01 Kasım 2017, Çarşamba 15:30:26

Avion Training Dalaman'da tanıtım günleri devam ediyor

Dalaman'da faaliyet gösteren Avion Training Uçuş Okulu tanıtım günlerine devam ediyor.
  • Bolgenin gelisimi icin iyi bir durum. Ulkede herseyin istanbulda kuruldugu dusunulurse. Bence Tesvik edilmesi gerekli. Ev fiyatlari ulasim ve cogu konu bolgemizde istanbul ve diger sehirlere gore kat kat daha ucuzdur. Tercih edecek ogrencilerin bunu iyi degerlendirmesini isteriz.
  • Hollanda’nın Maastricht şehrinde yaklaşık 25 yıldır Uçuş Eğitim Organizasyonu olarak hizmet veren Stella Aviation International; 2015 yılında Hollanda'nın en büyük havacılık grubu ”Avion Group” tarafından satın alınarak; bu grup altında Avion Training olarak adlandırılmıştır. Avion Group dünyanın heryerinde ”Airbus 320” ve ”Boeing 737 ” tipi uçakların haraketli simulatörlerini kurmakta. Avion Training Dalamandaki merkezinde Temmuz 2017 tarihinde Avrupa Sivil Havacılığı EASA tarafından Uçuş Eğitim Organizasyonu yetkisini almıştır. Türkiye de EASA yetkili İLK ve TEK Uçuş Eğitim Organizasyonu olduğunuda belirtmek gerekmekte.
  • Herkes herseyi biliyor birde ustune okul begenmiyor. Vay arkadas size lisansa da gerek yok. Umutlarinizi tacirlerden sakinin gidin direk oturun sag koltuga.
  • Bu arkadaslar Hollandanin Stella aviationun artiklari.SXS bunlardan ortaokul diplomali FO lari aldi,TC lerdende Uni istiyorlar, yaaa bu yabancilarin seyi ne kadar Tatli geliyor bizimkilere.
  • Son ppl sınavında adamlar İngilizce girdi ilk 3 çıkardılar. Ben Türkçe'den gecemedim. Soruları mı çaldılar ne
  • Piyasan para toplama ve umut tacirliginde gelinen son nokta..hemen koşun kapanın elinde kaliyor
  • ATPL eğitimleri nasıl bilmem ama PİC için en iyi fiyatı bu okuldan aldım. Yurt dışı hariç tabi
  • Hayırlı uğurlu olsun emniyetli uçuşlar diliyorum
  • Easa tarafından onaylı demek easa lisansımı veriyor trde
  • Bu okul Türkiyede EASA tarafından onaylı ilk ve tek uçuş okulu. Ayrıca en son SHGM de PPL teorik sınavlarında başarı olarak ilk 3 bu okuldan çıktı geçen ayki sınavda (50 kişi arasında)

Dalaman'da faaliyet gösteren Avion Training Uçuş Okulu tanıtım günlerine devam ediyor. 

Avion Training Dalaman Uçuş Okulu, SunExpress ile Avion Training Hollanda arasında uzun süredir devam eden işbirliğini Türkiye'ye taşıyor. 

Dalaman Havalimanı'nda bulunan Avion Training Uçuş Okulu, 9 Kasım 2017 tarihinde tesislerinde gerçekleşecek tanıtım günleri kapsamında pilot olmak isteyen adayları ağırlayacak. Uçuş okulu tarafından yapılan açıklamaya göre, tanıtım organizasyonu 13:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Yıl boyu düzenlenmeye devam edecek tanıtım günleri okulun web sitesinden takip edilebilir.

Avion Training Dalaman Uçuş Okulu, ilk tanıtım günü etkiliğini geçtiğimi 5 Ekim gününde gerçekleştirmişti.

Avion Training Hakkında

Avion Training, Türk Sivil Havacılık Otoritesi ve Avrupa Sivil Havacılık Otoritesi (EASA) tarafından yetkilendirilmiş uluslararası bir uçuş okuludur. PPL (Hususi Pilot Lisansı), EASA Entegre ATP (Havayolu Nakliye Pilotu Lisansı), FI ve MEP (Multi Engine Piston) yetkilerine, yakın zamanda, EASA onaylı PPL, CPL, Night Rating, Instrument Rating ve FI, CRI, IRI ve Instructor Seminar yetkilerini de dahil etmiştir. Ayrıca, Avion Training Uçuş Okulunun Dalaman Havalimanı’ndaki mevcut filosu ile PIC (Pilot in command) olarak uçuş saati yapabilirsiniz.

Avion Training Dalaman'da tanıtım günleri devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

iyi ucuslar ~ 6 yıl önce
Bolgenin gelisimi icin iyi bir durum. Ulkede herseyin istanbulda kuruldugu dusunulurse. Bence Tesvik edilmesi gerekli. Ev fiyatlari ulasim ve cogu konu bolgemizde istanbul ve diger sehirlere gore kat kat daha ucuzdur. Tercih edecek ogrencilerin bunu iyi degerlendirmesini isteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
student pilot ~ 6 yıl önce
Hollanda’nın Maastricht şehrinde yaklaşık 25 yıldır Uçuş Eğitim Organizasyonu olarak hizmet veren Stella Aviation International; 2015 yılında Hollanda'nın en büyük havacılık grubu ”Avion Group” tarafından satın alınarak; bu grup altında Avion Training olarak adlandırılmıştır. Avion Group dünyanın heryerinde ”Airbus 320” ve ”Boeing 737 ” tipi uçakların haraketli simulatörlerini kurmakta. Avion Training Dalamandaki merkezinde Temmuz 2017 tarihinde Avrupa Sivil Havacılığı EASA tarafından Uçuş Eğitim Organizasyonu yetkisini almıştır. Türkiye de EASA yetkili İLK ve TEK Uçuş Eğitim Organizasyonu olduğunuda belirtmek gerekmekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Downwind ~ 6 yıl önce
Herkes herseyi biliyor birde ustune okul begenmiyor. Vay arkadas size lisansa da gerek yok. Umutlarinizi tacirlerden sakinin gidin direk oturun sag koltuga.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 6 yıl önce
Bu arkadaslar Hollandanin Stella aviationun artiklari.SXS bunlardan ortaokul diplomali FO lari aldi,TC lerdende Uni istiyorlar, yaaa bu yabancilarin seyi ne kadar Tatli geliyor bizimkilere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PPL ~ 6 yıl önce
Son ppl sınavında adamlar İngilizce girdi ilk 3 çıkardılar. Ben Türkçe'den gecemedim. Soruları mı çaldılar ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Glom ~ 6 yıl önce
Piyasan para toplama ve umut tacirliginde gelinen son nokta..hemen koşun kapanın elinde kaliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pic ~ 6 yıl önce
ATPL eğitimleri nasıl bilmem ama PİC için en iyi fiyatı bu okuldan aldım. Yurt dışı hariç tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa DEMİR ~ 6 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun emniyetli uçuşlar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkılı yorum ~ 6 yıl önce
Easa tarafından onaylı demek easa lisansımı veriyor trde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lisans ~ 6 yıl önce
verilen lisans easa lisansiymis tanitim gununde bana o sekilde bilgi verdiler. ama arastirmak gerekli
Student Pilot ~ 6 yıl önce
Bu okul Türkiyede EASA tarafından onaylı ilk ve tek uçuş okulu. Ayrıca en son SHGM de PPL teorik sınavlarında başarı olarak ilk 3 bu okuldan çıktı geçen ayki sınavda (50 kişi arasında)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıkılı yorum ~ 6 yıl önce
Shgmnin yaptığı ppl, atpl teori sınavları soru bankaları uzun yıllardır değişmiyor herkesin elinde de var. iki tur soruları çözdünmü ezber yapar tam veya tama yakın not alırsın. Atla deve değil. İnsanların aldığı notlar buna kanıt. Sen esas şunu söyle stellamı değilmi?
sıkılı yorum ~ 6 yıl önce
"Sunexpressle yapılan işbirliği Türkiye'ye taşınacak" ne demek? Ne işbirliği bu okuldan mezun olursanız Sunexpresste işiniz hazır mı denek? Kelime oyunları...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000