08 Eylül 2016, Perşembe 10:35:58

Atlasglobal'den Londra kararı

Atlasglobal, 30 Ekim’den itibaren Luton yerine Stansted seferlerine başlayacak.
  • Neden hicbirsey havayolu sirketi de Londradan Adanaya direk ucmayi planlamiyor bu kadar cok iste yen varken..
  • AtlasGlobal firması Stansted'e ek olarak Atatürk'ten Heathrow'a da uçuşlar başlatsa full gider gelir veya Stansted'den yakın bir metro durağına FlyBus servis koyulsa, British ve THY'nin yolcu sayısında ciddi azalma olurdu
  • atlas daha once yine stansete ucmustu biletlerimiz vardi bir anda iptal etti yari yolda birakti bizi herzaman ayni pisligi yapiyor basliyor sonrada ansizin vazgeciyor guven yok atlasa yariyolda birakir yine
  • Hata Luton Tr den slot alan yok,ayrıca Luton ulaşım açısından diğerlerinden bir farkı yok:)Bilmeyenler baya atıp tutuyor.Saat olarak slot güzeldi neden bırakıldığını anlamak zor .Hosgeldiniz RYNAİR base Stansed:)
  • Darısı Heathrow un başına diyeceğim de orada da slot bulmak mesele. Bulsalar da servet değerinde slotlar şu anda Atlasglobal için çok uygun değil Heathrow.
  • Orayada Pegasus ınıyor Nasıl olacak
  • Ohh miss bizim okula daha da yaklastik atlas in stewardess lari da ayri bi guzellik
  • atlasjet lutona degil letonyaya ucmani bekliyorusz. Elimiz yuzumuz acilsin ))
  • luton kadar çirkin bir havalimanı görmedim ingilterede
  • Bence uzerinde durup ve guzel bir reklam kampanyasi yapip insanlari bilgilendirirlerse cok tutar gunluk sabah aksam 2sefer full ceker. Cunku londrada turklerin %80 kuzey ve dogu londrada yasiyor ve stansted ulasim icin cok rahat olacak zaten cogu stansted tercih ediyor pegasus da olsa.

Atlasglobal, 30 Ekim’den itibaren Luton yerine Stansted seferlerine başlayacak.

Uzun süredir İstanbul’dan Luton’a tarifeli uçuşlar yapan Atlasglobal, bu seferlerini noktalama kararı aldı. İngiltere’den vazgeçmeyi düşünmeyen Atlasglobal, noktaladığı Luton seferleri yerine Londra’daki bir başka havalimanı olan Stansted’e uçuşlara başlanacağını bildirdi.

Atlasglobal’ın 30 Ekim’den itibaren Luton yerine Stansted Havalimanı’na uçmaya başlayacağı öğrenildi.

©Airporthaber.com

Atlasglobal'den Londra kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Seyda ~ 8 yıl önce
Neden hicbirsey havayolu sirketi de Londradan Adanaya direk ucmayi planlamiyor bu kadar cok iste yen varken..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Londra ~ 8 yıl önce
AtlasGlobal firması Stansted'e ek olarak Atatürk'ten Heathrow'a da uçuşlar başlatsa full gider gelir veya Stansted'den yakın bir metro durağına FlyBus servis koyulsa, British ve THY'nin yolcu sayısında ciddi azalma olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
Ingilterede hicbir havayolu firmasinin metro duraklarina veya baska bir yere servisi yoktur bunuda ilk Atlasin yapacagini sanmiyorum. Atlasglobal Heatrow'dan ucsa tabiki biraz etkisi olur ama TK'nin yerini tutamaz asla en azindan ben genede TK'yi tercih ederdim
LHR ~ 8 yıl önce
LHR slot almk öyle hiçte kolay değil.
kibrisli ~ 8 yıl önce
atlas daha once yine stansete ucmustu biletlerimiz vardi bir anda iptal etti yari yolda birakti bizi herzaman ayni pisligi yapiyor basliyor sonrada ansizin vazgeciyor guven yok atlasa yariyolda birakir yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olsun ~ 8 yıl önce
olsun her durumda pegasustan iyidir
738NG ~ 8 yıl önce
Hata Luton Tr den slot alan yok,ayrıca Luton ulaşım açısından diğerlerinden bir farkı yok:)Bilmeyenler baya atıp tutuyor.Saat olarak slot güzeldi neden bırakıldığını anlamak zor .Hosgeldiniz RYNAİR base Stansed:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Easyjet?? ~ 8 yıl önce
Saw a var
Atıp Tutmak ~ 8 yıl önce
Ben Luton, Stansted, Heathrow, Gatwick'in hepsinden uçtum. Bunların içinde ulaşımı en zor ve ters yerde olanı Luton. Tren yok, yolu dar ve düşük kapasiteli. Luton uyduruk bir kasaba havaalanıdır, buraya uçuş yapmak baştan yanlış bir karar, iyi ki dönmüşler. Stansted çok pratik ve ferah, Londra'nın kuzey ve doğu bölgesinden (Türk mahallesinden) ulaşımı kolay bir havaalanı. Pegasus yıllardır buradan çok iyi doluluk oranıyla gidip geliyor (Kıbrıs yolcusunun da katkısıyla)
~ 8 yıl önce
Darısı Heathrow un başına diyeceğim de orada da slot bulmak mesele. Bulsalar da servet değerinde slotlar şu anda Atlasglobal için çok uygun değil Heathrow.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 8 yıl önce
Orayada Pegasus ınıyor Nasıl olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ogrenci ~ 8 yıl önce
Ohh miss bizim okula daha da yaklastik atlas in stewardess lari da ayri bi guzellik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lutona degil letona ~ 8 yıl önce
atlasjet lutona degil letonyaya ucmani bekliyorusz. Elimiz yuzumuz acilsin ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
luton ~ 8 yıl önce
luton kadar çirkin bir havalimanı görmedim ingilterede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ba777 ~ 8 yıl önce
Bence uzerinde durup ve guzel bir reklam kampanyasi yapip insanlari bilgilendirirlerse cok tutar gunluk sabah aksam 2sefer full ceker. Cunku londrada turklerin %80 kuzey ve dogu londrada yasiyor ve stansted ulasim icin cok rahat olacak zaten cogu stansted tercih ediyor pegasus da olsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000