28 Haziran 2010, Pazartesi 08:26:47

Bağış'ın uçağı büyük tehlike atlattı!

Egemen Bağış'ın Almanya'ya giderken bindiği Ata uçağı Lindau kentine inerken büyük bir tehlike atlattı. İnişe 20 metre kala başka bir uçakla karşılaşarak aniden yükselmek zorunda kaldı. Faciaya teğet geçti.
  • Bu gurup bu duzeni yerine getirme cabalari icindedirler.Ve buraya sayin Bagis gitmistir, bundan sonrada terfi . Isterseniz youtube daki A.Jones' in "Endgame" belgeselinde 27nci dakikada ki listeye bakin. Yeni dunya duzeninide mimarlari zaten seneler evvel yapmislardir(100yil'dan fazla). Bunu 1 ABD $ da gorebilirsiniz, ilk basim tarihi 1934 ve hic degismedi. "novos ordo seclorum"
  • Bilderberg'e 2006 senesi (emin)gitti diyor, nokta. Sen biliyormusun gitmediginide boyle konusuyorsun. Arti bu dernegin ne oldugunu biliyormusun peki? Biliyorsan hepimizi aydinlat.
  • DAVETLİLER LİSTESİNDE YER ALMASI EGEMEN BAĞIŞ'IN İHANET ETTİĞİNİ GÖSTERMEZ. MASON'LARIN ÜST DÜZEY YÖNETİM KURULUDUR DEMİŞSİNİZ... BU NEYİ İFADE EDER, MASONLUKLA İLGİLENDİNİZMİ? NE OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ DA KÖTÜ DİYEREK KARALIYORSUNUZ. BENCE SİZ BİRAZ DAHA FAZLA ÖĞRENİN, BAĞNAZ OLUP, KURUM VE KURULUŞLARI DA DOLAYLI DOLAYSIZ İNSANLARINIDA KARALIYORSUNUZ... YİNE SÖYLÜYORUM, YAPMAYIN. SAYGILAR. KARALIYORSUNUZ
  • Davetliler listesinde yer almistir , bizzat gordum. Nereden geldigi ne yaptigini ,iyi-kotu konusmuyorum. BU TOPLANTIDA davetliler listesinde yer almistir.! dolayisiyla once arastirin bu iddayi sonra Bilderberg nedir onu arastirin, daha sonra koruma altina alin. Saygilar......
  • EGEMEN BAĞIŞ'IN NEREDEN GELDİĞİ MİLYON KİŞİ TARAFINDAN BİLİNMEKTEDİR. YAPMAYIN, İNSANLARI BU ŞEKİLDE KARALAMAYIN. SİYASİ DURUŞUNU KONUŞABİLİRSİNİZ, AMA ÜLKESİNİ SATMASINI ASLA... GÜNAHTIR.
  • Egemen Bagis ve Umit N. Boyner 2006 yilindaki Bilderberg toplantisinda yer almistir. Onumuzdeki yillarda emin olabiliriz bu adamlar cok onemli/kilit nokta lara gelecektir TC'de. Zaten danismanliktan bakanlaga yukselmistir bu toplanti'dan sonra. Cok tehlikeli gunler beklemekte insanligi. Arastirmanizi tavsiye ederim bu Bilderberg'i , masonlarin ust duzey yonetim kuruludur.Hedefleri cok hos degil....Merak ediyorum bu toplantiya hukumetin onayi/bilgisiylemi katildi 2006 yilinda?.....

Uçaktaki gazetecilerden İsmail Küçükkaya bu heyecanlı olayı anlatıyor.

Ziyaretin ilginç ayrıntılarına ve Bakan'ın önemli açıklamalarına geçmeden Lindau'ya inmeden hemen önce yaşadığımız heyecan ve endişe dolu o olayı aktarayım.

İstanbul'dan 2 saat 15 dakikalik bir yolculuk sonunda uçağımız alana doğru alçalmaya başladı. Almanya'nın en güzel bölgelerinden bir ada kenti olan Lindau'ya doğru inerken pencereden yeşillikleri izliyorduk. Uçak artık piste iyice yaklaşmıştı ve teker koymasına en fazla 1-2 saniye kalmıştı. Bir anda uçak yeniden süratlendi ve havalanmaya başladı. Çünkü pist başında Chesna tipi bir uçak duruyordu. Havalanması gerekirken ağırdan alınca pistte kalmıştı.

Eğer bizim uçak piste inseydi çarpışma kaçınılmazdı. Kaptanın uçağı gördüğü anda kule de 'pas geçin, pas geçin' anonsu yapıyordu. O anons geldiğinde piste 20-25 metre kalmıştı. Ata uçağı yeniden Lindau semalarındaydı ve 15 dakika sonra iniş gerçekleşti.

BAKAN'DAN KAPTANA TEŞEKKÜR

Bakan Egemen Bağış, uçaktan inerken kokpite gitti ve kaptan ekibe teşekkür etti, onlardan bilgi aldı.

Ben de Bakan'a detay sordum, 'Burası küçük havaalanı olduğu için yoğun trafikten etkilenmiş olabilirler. Kaptan çok tecrübeli' dedi.
Ben de hemen uçağa dönüp kaptan pilot Ethem Ayık ve ikinci kaptan Emin Süren'le konuştum. Biraz zorla da olsa cep telefonumla fotoğraflarını çekmeye izin aldım.

Avrupa Birliği Genel Sekreteri Volkan Bozkır'dan öğrendim; Ethem Ayık, Özal zamanında 1988'de Ata uçağı (o zamanki adı Ana idi) alındığında göreve başlamış. Yani kaptan 22 yıldır bu uçakla uçuyor. Kendisi de hava kuvvetleri kökenli askeri pilot. (Akşam)

Bağış'ın uçağı büyük tehlike atlattı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu gurup bu duzeni yerine getirme cabalari icindedirler.Ve buraya sayin Bagis gitmistir, bundan sonrada terfi . Isterseniz youtube daki A.Jones' in "Endgame" belgeselinde 27nci dakikada ki listeye bakin. Yeni dunya duzeninide mimarlari zaten seneler evvel yapmislardir(100yil'dan fazla). Bunu 1 ABD $ da gorebilirsiniz, ilk basim tarihi 1934 ve hic degismedi. "novos ordo seclorum"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilderberg'e 2006 senesi (emin)gitti diyor, nokta. Sen biliyormusun gitmediginide boyle konusuyorsun. Arti bu dernegin ne oldugunu biliyormusun peki? Biliyorsan hepimizi aydinlat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DAVETLİLER LİSTESİNDE YER ALMASI EGEMEN BAĞIŞ'IN İHANET ETTİĞİNİ GÖSTERMEZ. MASON'LARIN ÜST DÜZEY YÖNETİM KURULUDUR DEMİŞSİNİZ... BU NEYİ İFADE EDER, MASONLUKLA İLGİLENDİNİZMİ? NE OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ DA KÖTÜ DİYEREK KARALIYORSUNUZ. BENCE SİZ BİRAZ DAHA FAZLA ÖĞRENİN, BAĞNAZ OLUP, KURUM VE KURULUŞLARI DA DOLAYLI DOLAYSIZ İNSANLARINIDA KARALIYORSUNUZ... YİNE SÖYLÜYORUM, YAPMAYIN. SAYGILAR. KARALIYORSUNUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Davetliler listesinde yer almistir , bizzat gordum. Nereden geldigi ne yaptigini ,iyi-kotu konusmuyorum. BU TOPLANTIDA davetliler listesinde yer almistir.! dolayisiyla once arastirin bu iddayi sonra Bilderberg nedir onu arastirin, daha sonra koruma altina alin. Saygilar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EGEMEN BAĞIŞ'IN NEREDEN GELDİĞİ MİLYON KİŞİ TARAFINDAN BİLİNMEKTEDİR. YAPMAYIN, İNSANLARI BU ŞEKİLDE KARALAMAYIN. SİYASİ DURUŞUNU KONUŞABİLİRSİNİZ, AMA ÜLKESİNİ SATMASINI ASLA... GÜNAHTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Egemen Bagis ve Umit N. Boyner 2006 yilindaki Bilderberg toplantisinda yer almistir. Onumuzdeki yillarda emin olabiliriz bu adamlar cok onemli/kilit nokta lara gelecektir TC'de. Zaten danismanliktan bakanlaga yukselmistir bu toplanti'dan sonra. Cok tehlikeli gunler beklemekte insanligi. Arastirmanizi tavsiye ederim bu Bilderberg'i , masonlarin ust duzey yonetim kuruludur.Hedefleri cok hos degil....Merak ediyorum bu toplantiya hukumetin onayi/bilgisiylemi katildi 2006 yilinda?.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000