21 Ekim 2016, Cuma 12:51:17

Bakan Arslan'dan Funda Ocak'a hayırlı olsun ziyareti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne bir ziyarette bulundu.
  • Buyur Tokata gel insanlara kök söktürdügüne şahit olursun ,bir sürü insanı mağdur etti mahkemelik etti ve hiç bir evrakta imzası yok buda bir tuhaf değil mi .
  • Bahsi geçen kişi beyfendi birisidir.vanda kurban kesenler ise bu devlete faydası olmayan bölucü düşüncelere sahip çalışanlardir.işini düzgün yapan kimseler neden rahatsız olmuyor? Dönemin havalimani müdürüyle etrafındaki yalakalar adamın başına çorap örmüş tuzaga düşürmüstür.sonuç malum mağdur olan sürgün yemiş,sebep olan terfi almıştır.objektifim.bildiklerim bunlar.
  • Gerçekten Tokattaki Müdür Yardımcısı insanları canından bezdirdi Van Havalimanındakiler kurtardik diye kurban kesmişler darisi bizim başımıza bizde her personel kurban kesecek
  • Yahu arkadaşlar, sayın bakanımız sayın genel müdürü ziyaret etmiş diye haber yapılmış, yorumlara bak. Hava trafik özelleşsin, tazminatlar güzelleşsin.... Funda hanım dhmi'yi iyi bilir, kim ne iş yapıyor, ne nasıl olmalı bırakın biraz zaman verin en güzelini yapacaktır. Adını bile yazmaktan korkanlar kalkmış koskoca genel müdüre talimat vermeye kalkıyor, geçin bunları. Size verilen görevleri layıkıyla yerine getirin, görün bakın size de hak ettiğinizi verirler.
  • Tokat Havalimanı müdür yardımcısı iş yerinde ne huzur bıraktı ne de iş barışı, hiç bir personel Havalimanına gelmek istemiyor Sayın Genel Müdürüm sizden ricamiz olayları çözerek bizleri sıkıntıdan kurtarmanizi bekliyoruz artık sesimizi duymanizi istiyoruz ..
  • 30 senedir DHMİ'de hizmet eden bir Genel Müdür her konuyu çözer. Desteğimiz Genel Müdürümüze...
  • At sahibine göre kişnermiş. Bakalım bu kontrolörler şimdi nasıl kişneyecek.
  • Funda hanım Tokat da bir müdür yrd. varki böyle bi yöneticiyi Allah düşmanımızın başına vermesin.Hala genel müdürlükten müfettiş bekliyoruz buda mı sümenaltı edilerek sizden saklanıyor ve işlem yapılmayacak.Konu ise yetiştirme yurdundan gelen memur bir arkadaşımız için müdür bey e müdür bey bu arkadaşa pasif görev verelim bu arkadaş hem alevi hem de kürttür demiştir. Hangi çağda yaşıyoruz bu nasıl bir mantık ve bu nasıl bir kafadır yorum ve takdir sizde artık .Hem tokat ı hem de bizleri bu kişiden kurtarın ne olur.Önceki müdür ile bir olup hatta onu kullanarak ve de müfettiş erdinçle birlikte mağdur ettikleri arkadaşlarımız var.Bunlar geçen sene sürgün edilen ve işten atılan arkadaşlarımız.Geciken adaletin yerine gelmesi umuduyla saygılar.
  • ATC biran evvel özelleştirilmeli
  • Kaç senedir aynı muhabbet Yok personel birbirine düşecek Yok ramak kaldı millet birbirini boğazlayacak, anca milleti kışkırtmaya çalışıyorsunuz buradan. İşini seven insanlar aslanlar gibi çalışıyor, çalışmayanlar da milleti gaza getirmeye çalışıyor. Beğenmeyen çalışmasın kardeşim git başka yerde çalış madem iş huzurun yok ?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne bir ziyarette bulundu.

Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak ile makamında bir  süre görüşen Bakan Arslan, Ocak'a hayırlı olsun dileklerini iletti. Bakan Arslan'a tebrik ve destekleri için teşekkürlerini sunan Ocak, bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Arslan'dan Funda Ocak'a hayırlı olsun ziyareti

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Tokata Dair ~ 7 yıl önce
Buyur Tokata gel insanlara kök söktürdügüne şahit olursun ,bir sürü insanı mağdur etti mahkemelik etti ve hiç bir evrakta imzası yok buda bir tuhaf değil mi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hg ~ 7 yıl önce
Yerinde ve on numara bir tespit olmuş ağzına sağlık
Tokata dair ~ 7 yıl önce
Bahsi geçen kişi beyfendi birisidir.vanda kurban kesenler ise bu devlete faydası olmayan bölucü düşüncelere sahip çalışanlardir.işini düzgün yapan kimseler neden rahatsız olmuyor? Dönemin havalimani müdürüyle etrafındaki yalakalar adamın başına çorap örmüş tuzaga düşürmüstür.sonuç malum mağdur olan sürgün yemiş,sebep olan terfi almıştır.objektifim.bildiklerim bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokata Dair ~ 7 yıl önce
Gerçekten Tokattaki Müdür Yardımcısı insanları canından bezdirdi Van Havalimanındakiler kurtardik diye kurban kesmişler darisi bizim başımıza bizde her personel kurban kesecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine yahu ~ 7 yıl önce
Yahu arkadaşlar, sayın bakanımız sayın genel müdürü ziyaret etmiş diye haber yapılmış, yorumlara bak. Hava trafik özelleşsin, tazminatlar güzelleşsin.... Funda hanım dhmi'yi iyi bilir, kim ne iş yapıyor, ne nasıl olmalı bırakın biraz zaman verin en güzelini yapacaktır. Adını bile yazmaktan korkanlar kalkmış koskoca genel müdüre talimat vermeye kalkıyor, geçin bunları. Size verilen görevleri layıkıyla yerine getirin, görün bakın size de hak ettiğinizi verirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokat ~ 7 yıl önce
Tokat Havalimanı müdür yardımcısı iş yerinde ne huzur bıraktı ne de iş barışı, hiç bir personel Havalimanına gelmek istemiyor Sayın Genel Müdürüm sizden ricamiz olayları çözerek bizleri sıkıntıdan kurtarmanizi bekliyoruz artık sesimizi duymanizi istiyoruz ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
30 sene ~ 7 yıl önce
30 senedir DHMİ'de hizmet eden bir Genel Müdür her konuyu çözer. Desteğimiz Genel Müdürümüze...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
At ~ 7 yıl önce
At sahibine göre kişnermiş. Bakalım bu kontrolörler şimdi nasıl kişneyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhm ~ 7 yıl önce
Funda hanım Tokat da bir müdür yrd. varki böyle bi yöneticiyi Allah düşmanımızın başına vermesin.Hala genel müdürlükten müfettiş bekliyoruz buda mı sümenaltı edilerek sizden saklanıyor ve işlem yapılmayacak.Konu ise yetiştirme yurdundan gelen memur bir arkadaşımız için müdür bey e müdür bey bu arkadaşa pasif görev verelim bu arkadaş hem alevi hem de kürttür demiştir. Hangi çağda yaşıyoruz bu nasıl bir mantık ve bu nasıl bir kafadır yorum ve takdir sizde artık .Hem tokat ı hem de bizleri bu kişiden kurtarın ne olur.Önceki müdür ile bir olup hatta onu kullanarak ve de müfettiş erdinçle birlikte mağdur ettikleri arkadaşlarımız var.Bunlar geçen sene sürgün edilen ve işten atılan arkadaşlarımız.Geciken adaletin yerine gelmesi umuduyla saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vvvvv ~ 7 yıl önce
Oraya havaalani degil çiftlik lazım bide mangal partisi yapmak icin yer yapilsin dertlenenlerde çiftlik ağası kadrosuna alinsinlar .sanki kendileri çok tamah çalışanlar ya kurumu uçurdular başka havaalani da yok onlardan başka embesiller dönüpte kendilerine baksınlar bikere kurum için biz ne yapıyoruz diye utanmazlar .çalışan insanlarada çamur iftira atmayı bıraksınlar size inananlarada yazıklar olsun .iftiracı guruplar toplulugu
Özelleşmeli ~ 7 yıl önce
ATC biran evvel özelleştirilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bank ~ 7 yıl önce
na'pcan banka mı açacanız
E hani ~ 7 yıl önce
Kaç senedir aynı muhabbet Yok personel birbirine düşecek Yok ramak kaldı millet birbirini boğazlayacak, anca milleti kışkırtmaya çalışıyorsunuz buradan. İşini seven insanlar aslanlar gibi çalışıyor, çalışmayanlar da milleti gaza getirmeye çalışıyor. Beğenmeyen çalışmasın kardeşim git başka yerde çalış madem iş huzurun yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000