31 Mart 2009, Salı 08:48:08

"Ayağı kırık olmasaydı..."

Helikopter enkazından yaralı olarak çıkan gazeteci İsmail Güneş, koltuğu kızak yaparak yaklaşık 500 metre gitti... Ancak kırık ayağı mucizeyi engelledi...
  • Çok film izliyorsun arkadaşım. Ölen insana istediğim gibi dilekte bulunurum. senin zihniyetindeki insanlar değil mi zaten bizi bir türlü ilerletemeyen! Rahat olun günlük yaşamımıza müdahale etmeyin...
  • ya burda bari sacmalama arkadasim ,senin gibi zihniyete sahip insalar bu ulkede hukum surdugu icin bu arkadasimiz vefat etti.ne ilgisi var simdi topragi bololsun ile gayri muslimligin ,bu ne sacma bir dusunce .dikkat edelimmis,etmezsek nolcak arkadasim ,senmi karar vereceksin kimin nasi konusacagina ,adamin asabini bozmayin be böyle sacma seyler yazarak.
  • Topragi bol olsun diye gayri müslimlere denir. vefat eden kardesimiz müslümandi. Allah rahmet eylesin dersek uygun olur. Allah cektigi aciyi günahlarina kefaret etsin ve gani gani rahmet eylesin.
  • göz göre göre ölüm bu olsa gerek...kazayı duyunca he buldular ha bulacaklar diye saatlerce heberlere kilitlendik..gittikç azaldı ümitlerimiz...ama muhabir arkadaşın cesedinini bulunamaması ve askerligini komanda olarak yapması hep bir umuttu bizm için...bi yere sıgındı çıkacak dedik...ama zaman hep uzadı...ne kadar yaşadı ne kadar dayandı bilinmez...ama ölümün soguk yüzü bu olsa gerek...tarif edilemez bir acı yaşıyorum...sanırım telefon konuşmasını duymak,bir insanın bir an önce yardım gelmesi için ısrar etmesi...mekanları cennet olsun...allah aile lerine sabır versin...umarım aydınlanır gerçekler
  • yazıklar olsun göz göre göre bir insan öldü ve elimiz kolumuz bağlandı ne kadar acıdır yaşama şansı bu kadar yüksek olan bu insanın kurtarılamaması ve çırpınarak ölmesi yüreğimiz dağlandı ama devlet sağolsun böyle oldu toprağı bol olsun..
  • 112 YEDE GÜVEN YOK.YAZIKLAR OLSUN
  • İsteyip te beklediği yardımın gelmiyeceğini anlayınca kendi başının çaresine bakmaya çalışmış. Telefonlarına karşın onun yerini saptıyamıyanlar utansın.
  • Ne kadar üzücü.Birde kazadan sonra olanlar.Sorumsuzluklar,yanlışlıklar komedisi.Yarın tüm olanlar unutulacak,unutturulacak.İleride bir gün olacak yeni bir kazaya kadar.Sonra gene aynı şahıslar karşımıza geçip yanlış birşeyler anlatacaklar.Bundan öncekilerde olduğu gibi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu geçen çarşamba günü Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götürürken Keş Dağı'nda düşen helikopterden sağ kurtularak olayı haber veren gazeteci İsmail Güneş için süren umutlu bekleyiş maalesef sona erdi. Dün cesedine ulaşılan Güneş'in kaza yerinden oldukça uzak bir yerde bulunması genç gazetecinin ölüme meydan okuduğunun da göstergesiydi.

Helikopter enkazının bulunduğu yere 500 metreyi aşkın uzaklıkta bir kaya oyuğunda bulunan İsmail Güneş'in bacağı kırıldığı için helikopter koltuğunu kızak haline getirdiği ve yokuş aşağı kaydığı ortaya çıktı.

Askerliğini komando olarak yapan gazeteci Güneş'in enkaz bölgesinden kurtulma amacıyla ayrıldığı ancak aşırı kan kaybı sonucu daha fazla ilerleyemediği belirlendi. Eksi 30 derece soğuk kan kaybıyla birleşince Güneş'in mucizeyi başarması da imkansız hale geldi. Jandarma Özel Harekat Arama Kurtarma Timleri tarafından yüzü karlarla örtülü olarak bulunan Güneş'in cenazesi kaza bölgesinden alınarak Göksun'a götürüldü. Cenaze daha sonra Sivas'a gönderildi. Güneş'in arkadaşları, her koşulda güçlü kimliğinin ortaya çıktığına dikkat çekerek, "Eğer yaşamak için yüzde 1 şansı olsaydı, mutlaka başarırdı" dedi.

 

"Ayağı kırık olmasaydı..."

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Çok film izliyorsun arkadaşım. Ölen insana istediğim gibi dilekte bulunurum. senin zihniyetindeki insanlar değil mi zaten bizi bir türlü ilerletemeyen! Rahat olun günlük yaşamımıza müdahale etmeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya burda bari sacmalama arkadasim ,senin gibi zihniyete sahip insalar bu ulkede hukum surdugu icin bu arkadasimiz vefat etti.ne ilgisi var simdi topragi bololsun ile gayri muslimligin ,bu ne sacma bir dusunce .dikkat edelimmis,etmezsek nolcak arkadasim ,senmi karar vereceksin kimin nasi konusacagina ,adamin asabini bozmayin be böyle sacma seyler yazarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Topragi bol olsun diye gayri müslimlere denir. vefat eden kardesimiz müslümandi. Allah rahmet eylesin dersek uygun olur. Allah cektigi aciyi günahlarina kefaret etsin ve gani gani rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
göz göre göre ölüm bu olsa gerek...kazayı duyunca he buldular ha bulacaklar diye saatlerce heberlere kilitlendik..gittikç azaldı ümitlerimiz...ama muhabir arkadaşın cesedinini bulunamaması ve askerligini komanda olarak yapması hep bir umuttu bizm için...bi yere sıgındı çıkacak dedik...ama zaman hep uzadı...ne kadar yaşadı ne kadar dayandı bilinmez...ama ölümün soguk yüzü bu olsa gerek...tarif edilemez bir acı yaşıyorum...sanırım telefon konuşmasını duymak,bir insanın bir an önce yardım gelmesi için ısrar etmesi...mekanları cennet olsun...allah aile lerine sabır versin...umarım aydınlanır gerçekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yazıklar olsun göz göre göre bir insan öldü ve elimiz kolumuz bağlandı ne kadar acıdır yaşama şansı bu kadar yüksek olan bu insanın kurtarılamaması ve çırpınarak ölmesi yüreğimiz dağlandı ama devlet sağolsun böyle oldu toprağı bol olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
112 YEDE GÜVEN YOK.YAZIKLAR OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İsteyip te beklediği yardımın gelmiyeceğini anlayınca kendi başının çaresine bakmaya çalışmış. Telefonlarına karşın onun yerini saptıyamıyanlar utansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne kadar üzücü.Birde kazadan sonra olanlar.Sorumsuzluklar,yanlışlıklar komedisi.Yarın tüm olanlar unutulacak,unutturulacak.İleride bir gün olacak yeni bir kazaya kadar.Sonra gene aynı şahıslar karşımıza geçip yanlış birşeyler anlatacaklar.Bundan öncekilerde olduğu gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000