21 Aralık 2010, Salı 14:00:39

AYJET'E AİT EĞİTİM UÇAĞI TARLAYA İNDİ

Ayjet'e ait eğitim uçağı zorunlu iniş yaptı.
  • tarkim uçuş okulu adına büyük gecmiş olsun diyorum.asılsız ve bilgisizce lütfen yorum yapmayalım.allah birdaha getirmesin.dualarımız tüm havada uçanlar içindir.
  • sizler çok iyi anlamışsınız belli oluyor..yaa telleri söker getirirsiniz yada uçakla amuda kalkmaya çalışırsınız...daha çok fırın ekmek yemeniz lazım...hadi kitap başına :))
  • işte sen bunları anlayamadığın için anca klavyeden yazar durursun küçük dünyanda. devam et ;)
  • tel sarar ayjet tel sarar,tel bulamazsa acep ne sarar :)) gerçekten çok kaliteli eğitim veriyor muuşşşş
  • Ayjet'in verdiği eğitim çok kalitelidir. Uçuş ve yer dersi hocaları, teknik ekibi, uçakları çok ama çok iyidir. Cahiller boş boş konuşmadan önce araştırmayı öğrensinler. Bu iş çocuk oyuncağı değil merak etmeyin. Kimseyi kara kaşına, kara gözüne oturtmuyorlar oraya. Birde şu parayla oluyor bu işler mevzusu var demi... neyle olacaktı takas yöntemiyle mi? ben sana halımı, koltuğumu vereyim sen beni pilot yap..çok komiksiniz gerçekten...siz bedava bir okul açında adaylar bedava okusun oldu mu? Haliniz içler acısı. Siz saçmalamaya devam edin diğer yandan bu iş kaderinde olan, çok çalışan ve hak eden adamlarda uçmaya devam etsin.
  • herkes pilot olamaz, neden olamaz biliyormusun? 1-sağlıklı olacaksın. 2-kabiliyetin olacak. 3-ingilizcen ve analitik düşünme yeteneğin olacak. 4-bu işe ayıracak vakit ve nakitin olacak. bütün bunları bir bünyede toplamak herkese nasip olmaz. benim tanıdığım hiç garsondan bozma pilot yok, haa olursada o bu saydıklarıma sahip pilot bir adamdır artık, yani sizin olamadığınız. olamayana üzülürüm, ama sizin gibi fesatına acımam hatta dalgamı geçerim.
  • Sitede yapılan toplu karalama kampanyasının maksadını anlamış değilim , paramızda çok uçağımızda , canımız isteyince kırıp yenilerini alıyoruz varmı bunda bir terslik ? Lisansları da herkes gibi sınava girerek alıyoruz ! Başka okullar Type eğitimi veriyormuş ,doğrudur verebilirler parasıyla değilmi ? Type Rating eğitimi veren birçok TRTO var gider alırız ...Anlamsız kıskançlığın ve karalamanın gereği yok , gerekli şartları sağlıyorsanız Ayjet'in kapıları size de açık ..Bu yorumun altına da kesin okulda personeldir şeklinde sallamayın... Saygılar 26 Dönem başkanı ..
  • Stella ile ilgili cevap yazan arkadaşlar, ben reklam olsun diye yazmadım. yorum yapan arkadaşlar konuyu kazadan uzaklaştırıp okul yarışına çevirince ben de öğrendiğim bir haberi paylaştım. Siz de yazdıklarımı yalanlamışsınız ama atıyorsunuz. evet 89000 euro olduğu doğru, bunu gizlemiyorlar zaten, bu fiyata rağmen yüzlerce başvuru alıp seçmelere başlamış durumdalar. Diğer okullarda ise adamına göre fiyatlar var, demek ki eğitimde bir standartları yok, kaça tuttururlarsa veriyorlar. hangisi doğru. bence ucuz etin yahnisi olmaz.
  • Nolcak parasiyla degilmi herkez pilot.Iyi ingilizce bilen turist rehberleri garsonlar barmenler bile pilot kursuna gidiyor.Herkez pilot olabilir arkadaslar bukadar buyutmeyin.Zaten amerikada evhanimlari bile pilot lisansi aliyor.Siz ayjetdekilerin nefarki var hepiniz odtu itu ucak muhendisligindenmi mezunsunuz sanki. birsuru acikogretim mezunu egitim aliyor ayjetde hatta lise mezunlarida var o yuzden abartmayin bu olaylari.
  • Beyler Sunexpressle anlaşma filan yapmadığınızı herkes biliyor. Siz kimi kandırıyorsunuz. 89.000€ a millete lisans satacaksınız. Arkasında tip eğitimi varmı? YOK. Peki line eğitimi varmı O DA YOK. E peki sizin diğer uçuş okullarından farkınız ne? Sadece yolunacak kaz bulmada ustasınız.
Hezarfen Havaalanı'ndan kalkan Ayjet'e ait eğitim uçağı Silivri'ye bağlı Değirmenköy mevkiinde tarlaya iniş yaptı.

Yetkililerden edinilen bilgilere göre, uçağın tarlaya yumuşak bir iniş yaptığı, uçakta bulunan Ertaç Uzgur ve Reyhan Sağlam Yurdakul'un yara almadıkları, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Catana tipi uçağın neden tarlaya inmek zorunda kaldığı yapılan teknik incelemelerden sonra tespit edilecek.
AYJET'E AİT EĞİTİM UÇAĞI TARLAYA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Misafir ~ 13 yıl önce
tarkim uçuş okulu adına büyük gecmiş olsun diyorum.asılsız ve bilgisizce lütfen yorum yapmayalım.allah birdaha getirmesin.dualarımız tüm havada uçanlar içindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sizler çok iyi anlamışsınız belli oluyor..yaa telleri söker getirirsiniz yada uçakla amuda kalkmaya çalışırsınız...daha çok fırın ekmek yemeniz lazım...hadi kitap başına :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işte sen bunları anlayamadığın için anca klavyeden yazar durursun küçük dünyanda. devam et ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tel sarar ayjet tel sarar,tel bulamazsa acep ne sarar :)) gerçekten çok kaliteli eğitim veriyor muuşşşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ayjet'in verdiği eğitim çok kalitelidir. Uçuş ve yer dersi hocaları, teknik ekibi, uçakları çok ama çok iyidir. Cahiller boş boş konuşmadan önce araştırmayı öğrensinler. Bu iş çocuk oyuncağı değil merak etmeyin. Kimseyi kara kaşına, kara gözüne oturtmuyorlar oraya. Birde şu parayla oluyor bu işler mevzusu var demi... neyle olacaktı takas yöntemiyle mi? ben sana halımı, koltuğumu vereyim sen beni pilot yap..çok komiksiniz gerçekten...siz bedava bir okul açında adaylar bedava okusun oldu mu? Haliniz içler acısı. Siz saçmalamaya devam edin diğer yandan bu iş kaderinde olan, çok çalışan ve hak eden adamlarda uçmaya devam etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herkes pilot olamaz, neden olamaz biliyormusun? 1-sağlıklı olacaksın. 2-kabiliyetin olacak. 3-ingilizcen ve analitik düşünme yeteneğin olacak. 4-bu işe ayıracak vakit ve nakitin olacak. bütün bunları bir bünyede toplamak herkese nasip olmaz. benim tanıdığım hiç garsondan bozma pilot yok, haa olursada o bu saydıklarıma sahip pilot bir adamdır artık, yani sizin olamadığınız. olamayana üzülürüm, ama sizin gibi fesatına acımam hatta dalgamı geçerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sitede yapılan toplu karalama kampanyasının maksadını anlamış değilim , paramızda çok uçağımızda , canımız isteyince kırıp yenilerini alıyoruz varmı bunda bir terslik ? Lisansları da herkes gibi sınava girerek alıyoruz ! Başka okullar Type eğitimi veriyormuş ,doğrudur verebilirler parasıyla değilmi ? Type Rating eğitimi veren birçok TRTO var gider alırız ...Anlamsız kıskançlığın ve karalamanın gereği yok , gerekli şartları sağlıyorsanız Ayjet'in kapıları size de açık ..Bu yorumun altına da kesin okulda personeldir şeklinde sallamayın... Saygılar 26 Dönem başkanı ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Stella ile ilgili cevap yazan arkadaşlar, ben reklam olsun diye yazmadım. yorum yapan arkadaşlar konuyu kazadan uzaklaştırıp okul yarışına çevirince ben de öğrendiğim bir haberi paylaştım. Siz de yazdıklarımı yalanlamışsınız ama atıyorsunuz. evet 89000 euro olduğu doğru, bunu gizlemiyorlar zaten, bu fiyata rağmen yüzlerce başvuru alıp seçmelere başlamış durumdalar. Diğer okullarda ise adamına göre fiyatlar var, demek ki eğitimde bir standartları yok, kaça tuttururlarsa veriyorlar. hangisi doğru. bence ucuz etin yahnisi olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nolcak parasiyla degilmi herkez pilot.Iyi ingilizce bilen turist rehberleri garsonlar barmenler bile pilot kursuna gidiyor.Herkez pilot olabilir arkadaslar bukadar buyutmeyin.Zaten amerikada evhanimlari bile pilot lisansi aliyor.Siz ayjetdekilerin nefarki var hepiniz odtu itu ucak muhendisligindenmi mezunsunuz sanki. birsuru acikogretim mezunu egitim aliyor ayjetde hatta lise mezunlarida var o yuzden abartmayin bu olaylari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Beyler Sunexpressle anlaşma filan yapmadığınızı herkes biliyor. Siz kimi kandırıyorsunuz. 89.000€ a millete lisans satacaksınız. Arkasında tip eğitimi varmı? YOK. Peki line eğitimi varmı O DA YOK. E peki sizin diğer uçuş okullarından farkınız ne? Sadece yolunacak kaz bulmada ustasınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000