06 Şubat 2017, Pazartesi 09:04:19

Aydın'da havaalanı için kampanya

Aydınlılar, yıllardır hayalini kurduğu Çıldır Havaalanı’nın sivil uçuşlara açılması için sosyal medyada kampanya başlattı. ‘Aydın Çıldır Havalimanı’na Bir Gün Türk Hava Yolları Uçağı Mutlaka İnecek’ başlıkla başlatılan kampanyaya tüm kesimden vatandaşlar destek verdi.
  • Bu iş kısa bir yüksek hızlı tren hattına bakar. Yap Aydın'dan İzmir'e YHT hattı. Herkes sevinsin.
  • Ne bir günü, hergün THY uçağı iniyor oraya. :)
  • Sevgili Aydın'lı hemşerilerim, Çıldır havalimanına sahip çıkmak istiyorsanız sivil havacılık şirketlerine çağrı yapın gerekirse kendi kuracağınız bir şirket ile içhat uçuşlarına başlayınız. Aydın için en önemli yol kesinlikle demiryolu olduğu gerçeğinden hareketle gerekli yatırımları almaya çalışınız.Basında çıkan haberlere itibar etmeyiniz. Muhabbetle kalınız.
  • Bu kadar apdalca bir fikir görmedim. Aydın a kim uçacak güldürmeyin beni. Izmir Adnan Menderes Havalimani neyinize yetmiyor. Uçmak isteyen Aydınlılarda gitsin ordan uçsun!
  • İstanbulda arabayla havalimanı kapısından girene kadar yarım saat geçtiğini gördüm ben. Adamlar 45 dk da havalimanına gidiyorlar bir de hala yok uzak yok bilmem ne bik bik yapıyorlar.
  • Kendim Aydınlıyım ama Yahu bu ne saçmalık. Nereye uçacak ki New York'a mı? Ya İstanbul ya da Ankara belki olur. Ucube saatlere maksimum birer uçuş koyarlar, saati uymayan pekçok kişi 1 saat ötedeki İzmir' e geçer. Doluluk düşer ve uçuşlar kalkar... Yapılan onca gereksiz istihdamda bize ekstra vergi olarak geri gelir.
  • adam gibi bir ülkede adam gibi bir tren altyapısı olur. aydınlı 1 saaatte adb'ye ulaşır. her yere yol ve havalimanı yapan devlet-i aliyyeniz bir tren yapamadı şu ülkeye gitti. gele gele pendik'e kadar gelen hızlı treni ve vagonlarının yarısı çalışmayan marmaray'da yapılan israfı bir kenara bırakırsak. uzun lafın kısası, 3-4 tane ulusal havalimanının ortasındaki aydın'a tarifeli uçuş GE-REK-SİZdir. günde 3 tane IST-SAW için ettiğiniz pekmez dökmeye yetmez.
  • Doğuda herhangi bir millet vekilini bırak muhtar bile tayin yaptırırken bizim aydın siyasileri dhmi de bir tayin yaptıramazken Aydın'da havaalanına mı faaliyete geçirtecekler pehhh
  • 45 dakika mesafede Adna Menderes havalimanı varken, halizırda Aydındaki havalimanın pisti yolcu uçağı inişine uygun değilken bu talep oldukça lüks. bunun yerine izmirdeki havalimanına aydından hızlı ulaşımı sağlayacak raylı sistem entegre edilse çok daha efektif ve kullanışlı olur. bunlara ilaveten aydındaki havalimanının güzel bir misyonu da var. bayrak taşıyıcı firma Türk havayollarına pilo yetiştiriyor. aydın halkı bununla övünmeli bence
  • Trabzon Rize arasida 1 saat ama Rizeye Aydina yapilacak havaalaninin 10 kati fazla masrafla denuz doldurularak hava alani yapiliyor.Mesele bos yatirim degil mesele niyet.Yapmak isteyen yapar.Aydin 1 milyonluk turizm kenti olarak bunu hak ediyor.

Ege Bölgesi’nin en önemli kentlerinden biri olan Aydın’da vatandaşlar, Çıldır Havaalanı ile ilgili taleplerini sosyal medyaya taşıdı.

Efeler ilçesindeki Çıldır Havaalanı’nın sivil uçuşlara açılmasını isteyen vatandaşlar, ‘Aydın Çıldır Havalimanı’na Bir Gün Türk Hava Yolları Uçağı Mutlaka İnecek’ başlıklı kampanya başlattı. Sosyal medyada kısa sürede yoğun ilgi gören ve her kesimden vatandaşın destek verdiği kampanya, kentte en çok konuşulan konuların başında yer aldı.  

Aydın’ın sanayi, tarım, turizm ve üniversite kenti olduğu vurgusunu yapan vatandaşlar, havaalanın Aydın için bir ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Aydın'da havaalanı için kampanya

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

yht ~ 7 yıl önce
Bu iş kısa bir yüksek hızlı tren hattına bakar. Yap Aydın'dan İzmir'e YHT hattı. Herkes sevinsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kampanya başarılı ~ 7 yıl önce
Ne bir günü, hergün THY uçağı iniyor oraya. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selami Kartal ~ 7 yıl önce
Sevgili Aydın'lı hemşerilerim, Çıldır havalimanına sahip çıkmak istiyorsanız sivil havacılık şirketlerine çağrı yapın gerekirse kendi kuracağınız bir şirket ile içhat uçuşlarına başlayınız. Aydın için en önemli yol kesinlikle demiryolu olduğu gerçeğinden hareketle gerekli yatırımları almaya çalışınız.Basında çıkan haberlere itibar etmeyiniz. Muhabbetle kalınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xy ~ 7 yıl önce
Bu kadar apdalca bir fikir görmedim. Aydın a kim uçacak güldürmeyin beni. Izmir Adnan Menderes Havalimani neyinize yetmiyor. Uçmak isteyen Aydınlılarda gitsin ordan uçsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
İstanbulda arabayla havalimanı kapısından girene kadar yarım saat geçtiğini gördüm ben. Adamlar 45 dk da havalimanına gidiyorlar bir de hala yok uzak yok bilmem ne bik bik yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Kendim Aydınlıyım ama Yahu bu ne saçmalık. Nereye uçacak ki New York'a mı? Ya İstanbul ya da Ankara belki olur. Ucube saatlere maksimum birer uçuş koyarlar, saati uymayan pekçok kişi 1 saat ötedeki İzmir' e geçer. Doluluk düşer ve uçuşlar kalkar... Yapılan onca gereksiz istihdamda bize ekstra vergi olarak geri gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ge-rek-siz ~ 7 yıl önce
adam gibi bir ülkede adam gibi bir tren altyapısı olur. aydınlı 1 saaatte adb'ye ulaşır. her yere yol ve havalimanı yapan devlet-i aliyyeniz bir tren yapamadı şu ülkeye gitti. gele gele pendik'e kadar gelen hızlı treni ve vagonlarının yarısı çalışmayan marmaray'da yapılan israfı bir kenara bırakırsak. uzun lafın kısası, 3-4 tane ulusal havalimanının ortasındaki aydın'a tarifeli uçuş GE-REK-SİZdir. günde 3 tane IST-SAW için ettiğiniz pekmez dökmeye yetmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilgi sahibi ~ 7 yıl önce
bilgi sahibi olmadan fikir sahibisiniz yine bay ge-rek-siz, aydın-izmir arası gayette tren mevcut, hatlar yenilendi hızlı tren yapılamayacak kadar durak ve sarp geçitler mevcut yolda. 3-4 tane ulusal havalimanı neresi? adb 80 km / dnz 182 km / bjv ve dlm ??? gerçekten GE-REK-SİZ olmuş yorumun
Nazilli ~ 7 yıl önce
Doğuda herhangi bir millet vekilini bırak muhtar bile tayin yaptırırken bizim aydın siyasileri dhmi de bir tayin yaptıramazken Aydın'da havaalanına mı faaliyete geçirtecekler pehhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAFİR ~ 7 yıl önce
45 dakika mesafede Adna Menderes havalimanı varken, halizırda Aydındaki havalimanın pisti yolcu uçağı inişine uygun değilken bu talep oldukça lüks. bunun yerine izmirdeki havalimanına aydından hızlı ulaşımı sağlayacak raylı sistem entegre edilse çok daha efektif ve kullanışlı olur. bunlara ilaveten aydındaki havalimanının güzel bir misyonu da var. bayrak taşıyıcı firma Türk havayollarına pilo yetiştiriyor. aydın halkı bununla övünmeli bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
efe ~ 7 yıl önce
Trabzon Rize arasida 1 saat ama Rizeye Aydina yapilacak havaalaninin 10 kati fazla masrafla denuz doldurularak hava alani yapiliyor.Mesele bos yatirim degil mesele niyet.Yapmak isteyen yapar.Aydin 1 milyonluk turizm kenti olarak bunu hak ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000