11 Aralık 2011, Pazar 10:13:53

AYVACIK'A HELİKOPTER PİSTİ YAPILIYOR

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine helikopter pisti yapılıyor.
  • vizyon sahibi olmak önemli. Sizden öncekilere benzemediğiniz için tebrik ederim. Daha yapacağınız çok şey var. Bir Ayvacıklı olarak yaptığınız işlerle gurur duyuyoruz.
  • Sayın Ünal Şahin Helipad yerine daha çok yapılacak şeyler var ilk başta onları tamamlayın Assos bölgesine yol lazım biraz gücünüzü kullanında aradaki yolları sahil bandındaki yolları yeniletin 1990 da atılan delik deşik yamadan ve çukurdan geçilmeyen asfaltı yenileyin o zaman kazalarda azalır zaten ama yinede hayırlı olsun gıdışlarıma
Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, günün şartlarına ayak uydurmak zorunda olduklarını ifade ederek, “Geçtiğimiz yıl Ayvacık yakınlarında meydana gelen trafik kazalarında Çanakkale’den gelen ve 21 Eylül Stadyumu’na indirebildiğimiz 112 Acil Ambulansı ile bir çok hayat kurtardık. Ama o sıralarda ambulans helikopterin ineceği alanı bulmakta zorluk çektik. Bu sebeple ilçemize bir helikopter pisti yapmak için çalışma başlattık. Önceki yıl bazı şahıslardan satın alarak panayır yerine ilave ettiğimiz 40 dönümlük arazinin yaklaşık 10 dönümünü helikopter pisti için ayırdık ve pist inşaatına başladık. Bu pistten sağlık hizmetinin yanı sıra, günü birlik taksi helikopterlerle dışarıdan gelecek iş adamları ve turizmcilere de hizmet vermeyi amaçlıyoruz” dedi.



AYVACIK'A HELİKOPTER PİSTİ YAPILIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
vizyon sahibi olmak önemli. Sizden öncekilere benzemediğiniz için tebrik ederim. Daha yapacağınız çok şey var. Bir Ayvacıklı olarak yaptığınız işlerle gurur duyuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın Ünal Şahin Helipad yerine daha çok yapılacak şeyler var ilk başta onları tamamlayın Assos bölgesine yol lazım biraz gücünüzü kullanında aradaki yolları sahil bandındaki yolları yeniletin 1990 da atılan delik deşik yamadan ve çukurdan geçilmeyen asfaltı yenileyin o zaman kazalarda azalır zaten ama yinede hayırlı olsun gıdışlarıma

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000