25 Nisan 2014, Cuma 09:40:53

ATLASJET'TEN LONDRA ATAĞI

Atlasjet, Mayıs ayında başlayacak İstanbul-Londra seferlerinin tanıtımına başladı.
  • Madem uçaktan inmeyecekler, niçin Atatürk'ten uçuyorlar da, SAW'dan, Antalya'dan veya başka meydandan uçmuyorlar acaba. KTHY Londra uçuşlarını Dalaman üzerinden yapıyordu mesela. Dalamanda hatırı sayılır sayıda İngiliz yaşıyor. Bunlar Kıbrıs'a da, İngiltere'ye de gidip geliyorlar. AHL slotlarını zorlamak yerine başka meydanlardan da uçabilirdi. Vardır bir bildikleri ve hayırlı olsun diyelim.
  • bu arada easjet sabiha gökçen london seferlerini durdurdu.pegasusla rekabet edemedi pegasus lonrada güçlü istanbul london arası günde 3 uçuş gerçekleştiriyo atlasjet haftada 4 gün az bnce olmadı saw ddanda uçuş yapsın londona.....
  • Her yaz başlayıp sezon sonu sona eren Londra seferleri.. Atlasjet gibi kaliteli bir firma nasıl bu hattı tutturamıyor anlamıyorum. Özel şirketlerin Londra seferleri Kıbırs'a bağlantılıdır. Atlasjet de her yaz bu şekilde uçuyor ama sadece "yaz" aylarında. Oysa Pegasus kış döneminde bile her gün iki frekans (PC 501/502 ve PC 519/520) olarak Lefkoşa - S. Gökçen / Londra bunlara ek olarak da haftada 4 gün Lefkoşa - İzmir / Londra uçuyor. Yani haftada 18 frekans. Buna karşılık sadece sezonda 4 frekans uçan Atlasjet... Düşünmek lazım.
  • Hayırlı uğurlu olsun
  • Noldu ya bu Atlasjet'e ilerleme kaydediyor :) seviniyorum adina başarılar :)

İstanbul-Londra seferlerine 2 Mayıs Cuma gününden itibaren başlayacak olan Atlasjet’in reklam afişleri Londra’daki otobüslerde yer almaya başladı.

Mayıs ayı ortalarına kadar devam edecek otobüslerdeki reklam kampanyası Londra metrolarında ve Luton Havalimanı’nda da devam ediyor.

Atlasjet Londra Satış Müdürü Mustafa Ebgü, otobüslerdeki reklam afişlerinin özellikle İstanbul’a 68 Sterlin, Ercan’a ise 108 Sterlin olan özel fiyatların dikkat çekici olduğunu söyledi.

Atlesjet’in reklam kanpanyası Türkiye ve KKTC konusunda uzman olan Wave Media Partners’in parçası olan Ocean Advertising tarafından yürütülüyor.

UÇUŞLAR HAFTADA 4 GÜN

Haftada 4 gün yapılacak uçuşlar, İstanbul bağlantılı olarak Ercan, Gaziantep, Antalya, İzmir, Tahran, Tiflis, Nizhnekamsk’a da yapılacak. İstanbul bağlantılı KKTC’ye yapılacak seferler, yolcuların uçaktan inmelerine gerek kalmadan devam edecek.

ATLASJET'TEN LONDRA ATAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

meraklı köfteci ~ 10 yıl önce
Madem uçaktan inmeyecekler, niçin Atatürk'ten uçuyorlar da, SAW'dan, Antalya'dan veya başka meydandan uçmuyorlar acaba. KTHY Londra uçuşlarını Dalaman üzerinden yapıyordu mesela. Dalamanda hatırı sayılır sayıda İngiliz yaşıyor. Bunlar Kıbrıs'a da, İngiltere'ye de gidip geliyorlar. AHL slotlarını zorlamak yerine başka meydanlardan da uçabilirdi. Vardır bir bildikleri ve hayırlı olsun diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral pegasus ~ 10 yıl önce
bu arada easjet sabiha gökçen london seferlerini durdurdu.pegasusla rekabet edemedi pegasus lonrada güçlü istanbul london arası günde 3 uçuş gerçekleştiriyo atlasjet haftada 4 gün az bnce olmadı saw ddanda uçuş yapsın londona.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
london ~ 10 yıl önce
Mesajınız Türkçe. Bahsettiğiniz şehrin Türkçe adı "Londra"dır. Editörler dilimiz konusunda daha hassas olmalı.
Londra ~ 10 yıl önce
Her yaz başlayıp sezon sonu sona eren Londra seferleri.. Atlasjet gibi kaliteli bir firma nasıl bu hattı tutturamıyor anlamıyorum. Özel şirketlerin Londra seferleri Kıbırs'a bağlantılıdır. Atlasjet de her yaz bu şekilde uçuyor ama sadece "yaz" aylarında. Oysa Pegasus kış döneminde bile her gün iki frekans (PC 501/502 ve PC 519/520) olarak Lefkoşa - S. Gökçen / Londra bunlara ek olarak da haftada 4 gün Lefkoşa - İzmir / Londra uçuyor. Yani haftada 18 frekans. Buna karşılık sadece sezonda 4 frekans uçan Atlasjet... Düşünmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 10 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cabin crew ~ 10 yıl önce
Noldu ya bu Atlasjet'e ilerleme kaydediyor :) seviniyorum adina başarılar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000