25 Kasım 2012, Pazar 08:48:27

AYDINLILARDAN HAVALİMANII TEPKİSİ!

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Ege’de devam eden ve 2013 yılı içinde tamamlanacak yatırımlar içerisinde yer almayan Aydın Çıldır Havalimanı’nın uçuşlara açılabilmesi konusunda bilgi istedi.
  • çıldır karsta değilmiydi arkadaş..neyse ne..aydına önce bir bekçi atanmış,planlamcı ve insan kaynakları demişler,olmamış yönetici,muhasebeci,açcı,bakmışlar olmamış bbütçe aşmış önce bekşi shut altı..fıkrası gerçek olmuş..
  • bılındıgı uzere cıldır hv alanı, dhmi tarafından pılot yetıştırılmek uzere THY na kıralanmış ve ışletılmesıde onlara bırakılmıştı.. THY da kendı ıhtyclarına uygun şekılde restorasyonu nu yaparak once kendı ıhtyacı ıcn ,sonrada uluslarası pılot ıhtıyacını karsılamak amacıyla faalıyetını surdurecektı..bu gelışmeler uzerıne de aydın tıcaret odası vede yore ılerı gelenlerı memnunıyetlerını belırtmışlerdı..THY nın orada başlatmış oldugu ınşaat vede restorasyon faalıyetlerıın durumuna gore vede ınış pıstı ıle bırlıkte teknık donanım hazır hale getırılmışse, SHGM den ınış ıcın, THY den ıse meydanın kullanılmasına yonelık gereklı ıznler alınırsa oraya uygun performansta ucaklar, o meydana ınış kalkışi yapabılrler..ayrıca 45 dk mesafede adnan mend hv lımn varken oraya buyk yatırımların yapılmasının da bence anlamı vede geregıde yoktur.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bosnalı, önceki gün gazetelerde yayınlanan “Ege’ye Büyük Piyango” başlıklı habere dikkat çekti. 

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, “Haberde Ulaştırma Bakanlığı 2013 yılı bütçesinden derlenen bilgilere göre; Ege’de devam eden ve 2013 yılı içinde tamamlanacak yatırımlar içerisinde yer liman Havayolları başlığının altında İzmir - Çeşme (Alaçatı) Stol Havalimanı, İzmir Vecihi Hürkuş (Kaklıç) Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı apron ve Taksi Yolları yapımı, Zafer Havalimanı ve Milas - Bodrum havalimanlarının tamamlanmasıyla ilgili bilgiler yer alırken, Aydın Çıldır Havalimanının uçuşlara açılabilmesi için herhangi bir bilgi olmadığını gördük. Bu bilgiler çerçevesinde Ulaştırma Bakanlığı’nın Aydın Çıldır Havalimanı unutmuş olabileceğini veya Aydın Çıldır Havalimanı için 2013 yılı bütçesinden herhangi bir pay ayrılmamış olduğunu düşünmekteyiz. Bu konu hakkında gerekli yerlere ulaşarak Aydın Çıldır Havalimanımızın bütçede yer alıp almadığı hakkında tüm Aydın’ımızın bilgilendirilmesini istiyoruz” dedi.

AYDINLILARDAN HAVALİMANII TEPKİSİ!

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
çıldır karsta değilmiydi arkadaş..neyse ne..aydına önce bir bekçi atanmış,planlamcı ve insan kaynakları demişler,olmamış yönetici,muhasebeci,açcı,bakmışlar olmamış bbütçe aşmış önce bekşi shut altı..fıkrası gerçek olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
bılındıgı uzere cıldır hv alanı, dhmi tarafından pılot yetıştırılmek uzere THY na kıralanmış ve ışletılmesıde onlara bırakılmıştı.. THY da kendı ıhtyclarına uygun şekılde restorasyonu nu yaparak once kendı ıhtyacı ıcn ,sonrada uluslarası pılot ıhtıyacını karsılamak amacıyla faalıyetını surdurecektı..bu gelışmeler uzerıne de aydın tıcaret odası vede yore ılerı gelenlerı memnunıyetlerını belırtmışlerdı..THY nın orada başlatmış oldugu ınşaat vede restorasyon faalıyetlerıın durumuna gore vede ınış pıstı ıle bırlıkte teknık donanım hazır hale getırılmışse, SHGM den ınış ıcın, THY den ıse meydanın kullanılmasına yonelık gereklı ıznler alınırsa oraya uygun performansta ucaklar, o meydana ınış kalkışi yapabılrler..ayrıca 45 dk mesafede adnan mend hv lımn varken oraya buyk yatırımların yapılmasının da bence anlamı vede geregıde yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000