20 Temmuz 2013, Cumartesi 08:42:29

BAKAN UÇAK BİLETİ HEDİYE ETTİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kastamonu Havalimanı açılışı sonrası bir vatandaşa uçak bileti hediye etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kastamonu Havalimanı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Başbakan Erdoğan ve beraberindeki bakanlar Valilik binasını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, sokağa çıktı.

Başbakan’ı bekleyen vatandaşlarla tokalaşan Bakan Yıldız, karşısına çıkan 44 yaşındaki pamuk şekeri satan Şenol Çakır ile sohbet etti. Bakan Yıldız ile Çakır’ın diyalogları ise çevredekileri güldürdü. Çakır’a, “Sen İstanbul’a uçakla gittin mi?” diye soran Yıldız, “Hayır, hiç binmedim daha” cevabını alınca da, “Uçağa binmediysen ben sana bilet alacağım. İstanbul’a gidiş dönüş” dedi.

Çakır’ın, “Binerim ama azcık korku var” sözleri etraftakileri güldürdü. Bakan Yıldız, Çakır’, “Gidip gelebilir misin bir arkadaşınla beraber. Sayın valim uçak biletleri benden. Çok pahalı olmayanından alırım ben. Bayramdan sonra mı gidersin önce mi? İşlerin varsa bayramdan sonra gidersin” dedi.
Çakır ise bunun üzerine, “Daha önce çok İstanbul’a gittim fakat karayoluyla gittim” şeklinde konuştu.

BAKAN UÇAK BİLETİ HEDİYE ETTİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000