14 Mart 2018, Çarşamba 15:35:34

Aynı mezarlığa defnedilecekler

İran'da düşen Başaran Holding'e ait jette hayatını kaybeden Mina Başaran ve arkadaşlarının cenaze programları belli oldu.
  • Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun kabirleri nur ile dolsun... Aile bireylerine baş sağlığı diliyorum Allah sabırlar versin..
  • bitane bayan hamileymis ve bitane bayanin 4 aylik bebegi varmis. minik yavru annesiz kaldi ve esi essiz. allah sabir versin. cok acili bir olay :(( mekanlari cennet olsun insallah
  • Allah rahmet eylesin ama niye sehitlik? Bekarliga veda partisi yaparken ölenler sehitmi sayiliyor?
  • Allah hepsinden rahmet eylesin. Ama bu kadar zengin olsam kesinlikle daha tecrübeli ve iyi eğitimli pilotlara kendimi emanet ederdim. geçmiş kariyerlerine baktığınızda biraz sıkıntılı duruyor:( çok üzücü.
  • ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun ALLAH ım ailelerine sabır versin :(((((((
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin nur icinde yatsinlar Ailerine sabir versin
  • Devlet toreni varmi acaba bilginiz varmi

İran'da düşen Başaran Holding'e ait jette hayatını kaybeden Mina Başaran ve arkadaşlarının cenaze programları belli oldu.

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ı ve arkadaşlarını taşıyan özel uçak, bekarlığa veda partisi için gittikleri Dubai'den dönerken İran üzerinde bilinmeyen bir nedenle düşmüş, uçakta bulunan 11 kişi hayatını kaybetmişti.

3'ü mürettebat 11 kişinin hayatını kauybettiği kazanın ardından bugün, 12.10’da, askeri nakliye uçağıyla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne getirilen cenazeler apronda acılı ailelere teslim edildi.

Ailelerin, bugüne kadar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen 8 yakın arkadaşın cenaze törenlerini birlikte yapmak istediği ifade edilmişti. Ancak alınan son bilgilere göre, Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenazelerinin yarın ikindi namazına müteakip Ataköy 5.Kısım caminden kaldırılacak. Üç arkadaşın cenazeleri daha sonra Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilecek.

Kazada hayatını kaybeden Zeynep Coşkun'un cenazesinin Bursa'dan kaldırılacağı açıklandı ancak törenle ilgili net bir tarih paylaşılmadı.

Aynı mezarlığa defnedilecekler

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

THY çalışanı ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun kabirleri nur ile dolsun... Aile bireylerine baş sağlığı diliyorum Allah sabırlar versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
g ~ 6 yıl önce
bitane bayan hamileymis ve bitane bayanin 4 aylik bebegi varmis. minik yavru annesiz kaldi ve esi essiz. allah sabir versin. cok acili bir olay :(( mekanlari cennet olsun insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin ama niye sehitlik? Bekarliga veda partisi yaparken ölenler sehitmi sayiliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
normal mezarlık da var orda.
money ~ 6 yıl önce
muhtemelen para konuşmuştur ondan dolayı edirnekapı seçilmiştir.normal vatandaşın cenazesi bile herhangi bir yere gömülemiyor ne yazıkki
Nasil ne alaka ~ 6 yıl önce
Selam bay cahil. Yanarak ölen şehitlik mertebesine ermiş olur. Bir arastir derim .
Nasıl ne alakayaa ~ 6 yıl önce
O cesetler öldükten sonra yanmış asıl cahil sensin. Sadece para farkı
yorum ~ 6 yıl önce
Yapmadan bir arastirsaniz, az çok cehalet ten kurtulursunuz, malum her şeye yorum yapma sevdası başa bela da neyse faydasıni görürsünüz. ..
Saçmalamasan ~ 6 yıl önce
Senin dediğine göre Hindistan’ın çoğu şehit öyle cahilin koşanı
Birkişi ~ 6 yıl önce
Allah hepsinden rahmet eylesin. Ama bu kadar zengin olsam kesinlikle daha tecrübeli ve iyi eğitimli pilotlara kendimi emanet ederdim. geçmiş kariyerlerine baktığınızda biraz sıkıntılı duruyor:( çok üzücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qwe ~ 6 yıl önce
tecrübenin de kurtaramayacağı durumlar var mesela havada reverse açılması gibi. daha ne olduğu belli değil. ilk rapor çıksın sonra bk atarsın ölmüş adamlara.
Uçuş Ekibi ~ 6 yıl önce
ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun ALLAH ım ailelerine sabır versin :(((((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabir ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin nur icinde yatsinlar Ailerine sabir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Faco ~ 6 yıl önce
Devlet toreni varmi acaba bilginiz varmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insanmısin ~ 6 yıl önce
Peki sen insanmısın bilgin varmı?
cenk saysel ~ 6 yıl önce
gayet hoş bir soru sormuş hakaret yok aşağılama yok beğenmeyen 12 kişinin ruh hali ne acaba merak bile etmiyorum aynada insan sıfatı göruyorlar sadece merak ettiğim sıfatlarını görebilecekler mi
Nasıl bir insansın ~ 6 yıl önce
Dalga geçtiğin şu olayda başka bir Türk ölseydi (insanlıktan uzak olan sen bile) yine bunca haber ve üzüntü kaynağı olurdu. Rabbim evlat acısı tatdırmasın,sıralı ölüm versin denir ya, bunca gencecik insan ölünce doğal olarak üzülüyoruz her ne kadar ateş düştüğü yeri yaksada.Şimdi ya defol okuma seni sıkan haberleri ya da azıcık insan ol.
gnd ~ 6 yıl önce
dalga mı geçiyorsun..! insan biraz sıkılır yahu.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000