17 Aralık 2013, Salı 16:49:45

BAHÇELİ'DEN HELİKOPTER KAZALARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da meydana gelen helikopter kazasıyla ilgili bütün detayların araştırılması gerektiğini söyledi. Bahçeli tüm Türkiye'ye başsağlığı diledi.
  • Bahceli ismi yabanci gelmiyor. Kimdi bu arkadas?
  • Bizler! Sen kimsin? Pilot musun? Helikopter pilotluğu konusunda ne bilirsin? Kaç kez araziden, çatışmanın ortasından, inecek yeri bile olmayan bir noktadan ve üstelik gece yaralı aldın? Helikopter pilotluğu uçak pilotluğundan daha fazla disiplin ve beceri gerektirir buna emin ol. (Bunu asla uçak pilotluğunu küçümsemek için söylemiyorum). Bu ülkede maalesef bilen de,bilmeyende konuşuyor.
  • Bizler adlı bir yorumcu, 4 canın kaybedildiği, ölen "eş", kaybedilen "baba", kendinden önce toprağa giden "oğul" acısının, sarsıcı bir şekilde yaşandığı bu kaza nedeniyle, hiçbir ilmi açıklaması olmayan iddialarla, KENDİ EGOSUNU TATMİN EDTMEKLE MEŞGUL! Bu nasıl bir kibir?
  • Allah rahmet eylesin şehitlerimize deseydiniz keşke
  • İlk Havacılar karacılardı, Hv cıların eski paşaları, Hvkk lerini kuranlar Karacılardır, öpüyorum topunuzu
  • Helikopter pilotu değilim ama oradan uçağa geçenler hakkında net birsey söyleyebilirim bastan beri sabit kanatci olanlardan cok dag disiplinli ve caliskanlar
  • Neden konuşmanın pilotaj hataları ile ilgili kısmını tırnak içine aldınız?
  • Püskevit.
  • Bence airporthaber e yorum göndersin. Boşver siyaseti.Onu yapan olur.
  • Bizim pilotaj grubu sanırım uçaklarda iyi de helikopterlere gelince sorun yaşıyorlar. Dikkat edin genelde sorun helikopterlerde.... İşin en tehlikeli bölümü ise helikoptreden sonra uçağa transfer olanlarda allah onların gazabından korusun.... Sayın başkana katılıyorum. Bu düşüncelerle aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine, silah ve mesai arkadaşlarıyla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diliyorum."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, periyodik bakımı yapıldıktan sonra uçan bir helikopterin düşmesine yol açan teknik ve eğer varsa pilotaj hatalarının dikkatlice incelenmesi, lazım gelen adli ve idari soruşturmanın da kısa süre içinde tamamlanması gerektiğini belirtti.

Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait S-70 Skorsky tipi bir helikopterin, tecrübe uçuşu esnasında Ankara'nın Gölbaşı ilçesinin 12 kilometre güneyinde kaza kırıma uğradığını hatırlatarak, bir pilot binbaşı, bir pilot üsteğmen ve iki teknisyenin şehit olduğunu ifade etti.

Bahçeli, açıklamasında şunları kaydetti:

"Milletçe acımız büyüktür. Bu elim ve kahredici kazaya yol açan nedenlerin tespiti yapılarak, benzeri felaketlerin önüne geçilmesi, muhtemel can kayıplarının engellenmesi sorumluluk noktasında bulunan herkesin başlıca görevidir. Periyodik bakımı yapıldıktan sonra uçan bir helikopterin düşmesine yol açan teknik ve eğer varsa pilotaj hataları dikkatlice incelenmeli, lazım gelen adli ve idari soruşturma da kısa süre içinde tamamlanmalıdır. Bu düşüncelerle aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine, silah ve mesai arkadaşlarıyla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diliyorum."

BAHÇELİ'DEN HELİKOPTER KAZALARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Bahceli ~ 10 yıl önce
Bahceli ismi yabanci gelmiyor. Kimdi bu arkadas?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizler! Sen kimsin? Pilot musun? Helikopter pilotluğu konusunda ne bilirsin? Kaç kez araziden, çatışmanın ortasından, inecek yeri bile olmayan bir noktadan ve üstelik gece yaralı aldın? Helikopter pilotluğu uçak pilotluğundan daha fazla disiplin ve beceri gerektirir buna emin ol. (Bunu asla uçak pilotluğunu küçümsemek için söylemiyorum). Bu ülkede maalesef bilen de,bilmeyende konuşuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizler'e uyarı ~ 10 yıl önce
Bizler adlı bir yorumcu, 4 canın kaybedildiği, ölen "eş", kaybedilen "baba", kendinden önce toprağa giden "oğul" acısının, sarsıcı bir şekilde yaşandığı bu kaza nedeniyle, hiçbir ilmi açıklaması olmayan iddialarla, KENDİ EGOSUNU TATMİN EDTMEKLE MEŞGUL! Bu nasıl bir kibir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin şehitlerimize deseydiniz keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unutmayın ~ 10 yıl önce
İlk Havacılar karacılardı, Hv cıların eski paşaları, Hvkk lerini kuranlar Karacılardır, öpüyorum topunuzu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helikopter pilotu değilim ama oradan uçağa geçenler hakkında net birsey söyleyebilirim bastan beri sabit kanatci olanlardan cok dag disiplinli ve caliskanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
armut uygulaması ~ 10 yıl önce
Neden konuşmanın pilotaj hataları ile ilgili kısmını tırnak içine aldınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Püskevit ~ 10 yıl önce
Püskevit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence airporthaber e yorum göndersin. Boşver siyaseti.Onu yapan olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizler ~ 10 yıl önce
Bizim pilotaj grubu sanırım uçaklarda iyi de helikopterlere gelince sorun yaşıyorlar. Dikkat edin genelde sorun helikopterlerde.... İşin en tehlikeli bölümü ise helikoptreden sonra uçağa transfer olanlarda allah onların gazabından korusun.... Sayın başkana katılıyorum. Bu düşüncelerle aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine, silah ve mesai arkadaşlarıyla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diliyorum."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helicopter Pilots ~ 10 yıl önce
Değerli kardeşim. Neden "her şeyi" siz daha iyi biliyorsunuz? Hadi bize güvenmiyorsun, dünya havacılığında senin düşüncende olanlar var mı hiç araştırdın mı? Bırak şimdi abinin, hocanın söylediklerini. Sakın "ters yönde giden" SEN olmayasın!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000