02 Kasım 2015, Pazartesi 12:06:27

Atlasglobal'den kış kampanyası

Konforlu uçuş deneyimi ve genişleyen destinasyon ağıyla dikkat çeken Atlasglobal Havayolları, kış sezonuna özel çok avantajlı fiyatlar sunuyor.
  • Ocak ayı için bilete baktım , en ucuz bilet 72 lira ! izmir-istanbul
  • uçuyoruz AtlasJetle valla
  • Supermis!!! Atlas en favori hava yollari listemde ilk 5 te! Temiz ic cabin, iyi servis!!! Business class ise kisa mesafeli ucuslar icin bile super!
  • Atlasglobal'ın kalitesinden çok memnunum. Kampanya da çok güzel olmuş. İkram konusunda pek çok hava yolundan kat kat daha iyi. E
  • Gerçekten çok mükemmel bir kampanya . Hemen biletlerimi aldım atlasglobal'den ailece çok memnunuz hizmet ve güleryüz marka ismi değiştikten sonra gerçekten hakkını veriyorlar .

Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com’dan ve mobil uygulamasından 20 Kasım’a kadar biletini alan ilk 300.000 kişi, havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve tüm harçlar dahil yurt içinde tek yönde 49TL’ye,  Kıbrıs’a 69TL’ye, yurt dışına ise çok özel fiyatlarla uçma fırsatı yakalıyor.

Atlasglobal’in Kış Kampanyasındaki seferlerin EkonomiPlus fiyatları şöyle:



Kış Kampanyasında da EkonomiPlus konforu ve  Business Class ayrıcalıkları

Atlasglobal, Kış Kampanyasından bilet alan yolcularına EkonomiPlus’ta konforlu bir seyahat sunuyor. Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, geniş bagaj hakkı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor.

Atlasglobal’in kampanya kapsamındaki Business Class uçuşlarının fiyatları şöyle:



Kış kampanyası kapsamında Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, daha yüksek bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer, İstanbul Atatürk Havalimanı, Londra, Kuveyt havalimanlarında lounge hizmeti  gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan özel fiyatlı biletlere ve kampanya kurallarına Atlasglobal'in  web sitesi www.atlasglb.com 'dan ulaşılabiliniyor.

Atlasglobal'den kış kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

BRK ~ 8 yıl önce
Ocak ayı için bilete baktım , en ucuz bilet 72 lira ! izmir-istanbul

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 8 yıl önce
uçuyoruz AtlasJetle valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa FFP ~ 8 yıl önce
Supermis!!! Atlas en favori hava yollari listemde ilk 5 te! Temiz ic cabin, iyi servis!!! Business class ise kisa mesafeli ucuslar icin bile super!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leyla ~ 8 yıl önce
Atlasglobal'ın kalitesinden çok memnunum. Kampanya da çok güzel olmuş. İkram konusunda pek çok hava yolundan kat kat daha iyi. E

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senem ~ 8 yıl önce
Gerçekten çok mükemmel bir kampanya . Hemen biletlerimi aldım atlasglobal'den ailece çok memnunuz hizmet ve güleryüz marka ismi değiştikten sonra gerçekten hakkını veriyorlar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000