16 Ekim 2010, Cumartesi 15:42:02

AYJET UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Hezarfen Havaalanı'nda eğitim uçuşu yapan Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu'na ait tek motorlu pervaneli eğitim uçağı Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi yakınlarında Uçmakdere Köyü'ne mecburi iniş yaptı.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Arkadaslar, havacılık sektörü içinde olanlar bilir ki ""havada her sey olabilir". Olmayacağının hiç bir garantisi yoktur. Onun içindir ki havacılar birbirlerine kenetlenmiştir/kenetlenmelidir.Bunu da değişik uçuş okullarının gönülden söylediği "geçmiş olsun" dilekleriyle anlıyoruz. Formda atıp tutan arkadaşların havacılıkla alakası olmadığı kesin.. Bunun için biz havacıları anlamayacak ve atıp tutmaya devam edeceklerdir. O gün orada yaşananlar yarın bizlerinde başına gelebilir. Provakasyon amaçlı yapılan yazılara cevap yazmazsak amaçlarına ulasamayacaklar. Arda kardeşimize ve Ayjet ailesine geçmiş olsun.Emniyetli uçuşlar..
  • ı agree with you sir
  • enough of that!
  • yaaa insanlar bıktı artık bu astronot hikayelerinden...ülkede başka sorun kalmamış gibi saçma sapan yazıp duruyorsunuz bu avrupanın orta seviye meslegi için.....kısa kesin
  • camianızdaki kokuşmuşluğu bilmeyen yok...böyle süslü kelime oyunları ile kimi kandırdıgınızı zannediyorsunuz....sen basını hiç takip etmiyorsun sanırın..hep uçuştamısın :))
  • Ayjet i tebrik ederim. Havacılığa yetenekli pilotlar kazandırmışlar. Her zaman olabilecek bu aksilikten de sağ çıkmayı başaran Arda Bey i de kutlar , geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Safety first! Yine de sorumlunun bulunması ve gereken tedbirlerin bir an önce alınmasını dilerim.
  • Öncelikle kazada yaralanan arkadaşımıza ve AYJET camiasına geçmiş olsun.. Yorumlar arasında sadece tartışma çıksın diye yorum yazanlar olduğu gayet açıkken bu kişilere cavap vererek onların amaçlarına ulaşmasına sağlamaktan başka birşey yapılmıyor. Olay ile hiçbir ilgisi olmayan THY uçuş akademisi ve öğrencilerinin bu başlık altında niye anıldığını anlamakta zorluk çekiyorum. Paralı, parasız eğitim alanlar ( thy akademi de eğitim alanlarda hatırı sayılır bir rakamın altına imza atmaktadır) gibi gerçeği yansıtmayan yorumlar ile belki de çok yakın gelecekte aynı ortamda çalışacak pilot adayları arasında gereksiz bir ayrım yaratmamalıyız. Emniyetli uçuşlar dileğiyle..
  • işin cılkını çıkardınız helal olsun size..bu mu yani...alkış
  • Saygıdeğer kaptanlarım ve değerli öğrenci uçucu arkadaşlarım, her haberde olduğu gibi bu haberde de kimlikleri ve niyetlerinin ne olduğu belli olmayan, yaptıkları yorumlardan dolayı insanlıklarından şüphe ettiğim birçok kişi atıp tutmuştur. Havacılık kültürü almış olan bizlere bu insanların seviyesine inmek olsa olsa onlara kazanç sağlamış olur.Biz hayatımızı bu işe adamış insanlar olarak yapmamız gereken yorum bile yapmadan sadece gülüp geçmektir.Birgün hayatlarının belki de en kötü günlerinde onları ulaşmaları gereken yerlere bizler ulaştıracağız,bizler görevimizi yapmanın huzurunu yaşarken onlar belki utanırlar.Arda kardeşimizin sağlığının iyi olması en büyük sevincimizdir.Ayjet ailesinden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimle

Anadolu Yıldızları (AYJET) Uçuş Okulu'na ait eğitim uçağının bugün saat 13.30'da planlı eğitim uçuşu için Büyükçekmece Gölü kenarındaki Hezarfen Havaalanı'ndan havalandı. Arda Saçan isimli kursiyer, Tekirdağ'daki uçuş bölgesine gitti. Uçuş sırasında motor arıza olduğunu farkeden kursiyer, Şarköy İlçesi'nin Uçmakdere Köyü ile Kumbağ Beldesi arasında, Işıklar Mevkii'ndeki düz araziye mecburi iniş yaptı.

Uçağı terk eden Arda Saçan, en yakındaki Çorlu Havalimanı Kulesi ile irtibata geçerek mecburi iniş yaptığını bildirdi. Daha sonra uçuş okulundaki öğretmenlerini durumdan haberdar eden Saçan, olayla ilgili bilgi verdi.

Olay yerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Kursiyer ise sağlık kontrollerinin yapılması için Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

AYJET UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (121)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar, havacılık sektörü içinde olanlar bilir ki ""havada her sey olabilir". Olmayacağının hiç bir garantisi yoktur. Onun içindir ki havacılar birbirlerine kenetlenmiştir/kenetlenmelidir.Bunu da değişik uçuş okullarının gönülden söylediği "geçmiş olsun" dilekleriyle anlıyoruz. Formda atıp tutan arkadaşların havacılıkla alakası olmadığı kesin.. Bunun için biz havacıları anlamayacak ve atıp tutmaya devam edeceklerdir. O gün orada yaşananlar yarın bizlerinde başına gelebilir. Provakasyon amaçlı yapılan yazılara cevap yazmazsak amaçlarına ulasamayacaklar. Arda kardeşimize ve Ayjet ailesine geçmiş olsun.Emniyetli uçuşlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ı agree with you sir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
enough of that!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaaa insanlar bıktı artık bu astronot hikayelerinden...ülkede başka sorun kalmamış gibi saçma sapan yazıp duruyorsunuz bu avrupanın orta seviye meslegi için.....kısa kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
camianızdaki kokuşmuşluğu bilmeyen yok...böyle süslü kelime oyunları ile kimi kandırdıgınızı zannediyorsunuz....sen basını hiç takip etmiyorsun sanırın..hep uçuştamısın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ayjet i tebrik ederim. Havacılığa yetenekli pilotlar kazandırmışlar. Her zaman olabilecek bu aksilikten de sağ çıkmayı başaran Arda Bey i de kutlar , geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Safety first! Yine de sorumlunun bulunması ve gereken tedbirlerin bir an önce alınmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle kazada yaralanan arkadaşımıza ve AYJET camiasına geçmiş olsun.. Yorumlar arasında sadece tartışma çıksın diye yorum yazanlar olduğu gayet açıkken bu kişilere cavap vererek onların amaçlarına ulaşmasına sağlamaktan başka birşey yapılmıyor. Olay ile hiçbir ilgisi olmayan THY uçuş akademisi ve öğrencilerinin bu başlık altında niye anıldığını anlamakta zorluk çekiyorum. Paralı, parasız eğitim alanlar ( thy akademi de eğitim alanlarda hatırı sayılır bir rakamın altına imza atmaktadır) gibi gerçeği yansıtmayan yorumlar ile belki de çok yakın gelecekte aynı ortamda çalışacak pilot adayları arasında gereksiz bir ayrım yaratmamalıyız. Emniyetli uçuşlar dileğiyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işin cılkını çıkardınız helal olsun size..bu mu yani...alkış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Saygıdeğer kaptanlarım ve değerli öğrenci uçucu arkadaşlarım, her haberde olduğu gibi bu haberde de kimlikleri ve niyetlerinin ne olduğu belli olmayan, yaptıkları yorumlardan dolayı insanlıklarından şüphe ettiğim birçok kişi atıp tutmuştur. Havacılık kültürü almış olan bizlere bu insanların seviyesine inmek olsa olsa onlara kazanç sağlamış olur.Biz hayatımızı bu işe adamış insanlar olarak yapmamız gereken yorum bile yapmadan sadece gülüp geçmektir.Birgün hayatlarının belki de en kötü günlerinde onları ulaşmaları gereken yerlere bizler ulaştıracağız,bizler görevimizi yapmanın huzurunu yaşarken onlar belki utanırlar.Arda kardeşimizin sağlığının iyi olması en büyük sevincimizdir.Ayjet ailesinden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000