18 Şubat 2011, Cuma 14:17:02

AZAL'DAN İSTANBUL ATAĞI

Azerbaycan Havayolları 18 Mart itibariyle İstanbul ve Moskova hatlarında frekans artışına gidiyor.
  • SHGM son zamanlarda SLOT'un çivisini çıkardığı için DHMİ'ye devredildi DHMİ yorumlarda da belirtildği gibi TUZU KOKUTTU bu SLOT'un çok acele bağımısız bir kurula devredilmesi veya iyice kokusu çıkmadan kaldırılması gerekir. Ayıptır ya SLOTU'un son zamanlarda amacı dışında kullanıldığını sağır sultan duyuyorda yetkililermi bilmiyor.
  • SLOT konusunda yorum yapan değerli meslektaşıma çok teşekkür ederim.Aynen dedğiniz gibi.Çok ???????????? meçhul.Nasıl alıyorlar bu saat dilimine.Her saat dolu olan CA/CD ..Nasıl alıdılar hayret !!!!.Var birşey mutlaka size katılıyorum.Soruşturma açılması lazım.İlgililer mutlaka Yanıt vermeli...
  • haklisin, low-cost olmasi shart. THY yolcularin %60-70 transit konumunda, AZAL-in hemen hepsi Istanbulda iniyor. PGS v.y. digeri girse bu hatta harika olur
  • SLOT KONUSUNDA TUZ KOKMUŞ TUZ. TUZ KOKTUYSA ASİT DÖKMEK LAZIM. SON YILLARDA THY VE ATLAS HARİÇ HİÇ BİR TÜRK ŞİRKETİNİN TEK BİR SLOT BİLE ALAMADIĞI AHL'de BU SLOTUN NASIL VERİLDİĞİNİN CİDDİ BİR ŞEKİLDE ARAŞTIRILMASI GEREKİR. ALTINDAN NE ÇIKACAĞINI BEN ÇOK İYİ BİLİYORUMDA HERKESİN BİLMESİNİ İSTİYORUM.
  • AZAL ALTINDA YUZLERCE BAGAJ TASIYOR:) VE BAGAJLARI APRONDA YUKLERKEN GORDUKTEN SONRA O UCAGA BINECEGIMI SANMIYORUM...
  • bu hatta low cost havayolları eksikliği var. thy' de azal da çok yüksek bilet fiyatları...
  • Slotlarını nasıl garantiledi.Hala Slot alamıyoruz.Slot problemleri/Kısıtlamalar U lar O lar hala geliyor.AZAL nasıl garantiledi bu slotları ki Planlama yaptı.??? Kapasite arttırımına gidilecekti hala bizlere yok.Aynen DEVAM Offer/Unable !!! / CA.R6O CD.R6O/ kimsenin gıkının çıktığı yok. AZAL a nasıl verildi bu Slotlar ????
  • en son 3 yıl önce bindiğim zaman;kokpitin ön camı çatlaktı;üsütünde bir tane sallanan cd....
  • AZAL-da 4 tane 757 var, 2 tane sifir geldi 2000 senesinde (VP-BBR, VP-BBS), 2 tanesi ikinci el (4K-AZ38, 4K-AZ43 bunlar eski), 3 tane 319 (hepsi sifir), A-320 (5 tane, ikinci el, fakat yeni gibi), ATR 42/72 hepsi sifir. beklemede 767 ve 787
  • belki klima çalışmıodur yolcularda camları açmışlardır dışarısı serin oluyor -52 filan :)))))) bence sunroof olmalı uçaklarda daha rahat olur. bak bazıları rahatsız olmuş )))
Azerbaycan Havayolları'ndan yapılan açıklamada Bakü - İstanbul - Bakü ve Bakü - Moskova - Bakü hatlarının gündelik iki sefer olan sayısı üçe çıkartılıyor.

Var olan seferlere eklenen artışın saatleri ise şöyle;

Azerbaycan'dan yerel saatle 12:00'da kalkacak ve Airbus A320 tipi uçakların kullanılacağı sefer TSİ 12:50'de İstanbul'da olacak.

Moskova (Domodedovo) seferleri ise yerel saatle Bakü'den 12:15'te kalkacağı Moskova saati ile 14:15'te Domodedovo'da olacağı belirtildi.

Seferlerde Airbus A320 tipi yolcu uçaklarının kullanılacağı belirtildi.

AZAL'DAN İSTANBUL ATAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM son zamanlarda SLOT'un çivisini çıkardığı için DHMİ'ye devredildi DHMİ yorumlarda da belirtildği gibi TUZU KOKUTTU bu SLOT'un çok acele bağımısız bir kurula devredilmesi veya iyice kokusu çıkmadan kaldırılması gerekir. Ayıptır ya SLOTU'un son zamanlarda amacı dışında kullanıldığını sağır sultan duyuyorda yetkililermi bilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SLOT konusunda yorum yapan değerli meslektaşıma çok teşekkür ederim.Aynen dedğiniz gibi.Çok ???????????? meçhul.Nasıl alıyorlar bu saat dilimine.Her saat dolu olan CA/CD ..Nasıl alıdılar hayret !!!!.Var birşey mutlaka size katılıyorum.Soruşturma açılması lazım.İlgililer mutlaka Yanıt vermeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haklisin, low-cost olmasi shart. THY yolcularin %60-70 transit konumunda, AZAL-in hemen hepsi Istanbulda iniyor. PGS v.y. digeri girse bu hatta harika olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SLOT KONUSUNDA TUZ KOKMUŞ TUZ. TUZ KOKTUYSA ASİT DÖKMEK LAZIM. SON YILLARDA THY VE ATLAS HARİÇ HİÇ BİR TÜRK ŞİRKETİNİN TEK BİR SLOT BİLE ALAMADIĞI AHL'de BU SLOTUN NASIL VERİLDİĞİNİN CİDDİ BİR ŞEKİLDE ARAŞTIRILMASI GEREKİR. ALTINDAN NE ÇIKACAĞINI BEN ÇOK İYİ BİLİYORUMDA HERKESİN BİLMESİNİ İSTİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AZAL ALTINDA YUZLERCE BAGAJ TASIYOR:) VE BAGAJLARI APRONDA YUKLERKEN GORDUKTEN SONRA O UCAGA BINECEGIMI SANMIYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu hatta low cost havayolları eksikliği var. thy' de azal da çok yüksek bilet fiyatları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Slotlarını nasıl garantiledi.Hala Slot alamıyoruz.Slot problemleri/Kısıtlamalar U lar O lar hala geliyor.AZAL nasıl garantiledi bu slotları ki Planlama yaptı.??? Kapasite arttırımına gidilecekti hala bizlere yok.Aynen DEVAM Offer/Unable !!! / CA.R6O CD.R6O/ kimsenin gıkının çıktığı yok. AZAL a nasıl verildi bu Slotlar ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
en son 3 yıl önce bindiğim zaman;kokpitin ön camı çatlaktı;üsütünde bir tane sallanan cd....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AZAL-da 4 tane 757 var, 2 tane sifir geldi 2000 senesinde (VP-BBR, VP-BBS), 2 tanesi ikinci el (4K-AZ38, 4K-AZ43 bunlar eski), 3 tane 319 (hepsi sifir), A-320 (5 tane, ikinci el, fakat yeni gibi), ATR 42/72 hepsi sifir. beklemede 767 ve 787

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
belki klima çalışmıodur yolcularda camları açmışlardır dışarısı serin oluyor -52 filan :)))))) bence sunroof olmalı uçaklarda daha rahat olur. bak bazıları rahatsız olmuş )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000