22 Aralık 2014, Pazartesi 09:59:53

ATLASJET YENİ BİR ŞİRKET KURDU

Atlasjet, temsil ve gözetim sektöründe yer almak için Jetsupport şirketini kurdu. Genel müdürlük görevine ise deneyimli havacı Süleyman İshakbeyoğlu atandı.
  • yalniz herkes ismini falan yazmis. Yalakalik bizim millete cok yakisiyor. Aci olan bizim memleket kadar prim yaptigi bir yer de gormedim, dandirik ortadogu ulkeleri disinda :) bir f/o
  • 3 kisi tarafindan zorla yazilan yorumlardir bunlar , cok kisinin ahi var ustunde , bu ego ile dibe vurman yakindir.
  • Hakkeden bir isim.Adınızı hep başarılarda duydum.Tebrik ederim ve iyi şanslar diliyorum
  • TEBRİK EDİYORUM AYAN
  • Süleyman bey size başarılar diliyorum ve çpk başarılı olucağınıza inanıyorum,tebrikler!
  • Süleyman Bey bu haberi duyduğumda çok sevindim.Yeni işiniz hayırlı olsun.Yorumları okuduğumda bu mutluluğu tek paylaşmadığımı gördüm.Tabikii her zaman kıskanç insanlar vardır :) Tekrar tebrik eder ve başarılar dilerim.
  • Yeni Görevin hayırlı olsun dürüstlüğün çalışkanlığının sonucu aldığın yeni görevinde başarılar dilerim seninle gurur ve Onur duydum Başarının Devamını dilerim
  • yeni işinde başarılar dilerim. bu arada emlak işine de el at bi ara,malum evler birikti.neyse sör hayırlı olsun. nasıl da gülmüş gevrek gevrek :)
  • suleyman bey hayırlı olsun allah utandırmasın
  • harıka bır ınsan muhtesem bır yonetıcı ınanılmaz zekı dıyebılcek pek cok soz var suleyman bey sızın ıcın her zaman oldugu gıbı basarılı olucagınıza ınanıyoruz tebrıkler!!!!!

Fly Service, Gözen, ACM gibi güçlü markaların yer aldığı temsil gözetim sektörüne yeni bir oyuncu daha katıldı. Özel havayolu şirketi Atlasjet bünyesinde kurulan Jetsupport, temsil gözetim hizmeti vermek için kolları sıvadı.

Atlasjet bünyesinde Atlasjet Temsil ve Gözetim A.Ş (JETSUPPORT) adıyla kurulan şirketin genel müdürlüğüne Atlasjet Operasyon Kontrol Merkezi Müdürü Süleyman İshakbeyoğlu atandı.

1987 yılında Türk Hava Yolları’nda Esenboğa Havalimanı’nda Yolcu hizmetleri memuru olarak havacılık sektörüne adım atan  İshakbeyoğlu, sırasıyla Esenboğa havalimanında uçuş harekat uzmanı, Frankfurt Havalimanı’nda ve Brüksel’de Avrupa  uçuş kontrol merkezlerinde,  İstanbul’da da Uçuş harekat kontrol merkezinde Başkontrolör olarak görev yaptı.
2006 yılından itibaren Atlasjet’te görev yapan İshakbeyoğlu, Suudi Arabistan Havayolları adına icra edilen uçuşlarda da  uzun yıllar operasyon müdürü olarak yer aldı.

ATLASJET YENİ BİR ŞİRKET KURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (89)

vay arkadas ~ 9 yıl önce
yalniz herkes ismini falan yazmis. Yalakalik bizim millete cok yakisiyor. Aci olan bizim memleket kadar prim yaptigi bir yer de gormedim, dandirik ortadogu ulkeleri disinda :) bir f/o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Simit suleyman ~ 9 yıl önce
3 kisi tarafindan zorla yazilan yorumlardir bunlar , cok kisinin ahi var ustunde , bu ego ile dibe vurman yakindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çekemeyene ~ 7 yıl önce
Yav he
WOW ~ 9 yıl önce
Hakkeden bir isim.Adınızı hep başarılarda duydum.Tebrik ederim ve iyi şanslar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ~ 9 yıl önce
TEBRİK EDİYORUM AYAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gonca ~ 9 yıl önce
Süleyman bey size başarılar diliyorum ve çpk başarılı olucağınıza inanıyorum,tebrikler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erdem ~ 9 yıl önce
Süleyman Bey bu haberi duyduğumda çok sevindim.Yeni işiniz hayırlı olsun.Yorumları okuduğumda bu mutluluğu tek paylaşmadığımı gördüm.Tabikii her zaman kıskanç insanlar vardır :) Tekrar tebrik eder ve başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedat demiral ~ 9 yıl önce
Yeni Görevin hayırlı olsun dürüstlüğün çalışkanlığının sonucu aldığın yeni görevinde başarılar dilerim seninle gurur ve Onur duydum Başarının Devamını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
yeni işinde başarılar dilerim. bu arada emlak işine de el at bi ara,malum evler birikti.neyse sör hayırlı olsun. nasıl da gülmüş gevrek gevrek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
banu ~ 9 yıl önce
suleyman bey hayırlı olsun allah utandırmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
world ~ 9 yıl önce
harıka bır ınsan muhtesem bır yonetıcı ınanılmaz zekı dıyebılcek pek cok soz var suleyman bey sızın ıcın her zaman oldugu gıbı basarılı olucagınıza ınanıyoruz tebrıkler!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000