17 Ağustos 2018, Cuma 13:20:01

Bakan Turhan'dan direkt uçuşlara destek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşların artırılması konusunda Ankara Ticaret Odası’na (ATO) destek verdi.
  • Amsterdam Ankara gerçek ten aktarmalı çok zorluk cekıyo insanlarımız İnşallah direk olur da bizlerde yolculuk taki zorluk dan kurtuluruz hayırlısı ile
  • Ön uçağınızı uçun istediğiniz yere. İş adamları için charter kurun.
  • Denendi olmadı neyi zorluyorsunuz.İki tane iş adamı direkt uçacak diye zararına mı uçsun şirketler. Tuzim yok,sanayi yok,memur şehriyiz işte.Uçaklar dolmuyor ondan.Avrupa'da gidilen hatlar da zaten gurbetçiler sayesinde doluyor o da sadece yazın.
  • hey aynı terane [çok yinelendiği, boş olduğu için usanç veren söz]..! bakanlar değişir thy’nin inadı kırılamaz...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşların artırılması konusunda Ankara Ticaret Odası’na (ATO) destek verdi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran başkanlığındaki ATO heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileğinde bulundu. Baran, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ATO’nun girişimleri sonucu Türk Hava Yolları’nın Ankara’dan Paris, Frankfurt, Berlin ve Viyana’ya direkt uçuş başlattığını hatırlatarak, bu uçuşlarda doluluk oranının yüzde 85’e ulaştığını bildirdi. THY’nin iştiraki olan SunExpress Havayolları’nın da Londra, Amsterdam, Zürih ve Köln’e direkt seferlere başladığını kaydeden Baran, Ankara’dan 20 ülkede 34 destinasyona aktarmasız uçulabildiğini anlattı. Ankara’nın dış ticaretinde önemli yer tutan Çin, Kazakistan ve Özbekistan gibi ülkelere de direkt uçuşların başlatılması gerektiğini vurgulayan Baran, “Bu ülkelere de direkt uçuş başlatılırsa Ankara’nın ihracatına çok önemli katkısı olur. Yeni hatlar açılması konusunda sizden destek bekliyoruz” dedi.

Bakan Turhan'dan direkt uçuşa destek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ise ATO Başkanı Baran’ın Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşların artırılması konusunda Ankara Ticaret Odası’na destek verdi. Bakan Turhan, son 15 yılda havayolunu “halkın yolu” haline getirdiklerini söyledi. 



 

Bakan Turhan'dan direkt uçuşlara destek

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Garip ~ 6 yıl önce
Amsterdam Ankara gerçek ten aktarmalı çok zorluk cekıyo insanlarımız İnşallah direk olur da bizlerde yolculuk taki zorluk dan kurtuluruz hayırlısı ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Profitable ~ 6 yıl önce
Ön uçağınızı uçun istediğiniz yere. İş adamları için charter kurun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 6 yıl önce
Denendi olmadı neyi zorluyorsunuz.İki tane iş adamı direkt uçacak diye zararına mı uçsun şirketler. Tuzim yok,sanayi yok,memur şehriyiz işte.Uçaklar dolmuyor ondan.Avrupa'da gidilen hatlar da zaten gurbetçiler sayesinde doluyor o da sadece yazın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu yokta ~ 6 yıl önce
Niye ankara istanbul arası günde 40 dan fazla sefer var. İstanbul ankara uçanlar kim peki? istanbuldaki iş adamları ankaradaki memurları ziyarete geliyor , ankaradaki memurlar da istanbuldaki iş adamlarına iadei ziyaret yapıyorlar demekki. Geç bunları
esb... ~ 6 yıl önce
hey aynı terane [çok yinelendiği, boş olduğu için usanç veren söz]..! bakanlar değişir thy’nin inadı kırılamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000