24 Mart 2017, Cuma 11:02:56

Bakan Arslan'dan yeni kabin yasağı açıklaması

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, ABD'nin 'kabin yasağıyla' ilgili olarak, "Güvenlik tedbirleri alınmak zorunda ama bu tedbirleri alırken herkesi bu kapsama alacaksınız" dedi.
  • İçerde Arslan dışarda kedi...
  • Bakan oldu ya, bizim memleketteb bi halt olmaz.. şuna bak!
  • Bence atla ucaga dogru newyork a biraz oralari
  • Bu nasil bir sitemdir. Bu nasil bir dusmanliktir. Sizin sevmediginiz elestirdiginiz bu iktidardan onceki iktidarlarida gorduk.sizden Kim 15 yil basta kalma basarisini gosterdi ki bu iktidari tasliyorsunuz.. Haaa bunun sebebi cekememezlik ise anlarim eger degil ise acilin bre MELUNLAR bu vatan size ragmen kimseye boyun egmeyecek.
  • Boşbakan yine konuştu, davul işte ses çok içi boş
  • Diye bi şarkı vardı..
  • 17 Nisanı bekleyelim en iyisi. Referandum sonrası yepis yeni, süper, ultra, mega Türkiye olarak Dünya'ya gününü gösteririz. Şunun şurasında ne kaldı ki. Sayılı gün nihayetinde, çabuk geçer.
  • sn bakan bu son uyarınız mı? hani abd ve ing hazırlıklarını ona göre yapsın ama 1 şans daha veririm dersen o başka!
  • Valla bence bakanımız doğru söylemiş. IST-JFK laptop yasak ama IST-FRA-JFK laptop serbest. Mantık dışı bir durum olduğunu düşünüyorum.
  • Bir gazeteci yarın İstanbul dan Biritish uçağına aynı gün Thy nin Londra uçuşunu takip etsin her iki uçakta aynı uygulamayı yapacaklarrmı birde özelikle her iki uçağın bisnıs classs bölümünde seyahat etsinlerki kendi uçaklarındada bu uygulamayı yapıyorlarmı takip edin sonuçları airport haberde paylaşılsın tabiiki buna özelikle Dubai Doha Kahire Casablanca Kuveyt Cidde ve Riyad dan kalkan British uçakları dahil özeliklede Dubai

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, ABD'nin 'kabin yasağıyla' ilgili olarak, "Güvenlik tedbirleri alınmak zorunda ama bu tedbirleri alırken herkesi bu kapsama alacaksınız" dedi.

'Güvenlik tedbiriyle önlem alınabilir, buna hiç şüphe yok. Özellikle havacılık sektöründe ihmale yer yok. Biz almamız gereken bütün tedbirleri aldık. Teknik bazda söylenek istediğimiz bu. Alınması gereken bütün tedbirleri en üst seviyede alalım. Ancak yolcularımızın konforunu engelleyecek herhangi bir uygulamanın olmaması gerektiğini vurguladık. Güvenlik tedbirleri alınmak zorunda ama bu tedbirleri alırken herkesi bu kapsama alacaksınız."

'UÇAĞA BİNİŞTEN HEMEN ÖNCE TOPLANACAK'

"Uygulamanın yarın başlayacağı görünüyor eğer aksine bir adım atılmazsa. Yolcularımıza söylemek istediğimiz şu. Havalimanına geldiklerinde hemen laptoplarına el konulmayacak. Önce bagajlarını bagaja gönderecekler. Arınmış sahaya laptopları ile girecekler. Uçağa binmeyi beklerken laptoplarını kullanabilecekler. En son uçağa geçerken toplanacak. Türk Hava Yolları'nın ilgililerine teslim edecekler. Türk Hava Yolları bunları gittikleri yere kadar götürecekler. Sonra bizzat yolcunun eline teslim edecekler. Arınmış sahada da yolcularımız cihazlarını kullanabilecekler, boarding esnasında toplanacak."

'BAZILARI TEDBİRLERİN DIŞINDA TUTULMALI'

"Güvenlik tedbirleri alınmalı ama alınırken bazıları bunun dışında tutulmamalı. Ticaretin rekabetin söz konusu olduğu ortamda, haksız rekabeti doğuracak bir uygulamanın olmaması gerekiyor. İstanbul'un üzerinde özellikle bunun için çok duruyoruz. Bir uygulama her yerde aynıysa biz de aynı şekilde uyalım. Ama bir yere uyguluyor bir yere uygulamıyorsanız biz bunun arkasında başka şeyler ararız. Haksız değil insanlar bu konuda. Bizim istediğimiz İstanbul'u Avrupa'daki herhangi bir limandan ayırmasınlar."

Bakan Arslan'dan yeni kabin yasağı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Bakan Arslan ~ 7 yıl önce
İçerde Arslan dışarda kedi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şuda ~ 7 yıl önce
Bakan oldu ya, bizim memleketteb bi halt olmaz.. şuna bak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mixer ~ 7 yıl önce
Bence atla ucaga dogru newyork a biraz oralari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadas ~ 7 yıl önce
Bu nasil bir sitemdir. Bu nasil bir dusmanliktir. Sizin sevmediginiz elestirdiginiz bu iktidardan onceki iktidarlarida gorduk.sizden Kim 15 yil basta kalma basarisini gosterdi ki bu iktidari tasliyorsunuz.. Haaa bunun sebebi cekememezlik ise anlarim eger degil ise acilin bre MELUNLAR bu vatan size ragmen kimseye boyun egmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ağzına sağlık ~ 7 yıl önce
kardaş
hehe ~ 7 yıl önce
beter olun:)
A9 ~ 7 yıl önce
Senin eşini akrabanı hapise atsınlar , öyle konuş.. Senin parana , evine arabana el koysunlar öyle konuş..
Arkadasa ~ 7 yıl önce
Sana cevap yazmaya değmez, bu kadar yalaka olamaz kimse, sen önde gidenisin.. Git saraysa sana mendil tutma, kolonya dökme kadrosu versinler
A9 ~ 7 yıl önce
Boşbakan yine konuştu, davul işte ses çok içi boş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Aslan ~ 7 yıl önce
Diye bi şarkı vardı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyyy ABD ~ 7 yıl önce
17 Nisanı bekleyelim en iyisi. Referandum sonrası yepis yeni, süper, ultra, mega Türkiye olarak Dünya'ya gününü gösteririz. Şunun şurasında ne kaldı ki. Sayılı gün nihayetinde, çabuk geçer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son? ~ 7 yıl önce
sn bakan bu son uyarınız mı? hani abd ve ing hazırlıklarını ona göre yapsın ama 1 şans daha veririm dersen o başka!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 7 yıl önce
Valla bence bakanımız doğru söylemiş. IST-JFK laptop yasak ama IST-FRA-JFK laptop serbest. Mantık dışı bir durum olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 7 yıl önce
Bir gazeteci yarın İstanbul dan Biritish uçağına aynı gün Thy nin Londra uçuşunu takip etsin her iki uçakta aynı uygulamayı yapacaklarrmı birde özelikle her iki uçağın bisnıs classs bölümünde seyahat etsinlerki kendi uçaklarındada bu uygulamayı yapıyorlarmı takip edin sonuçları airport haberde paylaşılsın tabiiki buna özelikle Dubai Doha Kahire Casablanca Kuveyt Cidde ve Riyad dan kalkan British uçakları dahil özeliklede Dubai

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000