11 Nisan 2009, Cumartesi 08:07:16

BA, Türkiye seferlerini artıracak

British Airways, yaz aylarında İstanbul, İzmir ve Antalya'dan Londra'ya sefer sayısını arttıracak.
  • yöneticimiz uyuyor mu? kardeşim bu erurum digor vs başlıklarla yazan arkadaşlar kaç günden beri forum'u meşgul ediyorlar. yazdıklarından kimsenin aldığı bir veri yok. NEDEN BU VATANDAŞLARIN YAZDIKLARINI BİR ELEMEDEN GEÇİRMİYORSUN? biz en ufak bir argo kelime yazdığımızda hemen SANSÜRLÜYORSUN fakat bu adamlara hiç bir icraatın yok ! UYUYORMUSUN YOKSA?
  • şereflikoçhisar-digor-erzurum aktarmalı uçşun biritiş
  • British Airways DİGOR'ada uçsun
  • Biritiş Eyırveys Erzuruma da uçsun

British Airways'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz aylarında artan yolcu talebi nedeniyle İstanbul'dan Londra'ya uçuşlar Nisan, İzmir ve Antalya'dan Londra'ya uçuşlar ise 14-15 Haziran tarihlerinden itibaren arttırılacak.

Buna göre, İstanbul'dan Londra'ya günde 3, haftada 21 uçuş gerçekleştirecek olan British Airways, İzmir'den Londra'ya yaptığı seferleri de 14-15 Hazirandan itibaren pazar günü 2, pazartesi, perşembe ve cuma günlerinde 1'er uçuş olmak üzere haftada 5'e çıkaracak.

2008'de Antalya-Londra Gatwick hattını hizmete açan şirket, Haziran ayı ortasından itibaren Antalya-Londra uçuşlarını pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri olmak üzere haftada 5'e yükseltecek.
 

BA, Türkiye seferlerini artıracak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
yöneticimiz uyuyor mu? kardeşim bu erurum digor vs başlıklarla yazan arkadaşlar kaç günden beri forum'u meşgul ediyorlar. yazdıklarından kimsenin aldığı bir veri yok. NEDEN BU VATANDAŞLARIN YAZDIKLARINI BİR ELEMEDEN GEÇİRMİYORSUN? biz en ufak bir argo kelime yazdığımızda hemen SANSÜRLÜYORSUN fakat bu adamlara hiç bir icraatın yok ! UYUYORMUSUN YOKSA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şereflikoçhisar-digor-erzurum aktarmalı uçşun biritiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
British Airways DİGOR'ada uçsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Biritiş Eyırveys Erzuruma da uçsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000