06 Aralık 2018, Perşembe 08:42:12

Bakan Çavuşoğlu: "F-35 konusunda sorun görünmüyor"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'den alınacak F-35 uçakları konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
  • HALA LAGA LUGA. ADAMLAR S400 ALIRSANIZ SIZE F35'LERI VERMEYIZ DIYORLAR. HATTA TURKIYENIN PROGRAMDAN CIKARILMA DURUMU VAR. ISRAILI PROGRAMA ALMAK ICIN CALISMALAR YAPIYORLAR.
  • Ben de bir sorun gormuyorum zaten. Boynos ares bayisi ile temaslara devam edin. Amerika vermezse baska bayiden aliriz
  • Cok önemli aciklamalar. Her zaman oldugu gibi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'den alınacak F-35 uçakları konusunda, "Türkiye sadece satın almıyor, üretimin içinde ve bu projenin önemli ortaklarından birisi diye Trump’ın bizzat kendisi söyledi. İptal edilmesi kolay bir süreç değil, bunun ekonomik boyutu, hukuk boyutu, ilişkilerimize yansıma boyutu var. Dolayısıyla şu anda bir sorun görmüyoruz” dedi.

"ARJANTİN'DE F-35 KONUSU GÖRÜŞÜDÜ"

F-35 konusuna ilişkin ise Çavuşoğlu, "F-35 konusunu Buenos Aires’te ikili görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Trump görüştü. Trump’ın kendisi bu konuyu açtı. Herhangi bir sorun var mı, biz bunları devretmek istiyoruz dedi ve hiçbir problemin de yaşanmasını istemiyoruz. Çünkü Türkiye sadece satın almıyor, üretimin içinde ve bu projenin önemli ortaklarından birisi diye Trump’ın bizzat kendisi söyledi. İptal edilmesi kolay bir süreç değil, bunun ekonomik boyutu, hukuk boyutu, ilişkilerimize yansıma boyutu var. Dolayısıyla şu anda bir sorun görmüyoruz” dedi. 

Bakan Çavuşoğlu: "F-35 konusunda sorun görünmüyor"

Yorumlar

USAMISAFIR ~ 5 yıl önce
HALA LAGA LUGA. ADAMLAR S400 ALIRSANIZ SIZE F35'LERI VERMEYIZ DIYORLAR. HATTA TURKIYENIN PROGRAMDAN CIKARILMA DURUMU VAR. ISRAILI PROGRAMA ALMAK ICIN CALISMALAR YAPIYORLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tamam ~ 5 yıl önce
Ben de bir sorun gormuyorum zaten. Boynos ares bayisi ile temaslara devam edin. Amerika vermezse baska bayiden aliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadece ~ 5 yıl önce
Cok önemli aciklamalar. Her zaman oldugu gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000