28 Aralık 2011, Çarşamba 08:10:01

AZERBAYCAN'DAN 'UÇAMAZSIN' RESTİ...

Azerbaycan'ın, NATO'ya ait Erken Uyarı ve Kontrol Sistemi (AWACS) uçaklarının Azerbaycan hava sahasını kullanarak Afganistan'a geçmesine izin vermediği bildirildi...
  • Azeri VIP uçaklarinin bakimi hep Fransada yapiliyor. Daha yeni bir VIP A319 uçaginin tüm elektronik sistemleri bir Fransiz sirketi tarafindan yapildi. Inanmiyorsan git A319 4K AZ01 "BAKU" uçaginin Pilotlarina sor.
  • canımızı kimlere emanet ediyoruz
  • Bu davranışı ve FRANSA ya karşı tutumuyla herzaman takdire layık...
Azerbaycan'ın APA ajansının hükümet kaynaklarına dayandırarak verdiği habere göre, Afganistan'a gitmek üzere Gürcistan ve Azerbaycan hava sahalarını kullanmak isteyen NATO'ya ait AWACS uçaklarına, Gürcistan'ın hava sahasını kullanma izni vermesine karşın Azerbaycan'ın geçiş izni vermediği ifade edildi.
 
Haberde, Azerbaycan'ın NATO'nun kargo uçaklarına izin verdiği, ancak istihbarat amaçlı uçakların geçişine izin vermediği kaydedildi.
 
Azerbaycan, buna benzer bir uygulamayı geçen yıl Almanya'ya ait bir AWACS uçağının Uluslararası Haydar Aliyev Havaalanına iniş yapmasına izin vermeyerek göstermişti. (Zaman)
AZERBAYCAN'DAN 'UÇAMAZSIN' RESTİ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Azeri VIP uçaklarinin bakimi hep Fransada yapiliyor. Daha yeni bir VIP A319 uçaginin tüm elektronik sistemleri bir Fransiz sirketi tarafindan yapildi. Inanmiyorsan git A319 4K AZ01 "BAKU" uçaginin Pilotlarina sor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
canımızı kimlere emanet ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu davranışı ve FRANSA ya karşı tutumuyla herzaman takdire layık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000