22 Kasım 2009, Pazar 16:45:50

AYHAN KARTAL'DAN SÜRPRİZ KARAR!

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) Genel Başkanı Ayhan Kartal’ın sağlık gerekçeleri nedeniyle istifa ettiği ancak yönetim tarafından istifanın kabul edilmediği öğrenildi.
  • Arkadaslar kimse kusura bakmasin. Ben de sesimi cikarmadan o koltukta otursam beni de herkes sever. 2002 yilindan bu yana hangi hava hadisesinde hangi kontrolorun yaninda olmus dernek. Isparta da dusen yolcu ucaginin mahkesi devam ediyor. Kaza sirasinda orada gorev yapan arkadas mahkemede yargilaniyor. Nerede destek. Yok. Bugun kimin derecesini alsam acaba diye el ovusturan Genel Mudurlukteki arkadaslarin(!) hangisine dernek olarak, baskan olarak ne soylendi bugune kadar. Ayhan Kartal olsa olsa Yonetimin baskani olur. ATCOlarin degil.
  • zor bırakırsın sen o koltuğu... ne de olsa elinde tuttuğun gücün farkındasın...
  • Ayhancığım ben ve kızın mesleğine ne kadar saygı duyduğunu ve sahip çıktığına en yakın şahitleriz .Sağlık nedenlerinin olmasına rağmen,tekrardan TATCA başkanlığına geri dönmeni destekliyoruz her zaman yanındayız.Seni destekleyen arkadaşlarını yarı yolda bırakmadın. Seninle gurur duyuyoruz.Seni seviyoruz.
  • Gercekten gorevinde kalmana tum ATCO'lar adina sevindim.Umarim saglik sorunun duzelir ve eski formuna donersin.Camianin sana ihtiyaci var
  • Anneni seviyorsan bırakma,kıskananlar sevinmesin....
  • Ayhan Kartal söylendiği gibi sadece İstanbulun değil hepimizin başkanıdır ,zaman zaman bazı üyelerin diğer şubelerin davranışlarına kızarak şubeleri kapatalım söylemlerine şiddetle karşı çıkmış ve bu doğrultuda canla başla özveriyle siz sıcacık yataklarınızda yatarken o nöbetten çıkıp dernekte çalışmaya devam etmiş bizler için onun bunun peşinde koşturmuş,tuttuğunu koparan ve haklarımız için korkmadan konuşan bir başkandır saygısızlık etmeyin...
  • efsane başkan yola devam....
  • Ayhan Bey'in istifa kararından vazgeçmesi oldukça sevindirici bir haber. Gerekçeye tamamıyla katılıyorum, ATCO'ların özellikle bu döenmede böyle bir istifadan olumsuz etkileneceğini düşünüyordum. Başılar diliyorum.
  • umarım ayhan abimiz en kısa zamanda sağlık sorununun üstesinden gelir
  • sayin baskanim seni bırakmayiz gorevinde kaldigin yerden deva edip basarili olmani dileriz

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) Genel Başkanı Ayhan Kartal uzun yıllardır devam ettiği görevinden istifa etmek istediğini yönetim kurulu üyelerine bildirdi. Sağlık sorunları nedeniyle istifa etmek istediği belirten Kartal, yönetimden ve üyelerden gelen yoğun baskı sonrası aldığı istifa kararından vazgeçmek zorunda kaldı.

AirportHaber’e konuşan TATCA Genel Başkanı Ayhan Kartal, “Sağlık nedenlerinden dolayı istifa etmek istedim. Ancak kontrolörler olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım “Bu yola birlikte çıktık en azından genel kurula kadar beraber olalım” dediler. Bende kararımdan vazgeçtim. 2011 yılına kadar görevimin başındayım. Genel kurul zamanı durumu değerlendirip ona göre yeniden aday olup olmayacağıma karar vereceğim” dedi.

Ayhan Kartal, 2002 yılından bu yana TATCA Genel Başkanlığı yapıyor.

©AirportHaber.com

AYHAN KARTAL'DAN SÜRPRİZ KARAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar kimse kusura bakmasin. Ben de sesimi cikarmadan o koltukta otursam beni de herkes sever. 2002 yilindan bu yana hangi hava hadisesinde hangi kontrolorun yaninda olmus dernek. Isparta da dusen yolcu ucaginin mahkesi devam ediyor. Kaza sirasinda orada gorev yapan arkadas mahkemede yargilaniyor. Nerede destek. Yok. Bugun kimin derecesini alsam acaba diye el ovusturan Genel Mudurlukteki arkadaslarin(!) hangisine dernek olarak, baskan olarak ne soylendi bugune kadar. Ayhan Kartal olsa olsa Yonetimin baskani olur. ATCOlarin degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zor bırakırsın sen o koltuğu... ne de olsa elinde tuttuğun gücün farkındasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ayhancığım ben ve kızın mesleğine ne kadar saygı duyduğunu ve sahip çıktığına en yakın şahitleriz .Sağlık nedenlerinin olmasına rağmen,tekrardan TATCA başkanlığına geri dönmeni destekliyoruz her zaman yanındayız.Seni destekleyen arkadaşlarını yarı yolda bırakmadın. Seninle gurur duyuyoruz.Seni seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gercekten gorevinde kalmana tum ATCO'lar adina sevindim.Umarim saglik sorunun duzelir ve eski formuna donersin.Camianin sana ihtiyaci var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anneni seviyorsan bırakma,kıskananlar sevinmesin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ayhan Kartal söylendiği gibi sadece İstanbulun değil hepimizin başkanıdır ,zaman zaman bazı üyelerin diğer şubelerin davranışlarına kızarak şubeleri kapatalım söylemlerine şiddetle karşı çıkmış ve bu doğrultuda canla başla özveriyle siz sıcacık yataklarınızda yatarken o nöbetten çıkıp dernekte çalışmaya devam etmiş bizler için onun bunun peşinde koşturmuş,tuttuğunu koparan ve haklarımız için korkmadan konuşan bir başkandır saygısızlık etmeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
efsane başkan yola devam....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ayhan Bey'in istifa kararından vazgeçmesi oldukça sevindirici bir haber. Gerekçeye tamamıyla katılıyorum, ATCO'ların özellikle bu döenmede böyle bir istifadan olumsuz etkileneceğini düşünüyordum. Başılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
umarım ayhan abimiz en kısa zamanda sağlık sorununun üstesinden gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayin baskanim seni bırakmayiz gorevinde kaldigin yerden deva edip basarili olmani dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000