:30

BAKAN YILDIRIM AÇIKLADI...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Çiğli Askeri Havaalanı’nın sivil kullanıma açılması konusunda şu an bir ihtiyaç gözükmediğini, ancak bu havaalanının da yedekte durduğunu belirtti...
  • TABİİ Kİ MEYDAN MEYDANDIR.DAHA ÖNCEDE İKİ AMAÇLI KULLANILIYORDU AMA ORANIN ÖZELLİĞİ BAŞKA.ORASI UÇUŞ OKULU.ZATEN ADNAN MENDERES YETERİNCE YETİYOR.BUGÜN İÇİN KİMSE YETERSİZ DİYEMEZ.SEÇİM VAATLERİNDE İZMİRE YENİ BİR HAVAALANI SÖZÜ VERMİŞLERDİ.YOKSA KASTETTİKLERİ ÇİĞLİ MİYDİ.EĞER ORAYI SİVİL AMAÇLIDA KULLANILIRSA HİÇ UYGUN OLMAZ UÇUŞ EMNİYETİ AÇISINDAN.ZİRA 80 Lİ YILLARDA AYNEN ÖYLEYDİ VE GÜNDE 10 TANE GİBİ TRAFİK GÖRÜYORDUK.YA ŞİMDİ.?BU KADAR YOĞUN HEM ASKERİ HEM SİVİL TRAFİK TAM BİR KAOS YARATIR.BENCE TAMAMEN YANLIŞ KARAR.AMA YEDEK MEYDAN YA DA EMERCENSİ MEYDAN OLARAK KULLANILABİLİR AMA YERLEŞİK BİR MEYDAN OLARAK UÇUŞ EMNİYETİ AÇISINDAN TAM BİR FELAKET OLUR..
Bakan Yıldırım, Paris’teki Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel Kurulunda, İzmir’in Expo 2020 adaylığı sunumunun ardından, AA muhabirine, İzmir’deki ulaşım çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Yıldırım, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın iç ve dış hatlar terminali için yapılan ihalenin 610 milyon avro ile tamamlandığını, bunun içinde 300 milyon avroluk yatırımın da bulunduğunu kaydetti.
 
Yapılacak yatırımla Adnan Menderes Havalimanı’nda kapasitenin 2-2,5 kat artmış olacağını belirten Yıldırım, İzmir’in gelecekte kapasite artırımına ihtiyaç duyması halinde devreye sokulması gündeme getirilen Çiğli Askeri Havaalanı ile ilgili bir çalışma olup olmadığı yönündeki soruya, “Şu anda ihtiyaç gözükmüyor, ama o da yedekte duruyor. İcap ederse değerlendirilecek” dedi.
BAKAN YILDIRIM AÇIKLADI...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
TABİİ Kİ MEYDAN MEYDANDIR.DAHA ÖNCEDE İKİ AMAÇLI KULLANILIYORDU AMA ORANIN ÖZELLİĞİ BAŞKA.ORASI UÇUŞ OKULU.ZATEN ADNAN MENDERES YETERİNCE YETİYOR.BUGÜN İÇİN KİMSE YETERSİZ DİYEMEZ.SEÇİM VAATLERİNDE İZMİRE YENİ BİR HAVAALANI SÖZÜ VERMİŞLERDİ.YOKSA KASTETTİKLERİ ÇİĞLİ MİYDİ.EĞER ORAYI SİVİL AMAÇLIDA KULLANILIRSA HİÇ UYGUN OLMAZ UÇUŞ EMNİYETİ AÇISINDAN.ZİRA 80 Lİ YILLARDA AYNEN ÖYLEYDİ VE GÜNDE 10 TANE GİBİ TRAFİK GÖRÜYORDUK.YA ŞİMDİ.?BU KADAR YOĞUN HEM ASKERİ HEM SİVİL TRAFİK TAM BİR KAOS YARATIR.BENCE TAMAMEN YANLIŞ KARAR.AMA YEDEK MEYDAN YA DA EMERCENSİ MEYDAN OLARAK KULLANILABİLİR AMA YERLEŞİK BİR MEYDAN OLARAK UÇUŞ EMNİYETİ AÇISINDAN TAM BİR FELAKET OLUR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000