03 Eylül 2016, Cumartesi 09:21:24

Azur Air Rusya'daki 17 şehirden Antalya'ya uçacak

Tur operatörü Anex Tour'un hava yolu şirketi Azur Air, Rusya'nın 17 kentinden Antalya'ya uçacağını duyurdu.
  • teknikdeki otorite boşluğu ayyuka çıktı.ama birilerinin kafası kumda hala. yetkili olanlar yetkisiz,yetkisiz olanlar yetkili.birileri bir şey söylüyor yapsak mı yapmasak mı? bu şirketde teknik müdür kim? bakım müdürü kim? dış istasyonlar sorumlusu kim? artık yeter...........
  • vicdanınız rahat mı çok merak ediyorum.
  • Hardasaniz cok yağşi
  • Ya sadece / kisaca Rostov, ya da illa Rusça'sini yazacaksanız Rostov na Donu ( Rostov-na-donu / Rostov-on-don / Don nehri üzerindeki Rostov ) diye yazmak gerekir.
  • evet evet çok başarılı sezon geçirdik. işden çıkarlan onca insanın vebalini alarak.kime ne reklam yapıyorsunuz.
  • rusyadan en çok yolcu taşıyan 8. hava yolu şirketi. 7.si kim? 6.cısı 5. kim?. ya...... sanki 1 numarada büyük firmaymış gibi lanse ediyorsunuz ya hayret ediyorum. benim bilgiğim 9 tane firma var. siz 8.iseniz büyüklüğünüz nereden geliyor?burnuma pis kokular geliyor.
  • Oleyyy

Azur Air, Rusya'dan Türkiye'ye dönük uçuş planını açıkladı. Rostovna Don'dan Antalya'ya ilk uçuşunu 3 Eylül'de yapacak olan hava yolu şirketi, devamında ise; 4 Eylül'de Ekaterinburg'dan 06 Eylül’de Moskova ve Kaliningrad’dan ve 08 Eylül’de ise St Peterburg’ tan  uçuşlar planlandı.

Rusya genelinde 17 şehirden Türkiye'ye tarifesiz uçuşlar düzenleyeceğini açıklayan Azur Air'in, 2015 yılında yaptığı toplam uçuşun yüzde 20'si Türkiye'ye dönük olmuştu.

Başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade eden Azur Air yetkilileri, filolarında bulunan 15 uçakla Rusya'dan 29 destinasyona operasyon yaptıklarını ifade ediyorlar. İstatistiklere göre Azur Air, Rusya'da en çok yolcu taşıyan 8. hava yolu şirketi.

Azur Air Rusya'daki 17 şehirden Antalya'ya uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

teknik ~ 8 yıl önce
teknikdeki otorite boşluğu ayyuka çıktı.ama birilerinin kafası kumda hala. yetkili olanlar yetkisiz,yetkisiz olanlar yetkili.birileri bir şey söylüyor yapsak mı yapmasak mı? bu şirketde teknik müdür kim? bakım müdürü kim? dış istasyonlar sorumlusu kim? artık yeter...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhtaşem azur ~ 8 yıl önce
vicdanınız rahat mı çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musa gotgoren ~ 8 yıl önce
Hardasaniz cok yağşi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mikdat ~ 8 yıl önce
Ya sadece / kisaca Rostov, ya da illa Rusça'sini yazacaksanız Rostov na Donu ( Rostov-na-donu / Rostov-on-don / Don nehri üzerindeki Rostov ) diye yazmak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak ~ 8 yıl önce
evet evet çok başarılı sezon geçirdik. işden çıkarlan onca insanın vebalini alarak.kime ne reklam yapıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 8 yıl önce
rusyadan en çok yolcu taşıyan 8. hava yolu şirketi. 7.si kim? 6.cısı 5. kim?. ya...... sanki 1 numarada büyük firmaymış gibi lanse ediyorsunuz ya hayret ediyorum. benim bilgiğim 9 tane firma var. siz 8.iseniz büyüklüğünüz nereden geliyor?burnuma pis kokular geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANTALYA CORAL ~ 8 yıl önce
Aeroflot Rossiya Ural S7 Utair Azur Air Nordwind Pegas I-fly Vimair RedWings RoyalFlight Gazoromavia Donavia Nordavia Vs..
Antalya ~ 8 yıl önce
Oleyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000