10 Kasım 2012, Cumartesi 08:51:36

BAE UÇAĞI DİYARBAKIR'A ACİL İNİŞ YAPTI!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı ve Başbakan Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum'un ailesini taşıyan özel uçak, 1 yaşındaki oğlunun rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır Havalimanı’na acil iniş yaptı.
  • Diyarbakırlılar. Kuyruğunamı bastı da yaran oluştu
  • Ne kadar komolocu Euh hastasi var bu Ulkede
  • her taşına altında birşey aramak ülke vatandaşının birinci görevi olmuş. bunun gibi zengin bir adam Diyarbakırda kiminle görüşecek Antepte olan hastane Diyarbakırda da mevcuttur. Elazığ gelişme konusunda Diyarbakırın yanından bile geçemez. kaldı ki Diyarbakır İslam dünyasında Mekke ve Medineden sonra gelen 3. şehirdir. Diyarbakır'da 9 peygamber mezarı, 3 peygamber makamı ve 541 sahabe kabrinin varlığı bilimsel çalışmalarla belirlenmiştir. Bu bir Suudlu için oraya inme sebebi olabilir. hiç kimsenin gücü kudreti bir Diyarbakırlıyı ayağına çağırmaya yetmez. Diyarbakır halkı onu gücü ve kudretinde boğar.... sevgilerimle.
  • diyarbakırdakilerle görüşmesi için diyarbakıra gitmesi gerekmiyor.o,diyarbakırlıyı ayağına getirecek kadar kudretli!
  • diyarbakırda olan hastane bazı yörelerde olmadıgı için ayrıca diyarbakırdaki hastaneler çok gelisti su aralar
  • Bilmedigimden soruyorum, neden Antep, yada Bölge hastanesi olan Elazığ degil'de Diyarbakır. Diyarbakırdansa Elazığ daha mantıklı degilmidir? Eger ölyle ise, Diyarbakırda kimlerle görüştü?

İstanbul’dan Dubai’ye giden ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı ve Başbakan Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum'un ailesini taşıyan özel uçak, Maktum'un rahatsızlanan 1 yaşındaki oğlu için Diyarbakır Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Havalimanı'ndan ambulansla Universal Diyarbakır Hastanesi’ne kaldırılan Maktum’un 1 yaşındaki oğlu Zeyat Muhammed Raşid El Maktum, yapılan tedavisinin ardından acil iniş yapan uçağa bindirilerek Dubai’ye hareket etti.

1 yaşındaki hastanın, boğaz enfeksiyonu nedeniyle ateşinin yükseldiği, bu nedenle uçağın Diyarbakır'a acil iniş yaptığı belirtildi.

BAE UÇAĞI DİYARBAKIR'A ACİL İNİŞ YAPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Ltnq ~ 11 yıl önce
Diyarbakırlılar. Kuyruğunamı bastı da yaran oluştu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rs ~ 11 yıl önce
Ne kadar komolocu Euh hastasi var bu Ulkede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diyarbekirli ~ 11 yıl önce
her taşına altında birşey aramak ülke vatandaşının birinci görevi olmuş. bunun gibi zengin bir adam Diyarbakırda kiminle görüşecek Antepte olan hastane Diyarbakırda da mevcuttur. Elazığ gelişme konusunda Diyarbakırın yanından bile geçemez. kaldı ki Diyarbakır İslam dünyasında Mekke ve Medineden sonra gelen 3. şehirdir. Diyarbakır'da 9 peygamber mezarı, 3 peygamber makamı ve 541 sahabe kabrinin varlığı bilimsel çalışmalarla belirlenmiştir. Bu bir Suudlu için oraya inme sebebi olabilir. hiç kimsenin gücü kudreti bir Diyarbakırlıyı ayağına çağırmaya yetmez. Diyarbakır halkı onu gücü ve kudretinde boğar.... sevgilerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
diyarbakırdakilerle görüşmesi için diyarbakıra gitmesi gerekmiyor.o,diyarbakırlıyı ayağına getirecek kadar kudretli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:D ~ 11 yıl önce
diyarbakırda olan hastane bazı yörelerde olmadıgı için ayrıca diyarbakırdaki hastaneler çok gelisti su aralar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bilmedigimden soruyorum, neden Antep, yada Bölge hastanesi olan Elazığ degil'de Diyarbakır. Diyarbakırdansa Elazığ daha mantıklı degilmidir? Eger ölyle ise, Diyarbakırda kimlerle görüştü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000