26 Şubat 2010, Cuma 09:01:05

Avrupa Askeri Hava Nakliye Komutanlığı (EATC) kuruluyor

Almanya, Belçika, Fransa ve Hollanda Savunma Bakanları Palm De Mallorca'da yapılan toplantının ardından Avrupa Askeri Hava Nakliye Komutanlığını(EATC) kurma kararı aldılar.
  • yerinde bir uygulama. Haber başlığı şöyle olmalı bence: "Artık Havacılık sektöründe rehavete yer yok". Kamuoyunu bilinçlendirmek güzel birşey. Tabi bu sadece havacılık sektöründe değil, İnsan sağlığını direk etkileyen gıda sektöründe de aynı hassasiyet gösterilmeli. Örnek olarak: Ürünlerin üzerinde "GDO'lu" ibaresinin yer alması gibi...
  • yoksa komple özelleşiyormu.)
  • meraktan çatlama noktasına geldik ama...
  • Şok ,Son dakika vb gibi haberlerin bazılarında fonda ateş ,yangın alevler vb oluyor .Bazen konu bir atama vb olunca alevler anlamlı omuyor.Rican bu tip önemli haberleri uygun bir fon seçseniz bence daha iyi olur.

Avrupa Askeri Hava Nakliye Komutanlığının Ana merkez üssü Hollanda'nın Eindhoven şehrinde kurulacak. Kuruluş safhasında 160 kişilik karma askeri personel 200 adet uçağın koordinasyonundan sorumlu olacak. 2010 yılının yaz aylarında sembolik olarak faaliyete geçmesi beklenen EATC'nin resmi açılış tarihi ise Eylül ayı olacak.

EATC'nin görevleri arasında tüm askeri hava nakliye işlemlerinin planlanması, icrası, personel eğitimi ve uçuş emniyetinin standardizasyonu bulunuyor.

Avrupa Askeri Hava Nakliye Komutanlığı (EATC) kuruluyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yerinde bir uygulama. Haber başlığı şöyle olmalı bence: "Artık Havacılık sektöründe rehavete yer yok". Kamuoyunu bilinçlendirmek güzel birşey. Tabi bu sadece havacılık sektöründe değil, İnsan sağlığını direk etkileyen gıda sektöründe de aynı hassasiyet gösterilmeli. Örnek olarak: Ürünlerin üzerinde "GDO'lu" ibaresinin yer alması gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yoksa komple özelleşiyormu.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
meraktan çatlama noktasına geldik ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şok ,Son dakika vb gibi haberlerin bazılarında fonda ateş ,yangın alevler vb oluyor .Bazen konu bir atama vb olunca alevler anlamlı omuyor.Rican bu tip önemli haberleri uygun bir fon seçseniz bence daha iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000