25 Şubat 2011, Cuma 12:51:06

AVIAREPS Türkiye’de!

Global havayolu ve turizm temsilciliği şirketi Aviareps genişlemeye devam ediyor. Şu ana kadar Avrupa’da 19 noktada kendi ofisi bulunan Aviareps, yeni pazar olarak Türkiye’de ‘start’ veriyor.
  • "Avrupa’nın en hızlı büyüyen ülkesi Türkiye’de bir ofisimizin bulunması bizim için çok önemli. " diyenlerin sahipleri , nedense AB ye gelince önemmizi kayrayamıyorlar SARKOZY gibi,onun icin YERLİ MALI YURDUN MALI , ve mümkünse bugun sayın Mr.Dönem başkanının söylediklerinden sonra TÜM HÜKÜMETİMİZİ ve Tüm halkımızı FRANSIZ Mallarını boykot etmeye davet ediyorum... FRANSA ve FRANSIZA hayır... nereye giderseniz gidin... iii tatiller
  • Cok guzel gunlerı olur ınsallah
Türkiye’deki havacılık ve turizm endüstrisindeki potansiyeli açıkça ortaya koyan pazar araştırmaları Aviareps’in İstanbul’da bir ofis açmasında önemli rol oynadı.

Yeni açılan ofisin Genel Müdürlüğü’ne 20 yıllık havacılık ve turizm deneyimiyle Altuğ Bekdemir getirildi.Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olan Bekdemir, kariyerine otelcilik alanında başladı. Bekdemir'in Avusturya Hava Yolları bünyesinde uzun yıllar çalıştığı ve birçok ülkede ülke ve bölge müdürlüğü görevlerinde bulunduğu belirtilirken, havacılık sektöründe global bir görüş ve deneyim sahibi olduğu ifade edildi.

Aviareps’in Türkiye’de yapılanmasının şirketin Avrupa’daki varlığı için çok önemli olduğunu belirten şirketin CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Michael Gaebler : ‘Aviareps ailesinin genişlemesinden memnunluk duymaktayız. Avrupa’nın en hızlı büyüyen ülkesi Türkiye’de bir ofisimizin bulunması bizim için çok önemli. Hergün daha fazla Türk insanı dünyaya açılıyor. Bizde Aviareps felsefesi olarak dünyayı insanların ayağına getiriyoruz" diye konuştu.

Havacılık ve turizm pazarlaması alanında uluslararası deneyimin yeni bir standart getireceğini belirten Aviareps'in Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir; ‘Havacılık, turizm tanıtımı ve otel zinciri pazarlaması alanlarında global deneyim ve bilgiye sahip Aviareps ailesine katılmaktan mutluyum. Aviareps yüksek kalite standartları ve başarılı iş girişimleri ile sektörün beklentilerine cevap verirken, sunduğu yeni fırsatlarla Türk İnsanı’nın dünyayı keşfetmesini kolaylaştıracaktır" dedi.
AVIAREPS Türkiye’de!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
"Avrupa’nın en hızlı büyüyen ülkesi Türkiye’de bir ofisimizin bulunması bizim için çok önemli. " diyenlerin sahipleri , nedense AB ye gelince önemmizi kayrayamıyorlar SARKOZY gibi,onun icin YERLİ MALI YURDUN MALI , ve mümkünse bugun sayın Mr.Dönem başkanının söylediklerinden sonra TÜM HÜKÜMETİMİZİ ve Tüm halkımızı FRANSIZ Mallarını boykot etmeye davet ediyorum... FRANSA ve FRANSIZA hayır... nereye giderseniz gidin... iii tatiller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cok guzel gunlerı olur ınsallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000