06 Şubat 2016, Cumartesi 10:45:33

ATÜ Duty Free'ye ABD'den mükemmellik ödülü

Gümrüksüz mağaza işletmeciliğini 15 yıldır başarı ile sürdüren ATÜ, yeni “Müşteri Deneyimi” projesiyle Brandon Hall Mükemmellik Ödülü’nün sahibi oldu.
  • Bi keresinde çalışan yaslı bi kadın Koşarak gelip elimden tester'ı Aldı "o Parfum daha yeni geldi sıkmayın" dedi! Kendine kullanacak herhalde !!
  • Arkadas dogru suyluyor. Esterlodur parfum. Amerikada serbest piyasada $80 dolara aliyorum turkiyede kac yuro ben gordum mukayese etik. Arkadaslarla Cok buyuk fark va. Neden dolar uzerinde. Fiyat kotmiyor de ouro uzerinde Fiyat koyor. , bu bir duzmece. Kandirmaca. Misal bir elbisenin uzerine. Atiyorum , 99.99 buna. 100 dolar veya. 100 TL demiyor bu gibi. Rakamlarla kandiriyor. Insanlari. Bizi kandirmiyorlar. Kendilerini kandiriyorlar , bunuda bilsinler. Eknomist gecinmesiler. Arjantindeyim su anda. Aksi takdirde. Gelirim. Ona gore,
  • Kimse kimseyi bir sey almak icin zorlamiyor. Urunler ic piyasaya gore cok daha uygun. Dis piyasaya da bakacak olursak ulkeden ulkeye degisir fiyatlar. İnternet var ac arastir mantigi diye bir sey var. Deneyimi yasatan da urunler degil, calisanlardir ;) calisanlar da on numara. Siz gulumsemiyorsaniz karsinizdakinden de bunu beklemeyin. Etki tepki zorla guzellik olmaz. Ne yazik ki bazi insanlar cok ukala ve dunyayi ben yarattim edasiyla dolasiyor. Calisanlarin bir cogu cok iyi basarilar elde etmis,okumus akilli ve kulturlu insanlar.
  • gidiyorsunuz pariste bir kürke bir çuval para veriyorsunuz bizim ülkemize gelince 50 € midenize oturuyor.
  • Gerçekten çok başarılılar ülkemizde böyle yüksek standartlı firmaların olması sevindirici.
  • 1999 yılından beri en iyisini en mükemmelini yapan bir insan genel müdür Ersan Arcan.
  • Mukrmmellik derken?
  • En iyi müşteri deneyimi!? Salı günü İncheon dan geldim. Orada 50$ a aldığım parfüm burada 50€. Kusura bakmasınlar ama hiç de iyi bir deneyim yaşatmıyorlar.

Türkiye'nin en büyük gümrüksüz mağaza işletmecisi ATÜ Duty Free, insan kaynakları alanında dünyanın en saygın platformlarından biri olan Bandon Hall Mükemmellik Ödülleri’nde müşteri deneyimi konusunda gerçekleştirdiği projeyle ödüllendirildi.

ABD, Florida’da 22’ncisi bu yıl düzenlenen törende ATÜ adına ödülü İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Pınar Şener Harput aldı.

ATÜ Duty Free Genel Müdürü Ersan Arcan, “ATÜ olarak, her zaman müşterilerimizi yani misafirlerimizi işimizin odağında tuttuk. Bu anlamda, yolcularımızın ihtiyaç ve isteklerini önceden bilerek onlara en iyi müşteri deneyimini yaşatmak üzere hareket ediyoruz. Bu kapsamda “biz bize yeteriz” mottosuyla çalışanlarımızdan oluşan bir proje grubu oluşturduk. Bu ekip ile birlikte bu projeyi yarattık. Çıktıları ödeme danışmanlarımızdan, satış uzmanlarımıza, görsel sunum çalışanlarımızdan, mağazalarımızın temizliğinden sorumlu arkadaşlarımıza kadar misafirlerimize dokunan tüm çalışanlarımızın interaktif katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz eğitimlerle arkadaşlarımıza aktardık. ATÜ’nün, insan kaynakları ve gelişim alanında Brandon Hall gibi küresel ölçekte prestijli bir ödülü kazanmasından mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.

“ATÜ Stili Müşteri Deneyimi” adlı proje, ATÜ’nün mağazalarında müşteriye sunduğu hizmeti dört temel adımda topladı: “Harekete Geç, Dinle, İlişki Kur, İlham Ver”. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan başlayarak ATÜ çalışanları bu proje kapsamında 9624 saat eğitim aldı.

Öğrenme, yetenek geliştirme ve liderlik alanında sektörün Oscar’ı olarak bilinen Brandon Hall ödülleri, 1994 yılından bu yana veriliyor. Brandon Hall Ödülleri’ne aday projeler, iş dünyasının değerli uzmanlarından oluşan uluslararası bir jüri tarafından inceleniyor ve ihtiyaca cevap verme, program içeriği, içerik zenginliği, uygulanabilirlik, yenilik ve ölçülebilir faydalar gibi kriterlere göre değerlendiriliyor.

ATÜ Duty Free'ye ABD'den mükemmellik ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Neresi mükemmel ! ~ 8 yıl önce
Bi keresinde çalışan yaslı bi kadın Koşarak gelip elimden tester'ı Aldı "o Parfum daha yeni geldi sıkmayın" dedi! Kendine kullanacak herhalde !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orekesi ~ 8 yıl önce
Cok haklisiniz. Bir keresinde afedersiniz THY ucaginin tuvaletinde b.k gordum inanabiliyor musunuz, hic yakistiramamistim THY'ye de. Hemen yazdim Skytrax'e, aldilar odulleri geri.
Siyaset ~ 8 yıl önce
Arkadas dogru suyluyor. Esterlodur parfum. Amerikada serbest piyasada $80 dolara aliyorum turkiyede kac yuro ben gordum mukayese etik. Arkadaslarla Cok buyuk fark va. Neden dolar uzerinde. Fiyat kotmiyor de ouro uzerinde Fiyat koyor. , bu bir duzmece. Kandirmaca. Misal bir elbisenin uzerine. Atiyorum , 99.99 buna. 100 dolar veya. 100 TL demiyor bu gibi. Rakamlarla kandiriyor. Insanlari. Bizi kandirmiyorlar. Kendilerini kandiriyorlar , bunuda bilsinler. Eknomist gecinmesiler. Arjantindeyim su anda. Aksi takdirde. Gelirim. Ona gore,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 8 yıl önce
Kimse kimseyi bir sey almak icin zorlamiyor. Urunler ic piyasaya gore cok daha uygun. Dis piyasaya da bakacak olursak ulkeden ulkeye degisir fiyatlar. İnternet var ac arastir mantigi diye bir sey var. Deneyimi yasatan da urunler degil, calisanlardir ;) calisanlar da on numara. Siz gulumsemiyorsaniz karsinizdakinden de bunu beklemeyin. Etki tepki zorla guzellik olmaz. Ne yazik ki bazi insanlar cok ukala ve dunyayi ben yarattim edasiyla dolasiyor. Calisanlarin bir cogu cok iyi basarilar elde etmis,okumus akilli ve kulturlu insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
R.E ~ 8 yıl önce
gidiyorsunuz pariste bir kürke bir çuval para veriyorsunuz bizim ülkemize gelince 50 € midenize oturuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Traveler ~ 8 yıl önce
Gerçekten çok başarılılar ülkemizde böyle yüksek standartlı firmaların olması sevindirici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 8 yıl önce
1999 yılından beri en iyisini en mükemmelini yapan bir insan genel müdür Ersan Arcan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Mukrmmellik derken?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
En iyi müşteri deneyimi!? Salı günü İncheon dan geldim. Orada 50$ a aldığım parfüm burada 50€. Kusura bakmasınlar ama hiç de iyi bir deneyim yaşatmıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satış ~ 8 yıl önce
Zorlamı sattılar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000