30 Aralık 2010, Perşembe 19:04:37

B777'NİN ÜRETİM HIZI ARTIRILACAK

Ticari havacılığın önde gelen firmalarından Boeing, dünyanın en çok tercih edilen çift motorlu, geniş gövdeli uçağı 777 serisinin üretim hızını ikinci kez artıracağını bildirdi.
  • Kesinlikle 777 ler cabin içi rahatlığı tek kelime ile harika. Bir kere geniş tavan, son derece rahat ortam hakkını vermek lazım.. Thy ile uçtum uzun yol ekonomi de bile koltuklar rahat dar kesnlikle değil ve uzun yolculuktan sonra jet lag olmuyorsunuz cabin de geniş.. Şimdi aribus 330 ların hakkını vermek lazım ama tabi cabin genişiliği 777 ler kadar değil..adamlar yaptımı tam yapıyorlar bizde hala casalarla uğraşıyoruz kanat ları yapıyoruz yok tampon yapıyoruz deyip kendmiiz avutuyoruz işde ..
  • genelde tek korıdorluda airbusu cok tutarım ama airbus 330-340 boeing 777 nin ozellliklerı yanında bence sonuk kalıyor.777 ile uctuktan sonra bu ucaga hayran olmamak elde degıl.bu ucak bir cok artıya sahipken ve dusuk operasyonel malıyetı de varken dunyada en cok siparıs edılen ucaktır,tek katlı ve cıft korıdor kapasıtesınde,tek gecerim triple seven'i :)))))

Buna gore, 777 serisi uçakların üretimi 2013 yılının ilk çeyreğinden itibaren ayda ortalama 8,3 uçağa çıkarılacak. Boeing geçtiğimiz mart ayında da serinin üretim hızını 2011'in ortasında aylık 5 uçaktan 7'ye yükselteceğini açıklamıştı.
 
Boeing Ticari Uçaklar Başkanı ve CEO'su Jim Albaugh konuyla ilgili olarak, "Boeing 777 serisi, havayolu şirketlerine sunduğu düşük işletme maliyeti, benzersiz menzili ve yolcuların tüm beklentilerini karşılayan özellikleriyle, çift koridorlu uçak segmentinde pazar lideri konumunda bulunuyor. Müşterilerimizden aldığımız yoğun talep doğrultusunda, Boeing 777 serisinin yıllık üretimini 100 uçağa çıkarıyoruz." ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları'nın da 12 adet sipariş ettiği Boeing 777 serisi, bugüne kadar dünya çapında 61 havayolu şirketinden toplam bin 163 sipariş aldı. 777 programı kapsamında bugüne kadar 907 uçak üreten Boeing'in halen müşterilere teslim edilmek üzere 250'nin üzerinde 777 siparişi bulunuyor.
 

B777'NİN ÜRETİM HIZI ARTIRILACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Kesinlikle 777 ler cabin içi rahatlığı tek kelime ile harika. Bir kere geniş tavan, son derece rahat ortam hakkını vermek lazım.. Thy ile uçtum uzun yol ekonomi de bile koltuklar rahat dar kesnlikle değil ve uzun yolculuktan sonra jet lag olmuyorsunuz cabin de geniş.. Şimdi aribus 330 ların hakkını vermek lazım ama tabi cabin genişiliği 777 ler kadar değil..adamlar yaptımı tam yapıyorlar bizde hala casalarla uğraşıyoruz kanat ları yapıyoruz yok tampon yapıyoruz deyip kendmiiz avutuyoruz işde ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
genelde tek korıdorluda airbusu cok tutarım ama airbus 330-340 boeing 777 nin ozellliklerı yanında bence sonuk kalıyor.777 ile uctuktan sonra bu ucaga hayran olmamak elde degıl.bu ucak bir cok artıya sahipken ve dusuk operasyonel malıyetı de varken dunyada en cok siparıs edılen ucaktır,tek katlı ve cıft korıdor kapasıtesınde,tek gecerim triple seven'i :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000