13 Eylül 2010, Pazartesi 10:02:48

B-707 KOKPİTİNDE YAŞANAN BİR ÖLÜM KORKUSU...

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, dünya havacılık tarihinin unutulmaz ve en güvenli uçağı olarak tanınan, ABD başkanlarına yıllarca makam uçağı olarak hizmet etmiş, efsane uçak B-707 ile bir uçuşunda yaşadıklarını köşesine taşıdı. İşte o yazı...
  • sayın inan fikir fırtınası ne zaman başlıyor.merakla bekliyoz...

Geçenlerde bir okurumuz, attığı ileti ile; AirportHaber sitesinde bazı yazarların her hafta köşe yazısı yazmamasını eleştiriyordu. Bu okurumuza havacılık konulu bir sitede, her hafta bir konu bulup, o konuyla ilgili kaliteli ve doyurucu yazı yazabilmenin zorluğunu anlatan bir yanıt yazdım.

Evet, sivil havacılığın dışına çıkmadan her hafta konu bulup işleyebilmek gerçekten zor oluyor. Şimdiye kadar aralıksız her hafta yazı yazabilmeyi, sektörün içinden gelmenin verdiği avantajlara bağlıyorum.
 
Yine bir bayram haftası, yine ziyaretler, ağırlamalar ve yazı yazma gerekliliği olan bir pazartesi daha geldi çattı...
Yazı yazmak zor oluyor ama, yazı konusu bulamadığımız anlarda, anılarımız imdada yetişiyor.
 
Evet, bu hafta konu bulmakta zorlandığım zamanlarda sığındığım anılarımdan birini anlatmaya çalışacağım ve kiminizi güldürerek, kiminizi ise şaşırtarak, yeni bir haftaya gülümseme ile başlamanızı sağlayacağım.
 
Sizlere dünya havacılık tarihinin unutulmaz ve en güvenli uçağı olarak tanınan, ABD başkanlarına yıllarca makam uçağı olarak hizmet etmiş, efsane uçak B-707 ile bir uçuşumuzdaki bir maceramı anlatacağım.

B-707 KOKPİTİNDE YAŞANAN BİR ÖLÜM KORKUSU...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sayın inan fikir fırtınası ne zaman başlıyor.merakla bekliyoz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000