20 Temmuz 2017, Perşembe 09:59:37

BAE uçakları Moskova'da şov yaptı!

Moskova’da düzenlenen MAKS 2017 havacılık fuarında etkinlikler devam ediyor. Fuarda Birleşik Arap Emirlikleri'ne ait akrobasi timi şov yaptı.
  • Pilotlar İngiliz
  • BAE bu showu Qatar için yapmış:)

Moskova’da düzenlenen MAKS 2017 havacılık fuarı kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri 'Al Fursan' akrobasi takımı ''Air Force 'Al Fursan'' MB-339 jet uçakları ile gösteri düzenledi.

Dünyanın en büyük havacılık fuarlarından biri olan MAKS, Moskova'nın güneydoğusundaki Jukovski'de bulunan Gromov Uçuş Araştırma Enstitüsü'nde gerçekleştiriliyor.

Fuarın mühendislik alanındaki başarıların tanıtımı için bir platform olduğunu belirten Putin, Rusya'nın askeri havaaracı, füze ve uzay endüstrisinde önemli bir pozisyonu olduğunu ve bu pozisyonun güçlendirileceğini ifade etti.

İşte MAKS-2017'ye damga vuran o şovdan kareler

























BAE uçakları Moskova'da şov yaptı!

Yorumlar

Pilot ~ 7 yıl önce
Pilotlar İngiliz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qatar ~ 7 yıl önce
BAE bu showu Qatar için yapmış:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAE ~ 7 yıl önce
İngiltere Hong Kong'u Çine 99 yıl sonra anlaşma gereği geri verince yeni bir İngiliz Hong Kong u gerekti. Gönüllü Manda olmaya hazır Dubai şeyhi olunca Dubai dolayısıyla BAE , İngilizlerin vergi avantajlı yeni Mandası yani yeni Hong Kong u oldu. Burada ne oluyorsa İngiltere istiyor diye oluyor. Katarın arkasında durmak çok iyi oldu. Türkler kimseyi satmaz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000