19 Mart 2018, Pazartesi 10:55:13

Azur Air'in kısıtlamaları kaldırıldı

Rusya Federal Havacılık Ajansı Rosaviatsiya'nın Azur Air'e getirdiği tüm kısıtlamaları kaldırdığı bildirildi.
  • Türkiye'de istihdam sağlayan, Türkiye'ye büyük katkısı olan, Antalya'nın gözbebeklerinden olan bu güzide firmanın daha fazla problem yaşaması beni ve benim gibileri çok derinden üzerdi. Umarım, en yakın zamanda daha iyi noktalara gelerek, ülkemize daha fazla katkıda bulunurlar. Teşekkürler Anex & Azur. Yolunuz açık olsun.
  • Azur azur kaldırsalarmış bir anda değil
  • Azur Air ile hiç alakam olmadı. Sadece sektörden biliriz. Bundan önceki haberlerde müsadenin verilmemesi için alkış tutanların hevesleri kursaklarında, aldıkları kınalar ellerinde kaldı, yine de kullanın derim :)

Uzun süredir uçuşlarına kısıtlama getirilmesi gündemde olan Azur Air'e sevindirici haber geldi.

Rus haber sitelerinde yer alan bilgilere göre, Rusya Federal Havacılık Ajansı (Rosaviatsiya) 20 Mart'tanitibaren Azur Air'e getirilen tüm kısıtlamaları kaldırma kararı aldı. 

Rosaviatsiya'nın aldığı karar doğrultusunda geçtiğimiz Cuma günü mesai saati bitiminden hemen önce imzalanan evraklarla Azur Air'in yüksek yaz sezonu öncesi önündeki tüm engeller kaldırılmış oldu. 

Rusya Federal Havacılık Ajansı tarafından imzalanan belgelerin detayları hakkında bilgi verilmedi.

Azur Air'in kısıtlamaları kaldırıldı

Yorumlar

Kralın Sözü ~ 6 yıl önce
Türkiye'de istihdam sağlayan, Türkiye'ye büyük katkısı olan, Antalya'nın gözbebeklerinden olan bu güzide firmanın daha fazla problem yaşaması beni ve benim gibileri çok derinden üzerdi. Umarım, en yakın zamanda daha iyi noktalara gelerek, ülkemize daha fazla katkıda bulunurlar. Teşekkürler Anex & Azur. Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azur ~ 6 yıl önce
Azur azur kaldırsalarmış bir anda değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elde kaldı ~ 6 yıl önce
Azur Air ile hiç alakam olmadı. Sadece sektörden biliriz. Bundan önceki haberlerde müsadenin verilmemesi için alkış tutanların hevesleri kursaklarında, aldıkları kınalar ellerinde kaldı, yine de kullanın derim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000