30 Aralık 2015, Çarşamba 07:10:30

ATÜ ve Garanti Bankası'ndan özel kampanya

ATÜ ve Garanti Bankası duty free alışverişleri için yeni yıla özel bir alışveriş imkanı sunacak.

29 Aralık-10 Ocak 2016 tarihleri arasında ATÜ müşterileri, Garanti Bankası POS’ undan ve Miles & Smiles kredi kartlarıyla ATÜ Duty Free mağazalarında tek seferde yapılan 500 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli ilk alışverişlerinde ekstra 500 mil kazanacak. BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılımda ise ekstra 750 mil kazanılacak.

İşte kampanyaya katılım şartları; müşterilerin kampanyaya SMS’le katılabilmeleri için ATU yazıp 3340’a SMS göndermeleri ve  BonusFlaş üzerinden katılabilmeleri için gerekli uygulamayı akıllı telefonlarına indirmiş olmaları ve uygulama üzerinden “Hemen Katıl” butonunu tıklamaları gerekiyor.

Müşteri bazında düzenlenen kampanya içeriğinde bir müşteri kampanyadan en fazla bir kere yararlanabilecek ve en fazla 750 ekstra mil hediye kazanabilecek. Kampanyaya Miles & Smiles kredi kartları dahil. Kampanya sadece ATÜ Duty Free magazalarında geçerli olacak. Kazanılan ekstra miller 15 Ocak 2016 tarihinden sonraki ilk ekstreye yansıtılacak.

Kampanya, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Alanya Gazipaşa Havalimanları’ndaki ATÜ Duty Free mağazalarında geçerli olacak.

ATÜ ve Garanti Bankası'ndan özel kampanya

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000