19 Şubat 2013, Salı 08:50:58

BAE'DEN İNSANSIZ UÇAK ATAĞI

ABD ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında 1,4 milyar dolarlık bir askeri anlaşma imzalandı...
  • Paralar >>>>> Emperyal Sanki kullanacaklar. Bazıları gibi satınalma komisyonu için !!!! Al, yarış, caka yap-sat.
  • Sağ cepten sol cebe...Petrol için önce ver parayı sonra da bu vb. bir sürü teknoloji yatırımı vs. ile geri al. Bir nevi kontrollü sömürü düzeni mi desek yoksa yeni düzen kapitalist sistem mi? Neyse alan memnun, satan memnun :)

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında 1,4 milyar dolarlık bir askeri anlaşma imzalandığı açıklandı.

Anlaşmanın 200 milyon dolarının insansız hava araçları (İHA) Predator’ları kapsadığını belirten BAE ordu sözcüsü Ubeyd el Ketbi, silahsız olan İHA’ların sadece gözlem için tasarlanmış araçlar olacağını söyledi.

İran, yaklaşık bir yıl önce bölgede CIA’e ait bir İHA düşürdüğünü duyurmuştu. O dönemde ABD, BAE ile 3,48 milyar dolarlık füze ve ilgili teknoloji satışı konusunda anlaşmaya vardığını açıklamıştı. (Dünya Bülteni

BAE'DEN İNSANSIZ UÇAK ATAĞI

Yorumlar

Örkın ~ 11 yıl önce
Paralar >>>>> Emperyal Sanki kullanacaklar. Bazıları gibi satınalma komisyonu için !!!! Al, yarış, caka yap-sat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerika bu ~ 11 yıl önce
Sağ cepten sol cebe...Petrol için önce ver parayı sonra da bu vb. bir sürü teknoloji yatırımı vs. ile geri al. Bir nevi kontrollü sömürü düzeni mi desek yoksa yeni düzen kapitalist sistem mi? Neyse alan memnun, satan memnun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000