08 Eylül 2016, Perşembe 09:14:24

Babadağ adrenalin tutkunlarını bekliyor

Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Fethiye'deki Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi, yamaç paraşütü yapmak isteyenleri ağırlayacak.
  • Tüm acentalar birbirini gömmek peşinde turizm bilinci ne yazık ki hala ulaşmamış siz nasıl diğer şirketlerin pilotları guvenilir değil diyebilirsiniz. İşte her gittiğim acenta aynı şeyi yaptı ve yüksek ucretler istedi. Bende ve bir cok turist vazgeçmeye devam ediyor

Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Fethiye'deki Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi, yamaç paraşütü yapmak isteyenleri ağırlayacak.

Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Fethiye'deki Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi, Kurban Bayramı tatilinde yamaç paraşütü yapmak isteyenleri ağırlayacak.

Ölüdeniz Mahallesi'ndeki bin 900 metre rakımlı Babadağ, her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste yamaç paraşütüyle adrenalin yüklü anlar yaşatırken, muhteşem doğasıyla da görsel bir şölen sunuyor.

Babadağ'daki 3 pistten havalanan yamaç paraşütleri, Ölüdeniz'in eşsiz manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı sunuyor. Pilotların gökyüzünde yaptığı akrobasi hareketleri de yerden yaklaşık 2 bin metre yükseklikte heyecan dolu dakikalar yaşatıyor.

İnişlerini Belcekız Plajı'ndaki piste gerçekleştiren paraşütler, kumsalda güneşlenen turistlerin de ilgisini çekiyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Fethiye Güç Birliği Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, yaptığı açıklamada, Babadağ'ın Muğla'nın ve Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi olduğunu söyledi.

Dünyanın birçok yerinden gelen turistlerin Babadağ'dan uçarak Ölüdeniz'e indiğini anlatan Arıcan, "Geçen bayram Fethiyemiz doluydu. Misafirler sokaklarda kaldı. Bu bayram da aynı doluluk oranlarını bekliyoruz. Babadağ'dan her gün yaklaşık 700 atlayış var. Ülkemizdeki turizm ile orantılı Babadağ'da da bir düşüş var ama biz en iyi olan turizm potansiyeliyiz." dedi.

"Artık Babadağ bir marka oldu"

Babadağ'da tecrübeli pilotlar eşliğinde güvenli uçuş yapıldığını vurgulayan Arıcan, "Fethiye'ye gelen tüm yerli ve yabancı misafirler mutlaka Ölüdeniz'i görüyor ya da Babadağ'a çıkıyor. Her yerde Babadağ konuşuluyor. Artık Babadağ bir marka oldu. Babadağ'ın ünü her geçen gün artarak devam ediyor." diye konuştu.

"Adrenalin seven bütün herkesi bekliyoruz"

Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilot Kooperatifi Başkanı Celal Yıldız ise Babadağ'ın dünyanın en güzel uçuş merkezi olduğunu vurguladı.

Babadağ'da uçanların, 2 bin metrede süzülürken dünyanın en güzel manzarasıyla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Yıldız, şunları kaydetti:

"Bu yıl yabancı turistin geçen yıllara göre az olması yerli tatilcilere çok yaradı. Fethiye'de ve Ölüdeniz'deki otellerde fiyatlar da inanılmaz derecede düştü. Bu da Türk tatilcileri buraya yöneltti. Geçen bayram bunun örneğini gördük, otellerde yer kalmadı. Ölüdeniz'de atacak adım kalmadı. Bayram tatilinde adrenalin seven herkesi Fethiye'ye bekliyoruz. Gelenlerin adrenalinlerini tavan yaptıracağımızı düşünüyoruz. Gelen herkes de buradan mutlu bir şekilde ayrılıyor. Adrenalinin bütün zevkini damarlarında hissediyorlar."

"Bayramda bütün pilotlar yüzde 100 dolulukla uçacaktır"

Paraşüt firmalarının bayram rezervasyonlarını şimdiden almaya başladığını hatırlatan Yıldız, "Bayram boyunca gelen bütün talepler karşılanacak. Bayramda büyük oranda doluluğu yakalıyoruz. Bütün pilotlar yüzde 100 dolulukla uçacaktır. Bayramda yoğun bir talep olacak. Buradan uçan herkes son derece mutlu ayrılıyor. Bu duyguyu hiç yaşamayanlar uçtuktan sonra duygularını ifade etmekte zorlanıyorlar. Söyledikleri tek cümle 'Daha sonra gelip tekrar uçacağım' oluyor." diye konuştu.

Babadağ adrenalin tutkunlarını bekliyor

Yorumlar

Fethiye ~ 8 yıl önce
Tüm acentalar birbirini gömmek peşinde turizm bilinci ne yazık ki hala ulaşmamış siz nasıl diğer şirketlerin pilotları guvenilir değil diyebilirsiniz. İşte her gittiğim acenta aynı şeyi yaptı ve yüksek ucretler istedi. Bende ve bir cok turist vazgeçmeye devam ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000