14 Eylül 2016, Çarşamba 15:45:56

Bakan Arslan'dan Rize-Artvin açıklaması

Bakan Arslan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Iğdır'da, Valiliği ziyaret etti ve burada gazetecilere açıklamalarda bulundu
  • Artvinin nüfusu az diye havalimanına gereksiz demek çok saçma millet memleketine rahatça gitmek varken neden batuma gitsin veya trabzona kadar yol çeksin bu sayede artvinde daha iyi kalkınacaktır sonucta halk için yapılacak bir hizmet bunu boş masraf olarak nitelendirmekte ahmaklık onca israf varken memlekette bu mu battı gözünüze bu da bi yatırım sonucta.
  • Bu havalimanına gereksiz diyenler gerçekten saçmalıyor. Gidin Trabzon havalimanının kapısına yolcuların kaçı Trabzonlu ? Batum alternatif diyenler kendi havalimanımız varken neden Gürcistana gidelim ve pasaport gümrük kapısı filan gerek yok. Doğuda neredeyse her şehirde havalimanını varken neden Karadeniz 'in tabiri caizse cennet şehirlerinde olmasın. Velhasıl inşallah olur ve vatana millete hayırlı olur..
  • Bakanım bu havaalani o kadar gerekli değil Rize şehir merkezinden Trabzon havalimanı 70 km yazık ve bu süre araç la 35 40 dakika Artvin nüfusu hava alanı yapacak kadar olsa tamam Batum alternatifi var ben Giresun Tirebolu ilçesindenim Orgi bize 65 km Trabzon 90 km ve biz her zaman Trabzon havalimanını kullanıyoruz nedeni inen kalkan uçak fazla uçak bileti Orgi ye göre daha ucuz yazıktır o paraya bu bir yerde devleti batırmaktır Orgi gerekliydi nedeni Ordu ili uçağa binmek için 250 km yol kat ediyordu Giresun 140 km idi
  • Saat guzelmis markasi ney

Bakan Arslan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Iğdır'da, Valiliği ziyaret etti ve burada gazetecilere açıklamalarda bulundu

Rize-Artvin Havalimanı

Arslan, daha önce projesi iptal edilerek revizyona gidilen, Rize-Artvin Havalimanı'nın yapımı için çalışmaların sürdürüldüğünü vurguladı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın, Ordu-Giresun'dan sonra deniz üzerine yapılacak 2. havalimanı olacağını bildiren Arslan, "Yaklaşık 1-1,5 aylık periyotta projenin revizyonunu bitireceğiz ve tekrar ihaleye çıkacağız. Dolayısıyla Rizeliler de Artvinliler de elbetteki o havalimanından yararlanacak, diğer insanlarımız da hiç merak etmesinler. Biz hiç bir işimizi yarım bırakmadık, Rize-Artvin Havalimanını bu sene içerisinde ihaleye çıkıp İnşallah kazmayı vuracağız. İki ile üç yıl içerisinde ülkemiz, yine dünya çapında gurur duyacağı denizin üzerinde yapılan ikinci bir havalimanına sahip olmuş olacak." diye konuştu.

Bakan Arslan'ın programına, Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Kahraman Dikmen, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz da katıldı.

Bakan Arslan'dan Rize-Artvin açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Mustafa turan orda durcan ~ 8 yıl önce
Artvinin nüfusu az diye havalimanına gereksiz demek çok saçma millet memleketine rahatça gitmek varken neden batuma gitsin veya trabzona kadar yol çeksin bu sayede artvinde daha iyi kalkınacaktır sonucta halk için yapılacak bir hizmet bunu boş masraf olarak nitelendirmekte ahmaklık onca israf varken memlekette bu mu battı gözünüze bu da bi yatırım sonucta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rize Artvin ~ 8 yıl önce
Bu havalimanına gereksiz diyenler gerçekten saçmalıyor. Gidin Trabzon havalimanının kapısına yolcuların kaçı Trabzonlu ? Batum alternatif diyenler kendi havalimanımız varken neden Gürcistana gidelim ve pasaport gümrük kapısı filan gerek yok. Doğuda neredeyse her şehirde havalimanını varken neden Karadeniz 'in tabiri caizse cennet şehirlerinde olmasın. Velhasıl inşallah olur ve vatana millete hayırlı olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Trabzonlu yolcu yok. hepsi Rizeli...
Mustafa Turan ~ 8 yıl önce
Bakanım bu havaalani o kadar gerekli değil Rize şehir merkezinden Trabzon havalimanı 70 km yazık ve bu süre araç la 35 40 dakika Artvin nüfusu hava alanı yapacak kadar olsa tamam Batum alternatifi var ben Giresun Tirebolu ilçesindenim Orgi bize 65 km Trabzon 90 km ve biz her zaman Trabzon havalimanını kullanıyoruz nedeni inen kalkan uçak fazla uçak bileti Orgi ye göre daha ucuz yazıktır o paraya bu bir yerde devleti batırmaktır Orgi gerekliydi nedeni Ordu ili uçağa binmek için 250 km yol kat ediyordu Giresun 140 km idi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cx ~ 8 yıl önce
Saat guzelmis markasi ney

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000