04 Ağustos 2011, Perşembe 10:14:18

ATÜ YOLCULARINA RALLİ DENEYİMİ YAŞATTI

Türkiye’nin en büyük gümrüksüz eşya satış mağazaları işletmecisi ATÜ Duty Free’nin noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişte “Co-drive deneyimi” kazanan talihliler, Bonus Parkur Racing’in şampiyon ralli pilotları Ercan Kazaz ve Burak Çukurova ile heyecan dolu bir gün geçirdiler...
15 Şubat 2011 – 01 Mayıs 2011 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde gerçekleştirilen, 30 kişiye İstanbul Şile Cumhuriyet Köyü’nde “Şampiyon Pilotlar ile Co-drive Deneyimi” kampanyasının talihlileri, Bonus Parkur Racing adına Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarışan şampiyon pilotlar Ercan Kazaz ve Burak Çukurova ile heyecan dolu dakikalar yaşadılar.

Talihliler bu adrenalin dolu deneyimi yaşarken, araç içi video görüntüleri ve profesyonel fotoğrafçıların çektiği kareler de bu keyifli anları ölümsüzleştirdi. ATÜ yöneticileri ve talihlilerin biraraya geldikleri bu özel günde heyecanın yanı sıra eğlenceli bir gün olması adına tüm gün DJ performansı, barbekü ve çeşitli ikramlar da servis edildi.



ATÜ YOLCULARINA RALLİ DENEYİMİ YAŞATTI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000