22 Temmuz 2012, Pazar 13:23:48

B747'Yİ PARÇALADILAR

Costwold Havalimanı'nında bulunan dünyanın en büyük uçak mezarlığında bir Boeing 747 tipi uçak, kepçe ile parçalara ayrıldı... İşte o görüntüler...
  • Saçma değil mi millet? Uçaklar ömrünü tamamlayınca perçin yerlerinden ayrılıp metal gövderleri bloklar halinde alınıp hurda fabrikasına gider diye biliyordum! En azından gemileri parçalıyorlar. Bunu niye kepçe ile parçalamışlar? Şov olsun diye mi?

İngiltere'de dünyanın en büyük uçak mezarlığının bulunduğu Cotswold Havalimanında 230 tonluk bir Boeing 747 tipi uçak, iş makinası yardımıyla parçalara ayrıldı.

Uçak parçalara ayrılırken, onlarca kişi de bu ilginç anı izledi. Kepçe dev uçağın gövdesini birkaç darbenin ardından ikiye ayırdı. Son yolculuğuna çıktakıtan 3 gün sonra hurda haline dönüştürülüren uçak, izleyenlerin hüzünlü anlar yaşamasına sahne oldu.

İşte B747'nin parçalanışı;

B747'Yİ PARÇALADILAR

Yorumlar

Bu nasıl iş? ~ 12 yıl önce
Saçma değil mi millet? Uçaklar ömrünü tamamlayınca perçin yerlerinden ayrılıp metal gövderleri bloklar halinde alınıp hurda fabrikasına gider diye biliyordum! En azından gemileri parçalıyorlar. Bunu niye kepçe ile parçalamışlar? Şov olsun diye mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000