27 Mart 2014, Perşembe 08:20:33

BAKAN ELVAN HAVALİMANI SÖZÜ VERDİ

Geçtiğimiz günlerde Karaman’ın Sudurağı, Akçaşehir beldeleri ile Kazım Karabekir ilçelerinde düzenlenen mitinglerde konuşan TC Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan Karamanlılara havaalanı müjdesi verdi.
  • Konya havalimanının ya sivillesmesi yada yenisi yapılmalıdır.
  • Karaman a havalima neye gerek, oy toplamak icin yapildigini herkes biliyordur insallah. Konya havalimani neyinize yetmiyor, hadi diyelim yaptirdiniz, gelir giderini kapatabilirmi? Konya - Karaman arasi hizli Tren hatti yaptirin daha faydali olur, yada otoban Sayin Lütfi Elvan!
  • Konya havalimanı Karaman arası 140 km.Karaman-K.Ereğli arası her 2 merkeze 42 km. mesafede Ayrancı ilçesine yapılacak havalimanı bu 2 merkezde yaşayan 250.000 insanı İstanbul ve/veya Ankara üzerinden dünyaya bağlayacak havacılık sektörünün kalkınmasına ivme kazandıracaktır.Şimdi Karamanlı uçak müh.arkadaş, bizim oraların halkı çok fakirdir,sadece bisküvi fab. vardır gibi serzenişlerde bulunmasın.Bu ülkede 50 tl.ye uçak bileti satılıyor.Aynı tür sözler ,açılmadan önce Kastamonu için söylenmişti orada yaşayan bir memur tarafından.
  • Karaman'ın koyunu sonra çıkar oy unu :P hakikaten yaa çıkarın oy unuzu havalimanı felan bunlar kime ne fayda edecek Karaman da vatandaş uyan oyunu oy unla boz
  • Eğer benim evin arka bahçesine de bir havalimanı sözü verirseniz oyum sizindir.

Geçtiğimiz günlerde Karaman’ın Sudurağı, Akçaşehir beldeleri ile Kazım Karabekir ilçelerinde düzenlenen mitinglerde konuşan Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan Karamanlılara havaalanı müjdesi verdi.

Konya Havaalanı’nın genişletilmesi ve hızlı tren’in gelmesi ile Havaalanı beklentileri kaybolan Karamanlılar, Bakan Elvan’ın sözleri ile tekrar sevince boğuldu.

Özellikle Karamanlı vatandaşların Konya Havalimanına indikten sonra Karaman’a kadar çektikleri çileye son verecek olan Karaman Havaalanı’nın tekrar gündeme gelmesi en fazla yurt dışında yaşayan Karamanlıları sevindirdi.

Başta Hollanda olmak üzere Avrupa’da 100 bine yakın Karamanlının yılda en az bir kez hava yolu ile memleketlerine gittiği düşünülecek olursa, Karaman havaalanının diğer ilerdeki alanlara göre daha hareketli olması bekleniyor.

Şimdiden yapılacak olan Havaalanının adını düşünmeye başlayan Karamanlı vatandaşlar, en uygun ismin Karamanoğlu Mehmet Bey olması görüşündeler.

BAKAN ELVAN HAVALİMANI SÖZÜ VERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

hk ~ 10 yıl önce
Konya havalimanının ya sivillesmesi yada yenisi yapılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUS AGENT ~ 10 yıl önce
Karaman a havalima neye gerek, oy toplamak icin yapildigini herkes biliyordur insallah. Konya havalimani neyinize yetmiyor, hadi diyelim yaptirdiniz, gelir giderini kapatabilirmi? Konya - Karaman arasi hizli Tren hatti yaptirin daha faydali olur, yada otoban Sayin Lütfi Elvan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 10 yıl önce
Konya havalimanı Karaman arası 140 km.Karaman-K.Ereğli arası her 2 merkeze 42 km. mesafede Ayrancı ilçesine yapılacak havalimanı bu 2 merkezde yaşayan 250.000 insanı İstanbul ve/veya Ankara üzerinden dünyaya bağlayacak havacılık sektörünün kalkınmasına ivme kazandıracaktır.Şimdi Karamanlı uçak müh.arkadaş, bizim oraların halkı çok fakirdir,sadece bisküvi fab. vardır gibi serzenişlerde bulunmasın.Bu ülkede 50 tl.ye uçak bileti satılıyor.Aynı tür sözler ,açılmadan önce Kastamonu için söylenmişti orada yaşayan bir memur tarafından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Karaman'ın koyunu sonra çıkar oy unu :P hakikaten yaa çıkarın oy unuzu havalimanı felan bunlar kime ne fayda edecek Karaman da vatandaş uyan oyunu oy unla boz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyum Sizin ~ 10 yıl önce
Eğer benim evin arka bahçesine de bir havalimanı sözü verirseniz oyum sizindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000