29 Ekim 2017, Pazar 09:17:45

Bakan Kurtulmuş'tan 'uçaklara yakıt desteği' açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Muğla’da, Hindistan Seyahat Acenteleri Federasyonu’nun (TAFI) Hilton Dalaman Sarıgerme Resort Otel’de düzenlenen olağan kongresine katıldı. Bakan Kurtulmuş, toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada uçaklara verilen yakıt desteği ile ilgili de konuştu.
  • Eğer aklı başında bir adam olsaydı partisinin genel başkanlığından vazgeçmezdi. Geldiği duruma ve ettiği kelamlara bakın da inanın.
  • Sevgili bakanım otobüs esnafının günahı ne bu iç hatlarda çalışan uçaklar thy dahil olmak üzere jet yakıtını ötv kdv siz alırken birtaz haksız rekabet olmuyormu lütfen gecesini gündüzüne katan kaptanlar 50 tl ye yolcu taşırken biraz bu sektör ede el atsanız
  • Sen gönder oradan. .
  • Hangi ülkeden hangi turisti onu da deseydi iyiydi

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Muğla’da Hindistan Seyahat Acenteleri Federasyonu’nun (TAFI) Hilton Dalaman Sarıgerme Resort Otel’de düzenlenen olağan kongresine katıldı.

Toplantı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Kurtulmuş, yakıt desteği ile ilgili yeni destek paketi hazırladıklarını ve kısa sürede neticelendirileceğini dile getirdi. 

Bakan Kurtulmuş yakıt desteği ile ilgili şöyle konuştu;

"Uçak seferleriyle ilgili destek konusunda çalışıyoruz. Yeni destek paketi hazırladık, bitirdik. Maliye Bakanlığı ile son rötuşlarını yapacağız. Başbakanlığa sunacağız. Bakanlar Kurulu kararı gerekiyor biliyorsunuz. O kararla da inşallah yeni desteklerimiz sürecek. Şunu söyleyeyim; ölü mevsimleri de kapsayacak, hatta ölü mevsimde getirenlere daha çok destek verecek bir model üzerinde çalıştık. Ayrıca grup sayısı çoğaldıkça verilecek desteklerin miktarı da artacak. Yine şimdiye kadar destek vermediğimiz diğer destinasyonlardan getirenler olursa onlara da destek vereceğiz. İyi bir çalışma oldu. Ümit ederim ki kısa süre içerisinde neticelendiririz."

Bakan Kurtulmuş'tan 'uçaklara yakıt desteği' açıklaması

Yorumlar

Aklı başında ~ 6 yıl önce
Eğer aklı başında bir adam olsaydı partisinin genel başkanlığından vazgeçmezdi. Geldiği duruma ve ettiği kelamlara bakın da inanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maho ~ 6 yıl önce
Sevgili bakanım otobüs esnafının günahı ne bu iç hatlarda çalışan uçaklar thy dahil olmak üzere jet yakıtını ötv kdv siz alırken birtaz haksız rekabet olmuyormu lütfen gecesini gündüzüne katan kaptanlar 50 tl ye yolcu taşırken biraz bu sektör ede el atsanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 6 yıl önce
Sen gönder oradan. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Hangi ülkeden hangi turisti onu da deseydi iyiydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000