19 Ekim 2014, Pazar 08:02:10

AVRUPA UÇUŞLARI KAYSERİ'Yİ DE UÇURUR

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, direkt veya aktarmalı olarak Avrupa bağlantılı uçuşlar yapılmasının şehrin turizmini önemli ölçüde olumlu etkileyeceğini söyledi.
  • Kayseri'yi bilmeyenler yorum yapıyor ve hatalı bilgiler veriliyor.Erciyes kayak merkezine yaklaşık 300 million EURO yatırım yapılıyor. Yatırımların yarıdan fazlası tamamlandı. Ayrıca kayak merkezine bir kısmı 5 yıldız kalanı lüx butik oteller olmak üzere 22 otel yapılıyor. Şu an 7-8 tanesi aynı anda bitmek üzere. Makro planın devreye girmesi ile hemen hemen aynı dönemlerde yapına başlanmıştı.Bir kısım otel yatırımcısı yabancı yatırımcı. Bu otel yatırımcılarının girişimleri dahi önemli bir getiri sağlar. Kayseri için anlık gelişme bekleyin derim.Bu yıl az olsa da seneye ciddi bir turist talebi olur. Kültür turları ile ilgi gelişmeler de olumlu.
  • Kayak merkezi yerli imkanlarla yapilacak bir hamle olsa anlayacagim ama teleferiginden tutun kayak yapilan pistleri düzelten makinalar ve kar yagdirma makinalarina kadar hepsini ithal etmeniz gerekiyor ve bunlar maliyeti cok yüksek geeksenimler. Kaldiki kayak merkezi yapilmis olsa bile yerli halk yerine devletin verdigi sermaye destegiyle sirf ucuzcu yabanci turistler icin yapildigi ortada. Bana kalirsa kis turizmi yerine kültür turizmine önem verilmeli. Yerli imkanlari daha fazla ve verimli kullanarak daha cok yapilabilecek sey var bu ülkede. Saygilar.
  • Oha ! Turistler kayserinin neresini ziyaret edicekler ? Pastirmami yicekler ?biraz realistik olun !!!!!
  • Sehrinizde bir bira icecek pub bile yok..Turist sadece kayak yapmak icin gelmiyor!! Ilk once sehirdeki sosyal hayati canlandirmaninz gerek turrist cekebilmek icin..
  • Keşke gerçek daha güzel falan bi fotoğraf koymaydınız, sanırım eski terminalden kalan son fotoğrafı arşivden çıkartmış arkadaşlar :))

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, direkt veya aktarmalı olarak Avrupa bağlantılı uçuşlar yapılmasının şehrin turizmini önemli ölçüde olumlu etkileyeceğini söyledi.

Vali Düzgün, Erciyes Kayak Merkezi'ndeki yatırımlardan sonra Almanya ve Hollanda başta olmak üzere çok sayıda turist kafilesinin geleceğini ifade etti.

Vali Orhan Düzgün, başta Avrupa olmak üzere yabancı ülkelerdeki turizm acenteleriyle görüşmeler yaptıklarını belirterek, "Erciyes Kayak Merkezi'ndeki son yatırımlarla birlikte şehrimize kayak için gelmeyi düşünen yabancı turist sayısı arttı. Bunu, yabancı ülkelerdeki turizm acentelerinden öğreniyoruz. Şu an bile Almanya ve Hollanda başta olmak üzere çok sayıda ülkeden turist kafilelerinin geleceği bilgisi aldık. Kayak sezonunun açılmasıyla birlikte bunu göreceğiz." dedi.

Şehirlerdeki turizmin gelişmesinde üç ana unsurun önemine işaret eden Vali Düzgün, şunları söyledi: "Turizmin gelişmesinde ulaşım, konaklama ve tanıtım önemli etkendir. Ulaşım noktasında, insanların bölgeye gelmelerinin kolaylaşması gerekir. Bunun için havayoluyla ulaşım önemlidir. Kayseri'ye günlük 30 kadar uçak seferi düzenleniyor. Farklı havayolları şirketleri de uçak seferleri başlatıyor. Bu, kayak merkezi durumuna gelen Kayseri için önemlidir. Özellikle Avrupa bağlantılı uçuşlar, şehrimize gelen turist sayısını arttıracaktır." (Zaman)

AVRUPA UÇUŞLARI KAYSERİ'Yİ DE UÇURUR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kayseri'yi bilmeyenler yorum yapıyor ve hatalı bilgiler veriliyor.Erciyes kayak merkezine yaklaşık 300 million EURO yatırım yapılıyor. Yatırımların yarıdan fazlası tamamlandı. Ayrıca kayak merkezine bir kısmı 5 yıldız kalanı lüx butik oteller olmak üzere 22 otel yapılıyor. Şu an 7-8 tanesi aynı anda bitmek üzere. Makro planın devreye girmesi ile hemen hemen aynı dönemlerde yapına başlanmıştı.Bir kısım otel yatırımcısı yabancı yatırımcı. Bu otel yatırımcılarının girişimleri dahi önemli bir getiri sağlar. Kayseri için anlık gelişme bekleyin derim.Bu yıl az olsa da seneye ciddi bir turist talebi olur. Kültür turları ile ilgi gelişmeler de olumlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kayak merkezi sacma ~ 9 yıl önce
Kayak merkezi yerli imkanlarla yapilacak bir hamle olsa anlayacagim ama teleferiginden tutun kayak yapilan pistleri düzelten makinalar ve kar yagdirma makinalarina kadar hepsini ithal etmeniz gerekiyor ve bunlar maliyeti cok yüksek geeksenimler. Kaldiki kayak merkezi yapilmis olsa bile yerli halk yerine devletin verdigi sermaye destegiyle sirf ucuzcu yabanci turistler icin yapildigi ortada. Bana kalirsa kis turizmi yerine kültür turizmine önem verilmeli. Yerli imkanlari daha fazla ve verimli kullanarak daha cok yapilabilecek sey var bu ülkede. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Oha ! Turistler kayserinin neresini ziyaret edicekler ? Pastirmami yicekler ?biraz realistik olun !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
38 ~ 9 yıl önce
turistler nereyi gezeceğini senden iyi biliyor arkadaşım. ama senin canın pastırmayı yemek isterse bekleriz...
Mozart ~ 9 yıl önce
Sehrinizde bir bira icecek pub bile yok..Turist sadece kayak yapmak icin gelmiyor!! Ilk once sehirdeki sosyal hayati canlandirmaninz gerek turrist cekebilmek icin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Keşke gerçek daha güzel falan bi fotoğraf koymaydınız, sanırım eski terminalden kalan son fotoğrafı arşivden çıkartmış arkadaşlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000