20 Eylül 2013, Cuma 17:11:37

BAHADIR ALTAN’DAN KOPMALAR BAŞLADI

Bakırköy 6. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2013/1840 Değişik İş numaralı tekzip metnidir...
  • Bu reform hareketi bu yazinin altina habire reklam atmis... Reklamla hak savunulmaz bir insanin ismi karalanmaya calisilarak hak hic savunulmaz! Bahadir kaptanimizla ucan bilir Herkesin hakkini korur oyumuz gene kendisine... Bahadir kaptanimiz kadar yureklisini henuz gormedim o yuzden arkasindayiz!
  • yavuz güver gökkuşağı ile çalışmak isterken neden ayrılmak zorunda bırakıldı, neden devam etmeme kararı aldı kendisine sorarak kolaylıkla öğrenebilirdiniz ve bu habercilik olurdu. haber mi yorum mu anlaşılmayan metniniz diğer haberlerinizi de şaibeli kılıyor.
  • Bahadırın durumuna bakıyorum da hakikaten ilginç,Atilay ile beraber oldu.Döndü Atilay yanlış kişi imiş pardon arkadaşlar dedi.Sonra Ali GÜLÇİÇEK ile beraber oldu döndü pardon arkadaşlar oda yanlış dedi.Şimdi Yavuz kardeşimiz ordaydı biz kendisine söyledik senin ne işin var orda milli ve manevi değerleri olan bir arkadaştır kendisi,neyse yanlıştan erken döndü.Merak ediyorum bahadır altan ne diyecek.selamlar.
  • Bahadır Altan korkusu tüm ağaların korkusu olsa gerek; hamdi topçu, ayçin, gülçiçek...
  • Çok yanlı özellikle Bahadır Altan'ı karalamak için kurgulanmış bir yazı. Okuyunca çok üzüldüm. Bahadır Altan her zaman heryerde göremeyeceğimiz tarzda demokratik, başkalarının haklarına saygılı, bilgili, özgüvenli yani adam gibi adamdır. Umarım başarılı olur. Onun başkanlığında ancak emekçiler hakkattikleini alacaklardır. Saygılarımla...
  • Bahadir Altani bize karalama, kendisi iyidir canim, taniriz
  • Reform harekatı geliyor,dürüst,temiz,genç başkanla geliyor.
  • Başkan seni seviyoruz ama yerin bahadır kaptanın yanı değildı zaten inşallah cem abiyle beraber olursun. Bizide rahatlatırsın. Arada kalmıştık
  • Düpedüz karalama kokan bir yazı.
  • bu ülkeden bi yarrr...... olmaazzz al birini vur ötekine

Bakırköy 6. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2013/1840 Değişik İş numaralı tekzip metnidir...



BAHADIR ALTAN’DAN KOPMALAR BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Lekeleme calismalari ~ 11 yıl önce
Bu reform hareketi bu yazinin altina habire reklam atmis... Reklamla hak savunulmaz bir insanin ismi karalanmaya calisilarak hak hic savunulmaz! Bahadir kaptanimizla ucan bilir Herkesin hakkini korur oyumuz gene kendisine... Bahadir kaptanimiz kadar yureklisini henuz gormedim o yuzden arkasindayiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kedi ~ 11 yıl önce
yavuz güver gökkuşağı ile çalışmak isterken neden ayrılmak zorunda bırakıldı, neden devam etmeme kararı aldı kendisine sorarak kolaylıkla öğrenebilirdiniz ve bu habercilik olurdu. haber mi yorum mu anlaşılmayan metniniz diğer haberlerinizi de şaibeli kılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahadır the end ~ 11 yıl önce
Bahadırın durumuna bakıyorum da hakikaten ilginç,Atilay ile beraber oldu.Döndü Atilay yanlış kişi imiş pardon arkadaşlar dedi.Sonra Ali GÜLÇİÇEK ile beraber oldu döndü pardon arkadaşlar oda yanlış dedi.Şimdi Yavuz kardeşimiz ordaydı biz kendisine söyledik senin ne işin var orda milli ve manevi değerleri olan bir arkadaştır kendisi,neyse yanlıştan erken döndü.Merak ediyorum bahadır altan ne diyecek.selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korku ~ 11 yıl önce
Bahadır Altan korkusu tüm ağaların korkusu olsa gerek; hamdi topçu, ayçin, gülçiçek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haksızlık ~ 11 yıl önce
Çok yanlı özellikle Bahadır Altan'ı karalamak için kurgulanmış bir yazı. Okuyunca çok üzüldüm. Bahadır Altan her zaman heryerde göremeyeceğimiz tarzda demokratik, başkalarının haklarına saygılı, bilgili, özgüvenli yani adam gibi adamdır. Umarım başarılı olur. Onun başkanlığında ancak emekçiler hakkattikleini alacaklardır. Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyidir ~ 11 yıl önce
Bahadir Altani bize karalama, kendisi iyidir canim, taniriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzi ~ 11 yıl önce
Reform harekatı geliyor,dürüst,temiz,genç başkanla geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavuz başkan ~ 11 yıl önce
Başkan seni seviyoruz ama yerin bahadır kaptanın yanı değildı zaten inşallah cem abiyle beraber olursun. Bizide rahatlatırsın. Arada kalmıştık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Düpedüz karalama kokan bir yazı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 11 yıl önce
bu ülkeden bi yarrr...... olmaazzz al birini vur ötekine

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000