20 Temmuz 2017, Perşembe 13:40:04

Bakan Arslan laptop yasağı hakkında açıklama yaptı

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Twitter üzerinden Laptop yasağına ilişkin açıklamalarda bulundu.
  • Birakin bu isleri de ülkemiz gün geçtikçe kötüye gidiyor bunu düzeltin. Suç patlama yapmis ne kanun var ne uygulayan,trafik rezil kaldirimlar park olmuş ortada polis yok, herşey ateş pahasi, doviz artiyor,işsizlik artmis, gelire göre en pahali araba, benzin,et,elektrik, doğalgaz burada,turizm bitmiş herkes kazikcilik, taciz,kalitesiz calisan ve isletmeler yuzunden yunanistan'a kaciyor bunlar hala laptop derdindeler!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "İngiltere ile devam eden ve belli aşamaya gelen görüşmeler ve çalışmalar sonucunda yasağın kısa sürede kaldıracağını bekliyoruz" dedi.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Twitter üzerinden Laptop yasağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İngiltereli mevkidaşı Chris Grayling'in, İngiltere'ye yapılan uçuşlarda Laptop yasağının kaldırılmasına yönelik niyet mektubunu gönderdiğini belirten Arslan, "Mektupta bazı tedbirlerin alınmış olması şartıyla uçuşlarda uygulanan yasakların kaldırılacağı ifade ediliyor. Ülkemizin havacılığını daha ileriye taşımak için son 14 yıldır dünya havacılık otoritelerinin istedikleri tüm tedbirleri aldık ve alıyoruz. İngiltere ile devam eden ve belli aşamaya gelen görüşmeler ve çalışmalar sonucunda yasağın kısa sürede kaldıracağını bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Bakan Arslan laptop yasağı hakkında açıklama yaptı

Yorumlar

Sn bakan !!! ~ 7 yıl önce
Birakin bu isleri de ülkemiz gün geçtikçe kötüye gidiyor bunu düzeltin. Suç patlama yapmis ne kanun var ne uygulayan,trafik rezil kaldirimlar park olmuş ortada polis yok, herşey ateş pahasi, doviz artiyor,işsizlik artmis, gelire göre en pahali araba, benzin,et,elektrik, doğalgaz burada,turizm bitmiş herkes kazikcilik, taciz,kalitesiz calisan ve isletmeler yuzunden yunanistan'a kaciyor bunlar hala laptop derdindeler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000